W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny. Gosia ktg mam 3 razy dziennie i na każdym jest dobrze. Nauczka na przyszłość to robić ktg po odpoczynku a nie tak jak ja praktycznie biegiem bo ledwo zdążyłam i bez wody...
-
Wiola, doskonale Cie rozumiem. Leżałam kilka dni sama na sali jednoosobowej, bez TV. Jeszcze wtedy nie było odwiedzin.
Tak jak piszą dziewczyny - książki, filmy. Nic innego Ci nie pozostaje 🥺 wytrzymasz!Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Wiola, weekendy w szpitalu sa jakie sa... ale najważniejsze ze wszystko w porządku na KTG... mam nadzieję, ze chociaż z mężem względnie milo spędzisz czas, a jutro zgodnie z planem będziesz w domu 😍27tc+3 - 😢 [*] 11.20
37tc+3 - 🌈
6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
3tc+4 💔
[/url]
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
X.21 - 1️⃣ IVF - 3️⃣❄️
23.12.21 - 1️⃣FET ❄️4AA
25.08.22 - 37+3 - 3220g i 54cm cudu jest juz ze mną
...
_ _ _ _
04.06.24 2️⃣FET ❄️3AA
06.07.24- 7+2 💔
_ _ _ _
05.09.24 - 3️⃣FET ❄️4AB
11.10.24 cp; Metotreksat 7+5 💔
30.04.2025 - 3️⃣IVF
🔜05.05 - podgląd 🫧
🔜07.05 - podgląd 🫧
🔜09.05 - podgląd 🫧
❓️❔️❓️❔️❓️❔️
"Ojcze, jeśli możliwe, oddal ode mnie ten kielich
Ojcze, jeżeli trzeba, chcę Twoją wolę wypełnić" -
Jeżynka wrote:Ivanka super wiadomości ♥️. Team dziewczynek się powiększa 💪
Kociara jak samopoczucie? Szukałaś już serduszka?♥️
Ale wyjechaliśmy na weekend, byłam na panieńskim u przyjaciółki 😁 niestety kawał od domu. No ale bawiłam się super, dziś tylko leżę bo na nic innego nie mam siłyjak wrócimy to wieczorem będzie druga próba szukania malucha bo ze sobą nie brałam (jestem u rodziców).
Wiolala, no szpitale w weekend niestety takie są. Dobrze ze mąż wpadnie, oby cię jutro wypuścili już jeśli jest okej. Ale za ewakuacje małego samodzielna tez trzymam kciuki ✊
Ivanka, ale piękna dzidzia 💓❤️ Jeny nie wierzę, że moje zaraz tez takie będzie. Cudnie, że wszystko dobrze
Jeżynka lubi tę wiadomość
36 cykli starań
2 x IUI ❌
Nieudana procedura IVF - imsi - 3 x FET - ❌
💔 ciąża biochemiczna - naturals - 03.2022
kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno
Naturalny cud ❤️ mamy syna!
27.01.23 - 3390 g i 55 cm
22.05.2024 - puste jajo, poronienie 7+2 💔
08.2024 - powrót do starań o rodzeństwo
09.2024 - ⏸️
-
Witam w niedziele 😉
Ivanka super wiesci z prenatalnych 😊 na zdjecie Malucha tez sie zalapalam 😊 a ja tak przeczuwalam u Ciebie dziewczynke 😉
Wiolala wspolczuje, szpitale ogolnie sa przytlaczajace 😕 obys jutro mogla wrocic do domku ✊🏻✊🏻
Felinka jak dzisiaj sytuacja?
A my wczoraj dobrze sie bawilismy, ale dzisiaj jestem tak zmeczona jakbym to ja popila wczoraj a nie moj maz 😅 ale miejsce pelne uroku, piekna ceremonia no i mloda para - bylo widac to szczescie i dadosc w ich oczach 🥰
-
Wiolala, strasznie mi przykro ze musisz leżeć w szpitalu
Na pocieszenie, już niedługo nawet troszkę zatęsknisz za taką ciszą i nudą, jak maluch się pojawi. Także delektuj się i zbieraj siły
Oby już za chwilkę Cię wypuścili!
Lewandowe, jak się czujesz w ciąży?Na kogo czekamy, już wiadomo ?
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Dzięki dziewczyny 😘 mąż był więc jakoś mi ten czas milej upłynął. Dobrze, że nie muszę tu leżeć do porodu bo by się chyba nigdy samo nie zaczęło.
Dobrze, że minął mi ten kryzys bo też byłam na siebie zła, że zamiast się cieszyć że z małym wszystko dobrze to ja narzekam... -
Wiolala z tym narzekaniem to mamy prawo. Ja tez mam wyrzuty sumienia, że taka wyczekana ciąża a tu coś mi nie gra, ale mamy do tego prawo pełne - działają i hormony i otoczenie i wszystko, lepiej to właśnie wyrzucać niż trzymać w sobie
Jeżynko, dedykuję ci te informację - dziś nie mamy wątpliwości że udało się odnaleźć maluszka i usłyszeć serduszko, bije szybko ❤️❤️❤️ Może dzięki temu urządzeniu uwierzę i będę spokojniejsza.Asia2309, Cecylia, Karo123, Wiolala, Jo_an, madzia28, karola, Jeżynka lubią tę wiadomość
36 cykli starań
2 x IUI ❌
Nieudana procedura IVF - imsi - 3 x FET - ❌
💔 ciąża biochemiczna - naturals - 03.2022
kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno
Naturalny cud ❤️ mamy syna!
27.01.23 - 3390 g i 55 cm
22.05.2024 - puste jajo, poronienie 7+2 💔
08.2024 - powrót do starań o rodzeństwo
09.2024 - ⏸️
-
Wiola masz prawo sobie ponarzekać 😉 fajnie ze czas Ci szybciej minął z mężem, jutro już do domku 😊
Kociara super 😁 mnie się udało znaleźć w podobnym czasie niesamowite przeżycie 🥰 ani się obejrzysz i sama będziesz nam zdawać relacje z prenatalnych 😍
Siri my byliśmy tydzień temu na weselu i niestety dla mnie sama droga to już była męczarnia 😅 podziwiam że miałaś siłę balować 😄 -
Ivanka93 wrote:Wiola masz prawo sobie ponarzekać 😉 fajnie ze czas Ci szybciej minął z mężem, jutro już do domku 😊
Kociara super 😁 mnie się udało znaleźć w podobnym czasie niesamowite przeżycie 🥰 ani się obejrzysz i sama będziesz nam zdawać relacje z prenatalnych 😍
Siri my byliśmy tydzień temu na weselu i niestety dla mnie sama droga to już była męczarnia 😅 podziwiam że miałaś siłę balować 😄
Mam nadzieje, ze chociaz troche sie dobrze bawilas i pojadlas samych pysznosci 😉 my wrocilismy do domu glodni 😅
-
Hej dziewczyny. Przepraszam, że wtrącam się do wątku.
Mam pytanie do dziewczyn biorących Accofil. Brałyście go do 11+6 czy 12+6? Będę wdzięczna za odpowiedzi 😊starania od 2016
*IVF 01.20 ☹️
*IVF 07.20
✓07.20 Transfer 🥳
Nic nie boli bardziej, niż śmierć
spełnionego marzenia 💔
💔 Oleńka 34tc [*] 💔👼🏼02.21
Walczymy dalej 🍀
*IVF 09.2021
°7 komórek 🤩 wszystkie
zapłodnione
° 6 blastek 🤩
✓09.21 transfer - CB 💔
✓11.21 transfer - 😞
✓04.22 transfer - 😞
✓05.22 transfer 🙏🏻✊🏻❤️
5dpt- beta: 15,91
7dpt- 66,08
9dpt- 199,48
11dpt- 544,04
13dpt- 1701,08
19dpt- pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
25dpt- jest ❤️🙏🏻🌈🥰
Nasz cudzie trwaj! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️🌈
23.01.2023 Nasz cud jest z nami 🥰❤️🌈🤗
Mamy ❄️❄️ -
nick nieaktualnyWiolala wrote:Myślałam, że tylko ja mam takie mieszane uczucia
z jednej strony chciałabym mieć już bobasa z tej strony ale z drugiej boję się cholernie porodu...
Ja się raczej nie boję porodu. Będzie co ma być, jakoś wyjść musi. Patrz na poród zadaniowo, boli ale każdy ból przybliża cię do przytulenia twojego maleństwa. No i w najgorszym wypadku to jeden dzień bólu, jak się nastawisz że dasz radę, to będzie łatwiej.
Bardziej się martwię o KP bo mam złe wspomnienia z początków karmienia młodego. Boję się czy w połogu będzie wszystko dobrze, czy blizna będzie się goiła. Trochę się boję że cesarką się skończy a ja mam straszny lek do operacji i zabiegów. Boję się o starszaka jak tą sytuację zaakceptuje, czy sobie z mężem damy radę. Boję się że z niewyspania będziemy się kłócić. Teraz zaczynam się trochę bać o małą, bym wolała już mieć ją obok. -
Siri ja jak tylko weszłam to od razu myslalam o jedzeniu 😅 ale tak było dobre 😋 też nie szaleliśmy na parkiecie zatańczyliśmy jeden taniec i to wszystko ale było naprawdę fajnie 😊
Kate nie chcesz tu z nami zostać? 😊Siri, Kate1811 lubią tę wiadomość
-
Cecylia, a kiedy masz się wstawić do szpitala?
O nic się teraz nie martw, dacie sobie radę! Odgon te myśli, nie nakręca ich. ❤️ Skup się na oddechu, dobrym podejściu i wyczekiwaniu maleństwa 🥰Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Kociara, Ivanka właśnie przez to że to dziecko takie wyczekane odbieram sobie prawo do narzekania na cokolwiek. Te długie starają ryją bańkę...
No i wczoraj urodziła przy mnie dziewczyna i dzisiaj urodzi druga -
Kate1811 wrote:Hej dziewczyny. Przepraszam, że wtrącam się do wątku.
Mam pytanie do dziewczyn biorących Accofil. Brałyście go do 11+6 czy 12+6? Będę wdzięczna za odpowiedzi 😊
Kurczę, nie kojarzę czy któraś z dziewczyn brała ale zapytam na grupie AA na FacebookuKate1811 lubi tę wiadomość
-
Kate1811 wrote:Hej dziewczyny. Przepraszam, że wtrącam się do wątku.
Mam pytanie do dziewczyn biorących Accofil. Brałyście go do 11+6 czy 12+6? Będę wdzięczna za odpowiedzi 😊Kate1811 lubi tę wiadomość
86' starania od 8.19, od 11.20 w Klinice. M:obniżona ilość i ruchliwość, DFI 28%
4.21 cb, 4.21 IUI, 6.21-2 IUI
7.21 IVF:11pęcherzyków❄️❄️❄️❄️❄️8.21 i 9.21-2 transfery
ANA1 ujemne, NK ok, biopsja endo, MTHFR A1298C homo, PAI-1 hetero. KIR AA, C1C1. AlloMLR 0%
Naturalny cud:
27.11 beta 36
18.06 33+0🐣Adaś
-
Wydaje mi się że Karo i Jo_an brały acco .
Wiola też się na tym łapie że jak coś mi dolega czy zwyczajnie jakoś gorzej się czuje w związku z ciaza to mam wyrzuty sumienia że narzekam na to czy tamto ... Ale masz racje to wynika z tego że ciąża naprawdę wyczekana i wystarna więc myślisz sobie tak długo o tym marzyłam że nie mam prawa narzekać...Kate1811 lubi tę wiadomość