X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
Odpowiedz

W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚

Oceń ten wątek:
  • Siri Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miska122 wrote:
    Na razie widział na zdjęciach i się cieszył, ale nie wiem na ile rozumie co się dzieje. Jestem ciekawa jutra, Maks przywiezie prezent to może się wkupi w łaski 😁 a tu dzisiejsze zdjęcie Maksia:
    W takim razie trzymam kciuki za jutro ✊🏻 oby milosci miedzy bracmi nie bylo konca 😉❤️ a Maksiu jest cudowny 😍

A ja dziewczyny musze sie pochwalic 😁
    Zostalam ciocia po raz 6 😁 mam juz 5ciu siostrzencow, a dzisiaj urodzila sie sliczna dziewczynka 🥰

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:34

miska122, Nina_02, lawendowePole lubią tę wiadomość

age.png
‹‹ 2405 2406 2407 2408 2409
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ