W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny, nie ogarniam tego dziecka, bo nockę mieliśmy super. Regularnie pobudka na cycek, chwila jedzenia i szedł w kimę bez żadnego krzyku 🤷
Dzisiaj też w miarę, za chwilę przyjeżdża babcia więc może chce poudawać grzecznego 😈
Szona, mamy tulika, ale mały chyba go nie lubi, denerwuje się, że nie może ruszać rączkami, przy nim denerwuje się mąż, że dziecko zawinięte jak burito 😬😂 ale dam mu jeszcze szansę przy kryzysach jak będę sama w domuszona lubi tę wiadomość
-
Ale dzis naprodukowalyscie 🙈🙈
Co do sinsaya ja ostatnio zamiast placic za przesylke dobralam sobie bodziaki za 9 i wyszla kwota z darmowa przesylka juz 😅 #januszbiznesu i w sinsay bede jeszcze kupowac pare rzeczy dla siebie - pizame do karmienia, tshirt do karmienia bo wchodzi niebawem linia mama 😁😁 stacjonarnie nie wiem czy mam jakis sinsay z dzieciecym dzialem 🤔 na pewno musze sie wybrac do hm na zakupy jeszcze stacjonarne bo mama mowi ze stacjo sa niektore rzeczy ktorych brak online
Natka moze chwilowy kryzys mial mlody ❤️✊🏻
Co do ubranek ja wpadlam w jakis szal. Caly czas wydaje mi sie, ze mam tego za malo 😅 ale juz staram sie serio nie dokupowac. Mam pare rzeczy na 68 co musze kupic jeszcze ale 56 i 62 mam nadzieje ze juz zamknelam 😅😅
Gela093 lubi tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Annamaria ja polecam chusteczki enzymatyczne z Bielenda takie w czarnym opakowaniu. Jeśli nie znajdziesz, bo ostatnio sama ich dostać nie mogę, to polecam olejek po depilacji z Eveline. Tez robi dobrą robotę.
Annamaria lubi tę wiadomość
-
Yyyyyyy, co do ubranek, już chyba pisałam wam, że mam chyba najmniej z was..? No może poza Alutką, której mąż lub ktoś tam z rodziny będzie kupował wszystko
Myślałam, że mam dużo, a po upraniu i posegregowaniu okazało się po prostu mam cały przekrój od 56 do 2-3 lat, no ale z działu 56-62-68 jest dosłownie po kilka sztuk...
Także ubaw po pachy
Noelle, dziękiNawet mam jakiś trop, doczytałam w necie!
Zawsze do tej pory szorowałam się mocno szorstką gąbką, taki masaż, ale ostatnio odpuściłam.. i czytam, że odrastający włosek może nie mieć siły się przebić przez niedostatecznie złuszczoną skórę.
Czyli muszę wprowadzić :
- peeling
- i szorowanie gąbką znów.
No nic, spróbuję, brzmi logicznie, oby pomogło..
Justyna, oooooo, dziękuję bardzo! Poszukam ich!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2021, 15:39
-
Zabrałam młodego dzisiaj na Tarnicę. Jak nie polubi gór to nie wiem co to będzie 🤷🏻♀️
https://zapodaj.net/0c10edc00a78d.jpg.html
Nie cytujcie, potem usunę 🙃Simons_cat, Zielone.Slonce, Lisa_, asiek96, Noelle, kokoszka31, Rucola, Natka95, Annamaria, Atena37, szona, Mlodamezatka, Księgowa lubią tę wiadomość
-
Mlodamezatka wrote:Ale dzis naprodukowalyscie 🙈🙈
Co do sinsaya ja ostatnio zamiast placic za przesylke dobralam sobie bodziaki za 9 i wyszla kwota z darmowa przesylka juz 😅 #januszbiznesu i w sinsay bede jeszcze kupowac pare rzeczy dla siebie - pizame do karmienia, tshirt do karmienia bo wchodzi niebawem linia mama 😁😁 stacjonarnie nie wiem czy mam jakis sinsay z dzieciecym dzialem 🤔 na pewno musze sie wybrac do hm na zakupy jeszcze stacjonarne bo mama mowi ze stacjo sa niektore rzeczy ktorych brak online
Natka moze chwilowy kryzys mial mlody ❤️✊🏻
Co do ubranek ja wpadlam w jakis szal. Caly czas wydaje mi sie, ze mam tego za malo 😅 ale juz staram sie serio nie dokupowac. Mam pare rzeczy na 68 co musze kupic jeszcze ale 56 i 62 mam nadzieje ze juz zamknelam 😅😅
U mnie same skrajności, myśle ze mam o wiele za mało —> dokupuje —> stwierdzam ze teraz to już za dużo tego i myśle czy coś oddać —> czytam wpisy Natki/Noelle o przebieraniu i stwierdzam, że jeszcze kilka bodziaków…😂😂Noelle, Simons_cat, Mlodamezatka, Ola-olenka lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Noelle wrote:Annamaria peeling zaraz po goleniu. ☺️
A to co już wrosło niestety trzeba wyjąć igłą.
Pozdrawiam ja. Człowiek, któremu wrasta każdy ogolony włosek. 🙈
Noelle, a to nie jest tak że peeling po goleniu to gwarantowane krostki? Przecież skóra taka wrażliwa po goleniu…
Mi Panie od depilacji zawsze mówiły że od razu po goleniu/depilacji cukrem czy woskiem żadnych takich mechanicznych i mocnych rzeczy, lekki olejek tylko. A już tydzień po lub przed goleniem można robić peelingi.25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Noelle, tak na marginesie, mam nadzieje ze masz zapas tych chusteczek nasączonych olejkiem, bo właśnie wykupiłam wszystkie 😶
Noelle lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Noelle nawet nie mów 🤦🏻♀️ już przed ciążą miałam ich dość, a teraz to one żyją własnym życiem 😂😂
-
Miska, chętnie przyjmę trochę rozmiaru 😁 moje się nie zmieniły nic a nic 🤷Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Miska ja teraz mam cycki 10 centymetrów niżej niż przed ciążą… tak gdzieś koło pępka… 🤣
Także duże jędrne cycochy są w cenie. 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2021, 17:50
miska122 lubi tę wiadomość
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Simons ciacham siekierką i wysyłam do paczkomatu 😁
Noelle gorzej jak te duże zjadą do kolan później 😂😂Simons_cat lubi tę wiadomość
-
Miśka, bosko wygladasz , piersi piękne!!! Zazdroooooo
takie pozytywne
i oby wam pogoda dopisała
Justyna Optyk, skoro laski mi w necie wykupiły chusteczki (żartuję, i tak chciałam gdzieś na miejscu kupić) - to powiedz, one stacjonarnie gdzieś są? Rossmann?
miska122 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, te które rodziły, bo mój poród pierwszy był wywoływany więc to trochę inaczej wyglądało...
Bole podbrzusza jak na miesiączkę zwiastuja coś.. Od wczoraj wieczór jest taki jak by trochę silniejszy.. Ale pojawia się i znika.. Bole w krzyżu też się jakieś pojawiają..
We wtorek mam wizytę to się dowiem co i jak.. Ale jak to było u Was.?? -
Hej dziewczyny mam nadzieję, że nie macie mi za złe że tu czasem wejdę i poczytam co u Was i maluszków 😉
Miska pięknie wyglądasz w ciąży, promieniejesz 😚Zielone.Slonce, Noelle, szona, miska122, Simons_cat lubią tę wiadomość