W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Karloina wrote:Melduje że mały ładnie zaczął kopać 😁
My sesję mamy we wrześniu i nie mam pomysłu ..mam tylko brzuch ,męża i psa🙄🤔
Co Ci więcej trzeba? 😉Noelle, Simons_cat, szona lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Martyna, ja mam lekki kompleks w związku z moim małym biustem i mimo tego, że troszkę się powiększył-nie zdecydowałabym się na sesję w staniku 🙈 w ogóle to nie wiem, czy do niej dojdzie. Niby chcę, ale już czuję się trochę jak orka i nie wiem jak będę wyglądać w październiku, kiedy to chyba najlepiej byłoby zrobić tą sesję...
Karloina, to wystarczy jeszcze znaleźć tylko jakieś fajne miejsce na sesję i wszystko już masz 🙂 -
Dziewczyny nawet jak będziecie orkami to taka sesja jest najwspanialszą pamiątką ciąży jaką można mieć. ☺️
Zresztą fotograf tak Was podretuszuje, że będziecie miały najgładsze i najszczuplejsze ciała na świecie - potwierdzone info. 😜Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Ja chyba zrobię po prostu album ze zdjęciami, które mam zrobione z całego okresu ciąży 😁 koleżanka co prawda zaproponowała, że zapyta znajomą, która tworzy sobie portfolio czy by nie chciała zrobić nam kilku zdjęć, ale ona jest z Rzeszowa 😅 wątpię, że będzie jej się chciało jechać do Wrocławia dla kilku ujęć 🤣
A zdjęcia te moje zwykłe chciałam wysłać do obróbki koleżance, żeby mniej więcej kolorystycznie dobrała jakiś filtr, trochę podretuszowała i zmontowała w ładny album. Zrobiła mi tak ze zdjęciami z wakacji z Korfu. Piękny wyszedł 😍 cholernie drogi, ale piękny 🤣 nie żałuję 😁😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2021, 22:59
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Księgowa nie wiem czy ubrać suknię jakąś czy bardziej na sportowo. Na dworze czy w studio.. 🙊🙈25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karloina wrote:Księgowa nie wiem czy ubrać suknię jakąś czy bardziej na sportowo. Na dworze czy w studio.. 🙊🙈
To zależy jak się czujesz lepiej 😊 jak chodzisz na codzień. Taka sesja jest wymagającą pod kątem tego, że chwilę trwa i ważne, zebys czuła się wtedy dobrze sama ze sobą 😁
Studio czy dwór? Obejrzyj portfolio fotografa i zobacz, które się Tobie bardziej podobają. 😊
Moze to jakos pomoże?
Czasem jeszcze jest tak, ze robią sesje na dwa razy (przynajmniej u nas tak jest) i część zdjęć jest w studio, a część w plenerze 😊
No i nie musisz mieć jednej kreacji. 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2021, 23:37
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Mi sie zawsze marzyla sesja ciazowa. I to wlasnie taka plenerowa, w sukience slicznej, w kwiatach, z wiankiem na glowie. Babeczka, gdzie robimy robi wlasnie takie sesje. Mozna doplacic stowke i wtedy ma sie sesje plener+studio ale to studio to jest na gladkim tle fotograficznym po prostu, wiec nie moj klimat zupelnie.
A drugi rodzaj sesji ciazowej, ktory ogromnie mi sie podoba to taki bardziej buduarowy - w studio zaaranzowanym na mieszkanko (nasze jest total niefotogeniczne 🤣) w jakims body, albo wlasnie dzinsy ze stanikiem, lub bielizna z narzutka jak teraz sa modne te koronkowe letnie. Jesli czas pozwoli to sprobuje sama taka sobie zorganizowac. Mamy idealne studio fotograficzne pod to w miesci, zapytam znajomego czy by nam zdjec nie zrobil. I wtedy po kosztach moze uda mi sie jeszcze pare takich zdjec zrobic.
Wazne, zeby samemu czuc sie dobrze w klimacie. A sesja ciazowa czy amatorska, polamatorska czy profesjonalna moim zdaniem jest to rzecz, ktora warto zrobic. Pozniej teskni sie za brzuchem, wspomina sie ten okres (mimo ze nie najlatwiejszy czesto 🙄) i fajnie jest miec zdjecia do ktorych mozna wrocic. A ze ja lubie miec wszystko estetycznie, to wrzucenie do albumu zdjec robionych w brudnym lustrze z bajzlem za plecami, kazde w innym miejscu jakos by mnie nie zatysfakcjonowalo 😅13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Karolina zdecydowanie dwór (albo jak to mówią u nas na polu 😅). Zupełnie inne światło. Tzn zależy na czym Ci zależy. Ja nie lubię ustawianych zdjęć więc żadne z moich dzieci nie miało sesji noworodkowej na spiocha. Mamy za to piękną sesję rodzinną "w ruchu ". Żadnego ustawianego zdjęcia, wszystko podczas zabawy, rozmowy z nami, na spacerze, u nas w domu, na lodach. Ale nasza foto to pasjonatka, jest ogromnie zdolna, ma dobry sprzęt i przede wszystkim czuje to. Jeśli ktoś jest chętny z Rzeszowa to można mi wysłać zaproszenie to wyślę kulka zdjęć z naszej sesji. Dla mnie kosmos
Simons_cat, szona, Annamaria lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Bebetka93 wrote:Martyna, ja mam lekki kompleks w związku z moim małym biustem i mimo tego, że troszkę się powiększył-nie zdecydowałabym się na sesję w staniku 🙈 w ogóle to nie wiem, czy do niej dojdzie. Niby chcę, ale już czuję się trochę jak orka i nie wiem jak będę wyglądać w październiku, kiedy to chyba najlepiej byłoby zrobić tą sesję...
Karloina, to wystarczy jeszcze znaleźć tylko jakieś fajne miejsce na sesję i wszystko już masz 🙂
My mieliśmy parę ujęć w plenerze, w lesie, a później w studio.. W dwóch sukienkach byłam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2021, 09:36
-
Ważne że namówiła faceta, zobaczę jak to będzie wezmę sukienkę pod pache A ubiorę się na luzie;)25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Asia2309, Martyna33, Lisa_, szona, Zielone.Slonce, kokoszka31, Annamaria, Simons_cat, asiek96, Natka95, Księgowa, Mlodamezatka, Atena37, miska122, Wiolala, Cecylia, Rucola, Bebetka93, Magdalena29, Jusia88 lubią tę wiadomość
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Rucola, to ja jestem z twojego teamu, też lubię taką naturalną fotografię
Noelle, takie ustawienie dziecka na śpiąco, żeby tak pozowało, to jakaś magia..mimo, że to nie moje klimaty, to bardzo zdolna twoja pani fotograf!
Lisa, jak nocka?
Ja melduję, że wczoraj nie wypiłam ani jednej kawy. Owszem, za dnia muliło mnie, najchętniej poszłabym na drzemkę, ale trzymałam się. Wieczorem kubek melisy wypity godzinę przed snem i.....
.... spałam jak dziecko!!! Od tygodni tak się nie wyspałam...!!!
Albo to cisza przed burzą, albo faktycznie ten sposób działa.
Dziś robię tak samoNoelle, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
Annamaria wrote:Rucola, to ja jestem z twojego teamu, też lubię taką naturalną fotografię
Noelle, takie ustawienie dziecka na śpiąco, żeby tak pozowało, to jakaś magia..mimo, że to nie moje klimaty, to bardzo zdolna twoja pani fotograf!
Lisa, jak nocka?
Ja melduję, że wczoraj nie wypiłam ani jednej kawy. Owszem, za dnia muliło mnie, najchętniej poszłabym na drzemkę, ale trzymałam się. Wieczorem kubek melisy wypity godzinę przed snem i.....
.... spałam jak dziecko!!! Od tygodni tak się nie wyspałam...!!!
Albo to cisza przed burzą, albo faktycznie ten sposób działa.
Dziś robię tak samo
-
Noelle ❣️❣️❣️ Klarcia jest cudna ♥️
Ja bardzo żałuję że nie udało nam się zrobić takiej pozycjonowanej sesji, ale moja fotograf robi takie tylko do 14 dnia życia, byliśmy umówieni 6 dni po planowanym terminie porodu, ale ze mały urodził się 3 dni po, a wyszliśmy w 5 dobie to nie zdążyliśmya potem już nie było terminu na cito, tylko jak Ksawerek miał już 3 tygodnie. W takim "wieku" ona już tylko zawija dziecko w kokonik, bo już tak nie współpracuje jak takie maleństwo...
No ale trudno, takie też są pamiątką ♥️
A jak widać, współpraca i tak nie zawsze szła pomyślnie 🤣🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2021, 23:20
Martyna33, Lisa_, szona, Mlodamezatka, Noelle, Wiolala, Cecylia, Rucola lubią tę wiadomość
-
Annamaria ależ ja Ci zazdroszczę tego snu !
Ja mam problem zasnąć wieczorem, bo pali mnie zgaga, a rano budzi mnie głód (dość wcześnie) mimo zjedzonej późnej kolacji do insuliny. No i musze wstać, zjeść, często zwrócić pierwsze śniadanie, bo ilość kwasu żołądkowego jaka się zebrała jest zbyt wielka i chce się wydostać na zewnątrz... No i zjeść znów śniadanie. Po tych atrakcjach nawet jeśli się położę to nie chce się już spać.
Ostatnio próbowałam pić zaparzony len. Dostałam po nim zgagi stulecia. Odpuszczam już jakiekolwiek "metody" bo na mnie nie działa dosłownie nic -
Natka wasze zdjęcia też są cudne🥰😍... Przy pierwszej ciąży 8 lat temu nie miałam nic. Jakoś wtedy to było mniej popoluarne, ale teraz będzie jeszcze jak młody się urodzi.. Mój nie bardzo na takie sesje, ale idzie i nawet przystojnie na nich wygląda.. Nasza pierwsza rodzinna sesja była 2 lata temu na Boże Narodzenie, teraz mamy ciążowa no i kolejna będzie już w 4 razem..
-
Natka, Noelle jakie macie piekne zdjecia 😍😍😍😍 te wasze bobki cudne sa 😍❤️
Noelle, Natka95 lubią tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Nie wiem co się ze mną porobiło, ale u mnie hormony w ciąży poszły w bardzo dziwną stronę
Kocham moją wyczekaną Córkę bardzo, ale w ogóle nie mam potrzeby robić sesji brzucha, głaskania brzucha, mówienia do brzucha itd
czuję się z tym paskudnie, jakby mi zniknelo mnóstwo emocji, jakbym kochała ją zbyt mało. Piękne macie zdjęcia, ja też w teamie luźnych zdjęć na łonie natury. Ale sama w ogóle nie mam potrzeby ich robić
popsulam sie chyba…