W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Martyna bardzo dobrze Cię rozumie. 🙈
U nas nie pomogło kompletnie nic… 🤷🏻♀️ Musiałam się z tym po prostu pogodzić. 😅
Później próbowałam go zmusić żeby wywołać poród ale to kończyło się totalnie żenująco…Martyna33 lubi tę wiadomość
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Noelle wrote:Martyna bardzo dobrze Cię rozumie. 🙈
U nas nie pomogło kompletnie nic… 🤷🏻♀️ Musiałam się z tym po prostu pogodzić. 😅
Później próbowałam go zmusić żeby wywołać poród ale to kończyło się totalnie żenująco…
No z ogromnym brzuchem to sobie chyba nie wyobrażam, wiec chciałam wykorzystać ten 2 trymestr póki jeszcze brzuch mały 🤣
Zawsze mówił ze kumpel się skarżył ze jak jego była w ciąży to seksu było zero i ze to takie słabe trochę, a jak przyszło co do czego to on się boi i skończy jak kumpel 🤣🤣
Ehh, witam się w teamie seks w przyszłym roku 🥲25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
U nas ostatni seks to ten, który nam stworzył Weronikę. A libido mam OGROMNE. Niestety, szyjka szału nie robi, także ten…
-
Martyna, ja póki co też mam bana na seksy
Ale nie było tak od początku. W drugim trymestrze, gdy trochę lepiej się czułam i nie było strachu, że zwymiotuje na niego w trakcie to coś trochę poszaleliśmy 🤣 ale teraz... Weźcie. Załamka. Dobrze, że znów się ujowo czuje, bo by mi jeszcze tego brakowało 🙈
Swoją drogą, jak te nasze chłopaki wytrzymują bez ? Przed ciążą to mój miał naprawdę poważne problemy, by się powstrzymać 🤣
Ja dziś w koncu obudziłam się o normalnej porze bez głodu w środku nocy. Mogłam więc bez problemu zmierzyć cukier. I zjadłam normalne śniadanie, narazie bez zgagi się obywapogoda ciulowa, ale przynajmniej moge wziąć się za robotę w domu. Zawsze wizyta u mamy dodaje mi skrzydeł. To taki mój anioł stróż, który choćby miał stawać na rzęsach to i tak mi pomoże, nawet po prostu podniesie na duchu...
Annamaria ? Martwię się... ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2021, 09:12
-
Też myślę o Annie Marii! Halo halo!
-
Mój przed ciążą chciał codziennie, teraz raz na dwa tygodnie 🤣 tez mówi że boi się że małemu zrobi krzywdę, to ja mu mówię że nie ma tak dużego żeby go uderzyć w głowę 🤣🤣🤣 dobrze że wie że to są żarty bo nie jeden by się obraził 🤣
AnnaMaria, jak sytuacja na froncie u Ciebie?
Lisa? Coś ruszyło? -
Lisa- ależ to wszystko trwa.. szczerze współczuję..
Annamaria- mam nadzieję że jakoś się trzymasz i że to chorobsko minie..
U mnie też brak seksow od początku ciąży.. ale my z tych o małym temperamencie więc żadne z nas nie cierpi.. idę dziś na wizytę do lekarz prowadzącej- mam nadzieję że w końcu ustalimy odstawienie lutki.. jak na złość znów nawraca mi infekcja intymna.. grrrrr jak ja tego nie cierpię..
Czy ktoś tu może polecić śpiworki do spania? Babysteps są ok? -
kokoszka31 wrote:Lisa- ależ to wszystko trwa.. szczerze współczuję..
Annamaria- mam nadzieję że jakoś się trzymasz i że to chorobsko minie..
U mnie też brak seksow od początku ciąży.. ale my z tych o małym temperamencie więc żadne z nas nie cierpi.. idę dziś na wizytę do lekarz prowadzącej- mam nadzieję że w końcu ustalimy odstawienie lutki.. jak na złość znów nawraca mi infekcja intymna.. grrrrr jak ja tego nie cierpię..
Czy ktoś tu może polecić śpiworki do spania? Babysteps są ok?
Z babysteps mam otulacz do fotelika, ale milutki jest w dotyku, aż byłam zaskoczona
Śpiwór do spania chyba kupię z ergopouch
kokoszka31 lubi tę wiadomość
-
Moja babcia powtarzała: nie chwal dnia przed zachodem słońca a chłopa za życia.
I jak do męża nic dziś nie mam, tak pochwalony dzień za szybko zmienił się w koszmar. Zdążyłam zmierzyć cukier po śniadaniu, zaczęłam sprzątać lodówkę. Nie doszłam nawet do kosza na śmieci. Rzygania na podwórku w deszczu jeszcze nie było ! Dobrze, że sąsiedzi w pracy. 🙈 -
Justynka, przybijam piateczke, bo tez dziś zaliczyłam pawia 😭
Właśnie się dowiedziałam ze ten kumpel o którym wyżej pisałam ma trzecie dziecko w drodze. Także chłopaki będą mogli sobie razem ponarzekać na brak seksu 🤣🤣
AnnaMaria…?25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
No to u nas wczoraj był pierwszy mały bzyk od początku ciąży... Wcześniej w ogóle nie miałam ochoty.. Szyjka jest spoko, bo ponad 4cm tak więc tym się nie martwiłam. U mnie problem jest z suszą, bo bardzo mało śluzu jakiegokolwiek mam teraz.
Dziś drugie prenatalne 💓 mam nadzieję, że uda się ładnie obejrzeć maludę, bo wybitnie dziś się kręci 🙈 cały czas czuję jak mnie trąca tu i tam.
Zastanawiam się nam płytą z tego badania. Mój nie może wejść to może by sobie chociaż płytę zobaczył.. Co myślicie, warto?Simons_cat, Atena37 lubią tę wiadomość
-
Bebetka ja też brałam płytę, pokazywaliśmy rodzinie. Szkoda, że nie możecie razem wejść, nam właśnie pozwolili na połówkowe i mój się popłakał. Ja mam często USG więc jestem przyzwyczajona, a dla niego to było niesamowite przeżycie. Tym bardziej weź, będziecie mogli sobie oglądać w domu. Trzymam kciuki żeby się ładnie bobo ułożyło ✊
Bebetka93 lubi tę wiadomość
-
Lecę pędzę! Ale chyba jutro dopiero mnie mąż zabierze 😭 idziemy w odwiedziny do cioci, a później na szkołę rodzenia i na zakupy spożywcze, i mówi, że będę nieżywa jak pójdziemy dziś 😅Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Martyna33 wrote:Właśnie moja ostatnia nadzieja to jakaś fajna bielizna, ale już się mniej łudzę ze zadziała 😂
Muszę to sobie przepracować żeby tez myśleć ze to opiekuńcze bo narazie jestem wkurzona 😂Martyna33, Bebetka93, szona lubią tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Bebetka93 wrote:No to u nas wczoraj był pierwszy mały bzyk od początku ciąży... Wcześniej w ogóle nie miałam ochoty.. Szyjka jest spoko, bo ponad 4cm tak więc tym się nie martwiłam. U mnie problem jest z suszą, bo bardzo mało śluzu jakiegokolwiek mam teraz.
Dziś drugie prenatalne 💓 mam nadzieję, że uda się ładnie obejrzeć maludę, bo wybitnie dziś się kręci 🙈 cały czas czuję jak mnie trąca tu i tam.
Zastanawiam się nam płytą z tego badania. Mój nie może wejść to może by sobie chociaż płytę zobaczył.. Co myślicie, warto?ale zanim podjęłabym decyzję o kupnie to wypytałabym o wszystkie możliwe darmowe opcje 🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2021, 11:23
Alutka128 lubi tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Noelle wrote:Simons u mnie nawet to nie podziałało… 🤣
Czułam się jak waleń wyrzucony na brzeg przez fale i chyba tak też wyglądałam skoro z bzykania nici. 🤣
Ja się i bez odmowy męża tak czuję xd