W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Noelle wrote:Alutka możesz łyknąć nospe ale przede wszystkim się połóż i odpoczywaj. 😉
Nie forsuj się tak kochana.
Ja wiem, że dużo się chcę ale organizm w ciąży stawia bolesne granice. 😂
Kurcze tak bardzo się boje że poronie... Normalnie płacze że jestem taka głupia .... -
Alutka magnez, nospa i łóżko. 😉
Jak człowiek jest nieprzyzwyczajony i dobrze się czuje to myśli, że może wszystko ale organizm czasem się buntuję.
Dla pocieszenia - ja zrywałam sama tapety gdzieś w 16 tc a potem zdychałam. 😂
Wdech, wydech - obserwuj tylko czy nie masz żadnego plamienia ale pewnie to zwykłe przeciążenie, oberwanie. O nie naprawdę łatwo w ciąży. 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2021, 20:37
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
U mnie też wszystko w porządku 🙂
64mm, serduszko 167
Termin przesunięty na 5.11
Płci nie było widać ani trochę 😛
Noelle, Annamaria, Cecylia, miska122, Simons_cat, malwaxxx28, Natka95, Mlodamezatka, dzastina2005, lawendowePole, asiek96, szona lubią tę wiadomość
-
Noelle wrote:Alutka magnez, nospa i łóżko. 😉
Jak człowiek jest nieprzyzwyczajony i dobrze się czuje to myśli, że może wszystko ale organizm czasem się buntuję.
Dla pocieszenia - ja zrywałam sama tapety gdzieś w 16 tc a potem zdychałam. 😂
Jutro z łóżka nie stanę, nie ma szansy, mam nadzieję że nie zaszkodzilam fasolce.....
Beza, super wieści tylko szkoda że nie było widać czy susiak czy pipka 😄Beza27 lubi tę wiadomość
-
Alutka a rozumie, że nie masz takiej możliwości?
Wiesz co łyknij sobie w razie czego tylko tą nospe - teoretycznie wyczytałam, że maksymalna dawka magnezu dla kobiet w ciąży to 500-600 mg ale nie jestem lekarzem i nie chce Ci źle doradzić. 😕
Za to magne b6 jestem pewna ale jeśli nie znam preparatu to nie powiem Ci czy jest bezpieczny. 😔Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Noelle wrote:Alutka a rozumie, że nie masz takiej możliwości?
Wiesz co łyknij sobie w razie czego tylko tą nospe - teoretycznie wyczytałam, że maksymalna dawka magnezu dla kobiet w ciąży to 500-600 mg ale nie jestem lekarzem i nie chce Ci źle doradzić. 😕
Za to magne b6 jestem pewna ale jeśli nie znam preparatu to nie powiem Ci czy jest bezpieczny. 😔 -
Beza, super! 🙆🙆🙆
Beza27 lubi tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Beza bardzo się cieszę! ❤️
Ja wiedziałam, że u mnie tak będzie z tą płcią, nie liczyłam że dzisiaj bedzie mi dane poznać 😆Beza27 lubi tę wiadomość
-
Natka sesja zaliczona wczoraj - dalej ją odsypiam. 😂
Myślę, że zdjęcia po obróbce będę miała gdzieś za dwa tygodnie ale jeśli dostane coś wcześniej to podeślę. ☺️
Mam dużo zdjęć w tiulach, sukienkach, body, no i najważniejsze - milion zdjęć z moim psiakiem (i sporo z mężem no ale same rozumiecie, że psiak to psiak 😜). 😍
Jestem mega zadowolona ale też mega zmęczona. 🙈Księgowa, Natka95, Simons_cat, malwaxxx28, Salv, Mlodamezatka, Beza27 lubią tę wiadomość
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Noelle wrote:Natka sesja zaliczona wczoraj - dalej ją odsypiam. 😂
Myślę, że zdjęcia po obróbce będę miała gdzieś za dwa tygodnie ale jeśli dostane coś wcześniej to podeślę. ☺️
Mam dużo zdjęć w tiulach, sukienkach, body, no i najważniejsze - milion zdjęć z moim psiakiem (i sporo z mężem no ale same rozumiecie, że psiak to psiak 😜). 😍
Jestem mega zadowolona ale też mega zmęczona. 🙈
Cudownie 💜💜💜
Ja idę we wtorek, w sumie też nie mogę się doczekać co z tego wyjdzie 😅Simons_cat, Noelle lubią tę wiadomość