W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka, Suszarka my planujemy przenieść małą do jej łóżeczka na pół roku ale nawet się nie łudzę, że to zrobimy. 😏
Co do grzeszków to też mam ich całkiem sporo ale każdy przeżywam jak nienormalna…
Najważniejsze żeby dziecko było szczęśliwe a Klara ewidentnie jest. 🤷🏻♀️
Suszarka rozszerzaliście dietę od 6 miesiąca? Dziewczyny na czerwcówkach piszą, że będą rozszerzały wcześniej bo mają zielone światło od pediatry. Klara też wygląda na gotową ale jakoś mam cykora, że ten 6 miesiąc to taka nieprzekraczalna granica.
No i u Was wjechało BLW czy papki? Obiecywałam sobie BLW ale jak widzę jej wieczne krztuszenie się mlekiem to wymiękam… 🙈Suszarka lubi tę wiadomość
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Ja też myślę o drugim dziecku. Chciałabym żeby były między nimi 2lata różnicy, ale zobaczymy. Śmieję się do męża, że praktycznie wszystko mamy nowe, więc musimy mieć drugie dziecko żeby to wykorzystać 😂 ale tak naprawdę z decyzją się wstrzymuję jak już urodzę. Boję się, że poród i opieka nad małym okażą się dla mnie trudniejsze niż mi się wydaję i nie będę mieć siły na drugie. I też nie chcę wracać do tych starań i comiesięcznych zawodów. Teraz wolałabym żeby było na luzie, ale życie pokaże.
Młoda myśląc o drugim zakładacie opcję kolejnego in vitro czy chcecie próbować naturalnie?
Co do płci, ja znam bliźniaki, gdzie dziewczyna gra w nogę, krótko ścina włosy i jest "chłopczycą" i jej brata bliźniaka, który ma więcej kosmetyków ode mnie. Wiadomo, że każdy może mieć jakieś preferencje, ale najważniejsze żeby dziecko było zdrowe, a jeszcze to głównie kwestia wychowania i genów.
Suszarka, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
miska122 wrote:Młoda szukałam sobie klapek do szpitala i zobacz co znalazłam : https://allegro.pl/oferta/klapki-gumowe-kapcie-buty-damskie-czarne-buldog-38-7665422140?fromVariant=7665422626 😂😂
Ja spacerów nie widzę z moim niedźwiedziem. Są dni, że jest super, ale wystarczy że zobaczy psa. Już widzę jak lecimy z wózkiem. Czas pokaze jak to rozwiążemy, ale pewnie kiedy mąż będzie w pracy Aspenowi zostanie ogródek, a potem wspólny spacer. Sama sobie nie dam rady.
Ja kupiłam klapki na hali w Auchan za 5 złczarne, bez żadnych napisów czy ozdób
a na płynąca po nogach krew po porodzie jak znalazł
monnkej, miska122 lubią tę wiadomość
7 cs - cb
25 cs - ⏸
6t1d - jest ❤️!
12t3d - prenatalne 👧🏼
3.10.2021 r. Detonacja! ❤️
10 cs - ⏸️
12t5d - prenatalne 👶🏼
30.06.2025 r. Detonacja! ❤️
Zes*am się, a nie dam się 💪
https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html -
Noelle, Natka, Suszarka- mówicie ze maz niepotrzebnie to łóżeczko składał ?🤣
Ja chyba jedyna tutaj jestem, która nie chce mieć dzieci z małą różnicą tylko 4-5 lat😂 Czuje się conajmniej dziwnie ze jestem jedyna haha, ale chciałabym dać pierwszemu okruszkowi maksymalnie dużo swojej uwagi w te pierwsze lata życia ☺️
My z bratem mamy różnice 7 lat i jesteśmy bardzo związani ze sobąSuszarka, Noelle, Rucola, Simons_cat lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna33 wrote:Noelle, Natka, Suszarka- mówicie ze maz niepotrzebnie to łóżeczko składał ?🤣
Ja chyba jedyna tutaj jestem, która nie chce mieć dzieci z małą różnicą tylko 4-5 lat😂 Czuje się conajmniej dziwnie ze jestem jedyna haha, ale chciałabym dać pierwszemu okruszkowi maksymalnie dużo swojej uwagi w te pierwsze lata życia ☺️
My z bratem mamy różnice 7 lat i jesteśmy bardzo związani ze sobą
A ja w ogóle nie umiem sobie wyobrazić drugiego dziecka. Także jestem jeszcze lepszaCiąża, prawo jakie w Polsce jest w kontekście aborcji, mój wiek, strach do końca ciąży - dla mnie to chyba too much. Może kiedyś mi się zmieni. Nie wiem. Na pewno w przypadku ciąży byłoby mi zupełnie wszystko jedno jaka plec mieszka po raz kolejny w moim brzuchu. Jest to dla mnie tak marginalna kwestia, że o rany. Sama mam 2 siostry, a od dzieciaka grałam w piłkę nożna i oglądałam z Tatą wszystkie mecze. Rozumiem oczywiście, że ktoś może mieć marzenie co do płci, ale jest to dla mnie temat całkiem obcy.
Martyna33, Rucola, Simons_cat lubią tę wiadomość
7 cs - cb
25 cs - ⏸
6t1d - jest ❤️!
12t3d - prenatalne 👧🏼
3.10.2021 r. Detonacja! ❤️
10 cs - ⏸️
12t5d - prenatalne 👶🏼
30.06.2025 r. Detonacja! ❤️
Zes*am się, a nie dam się 💪
https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html -
Noelle, ja rozszerzalam dietę Idze wcześnie, miała chyba 18 tygodni. Wykazywała oznaki gotowości. Teraz bym jeszcze trochę poczekała, bo taki maluszek jeszcze słabo zgarnia pokarm z łyżeczki. Z tym RD to teraz jest takie ciśnienie, że jak dajesz coś wcześniej niż jak dziecko ma pół roku to jesteś złą matką, BO WYTYCZNE WHO. No cóż, wytyczne WHO mówią też żeby się szczepić na covid i nosić maseczki, a większość społeczeństwa ma to w poważaniu. Ale to tak na marginesie. Ja uważam że mama wie najlepiej co jest dobre dla dziecka - jak czujesz że dziecko jest gotowe to możesz próbować
Ja na początku dawałam papki ze słoików. Początkowo to i tak dziecko zjada 2 łyżeczki może, więc się nie opłaca gotować. Najpierw dawałam warzywa, potem owoce, później jakieś warzywa z mięsem i kaszki. Prawie od początku wjechały też chrupki kukurydziane i to było pierwsze jedzenie blw. Później, jak Iga zaczęła zjadać więcej, to gotowałam jej zupki. Z typowym blw lepiej się wstrzymać do momentu aż dziecko w miarę stabilnie siedzi, wtedy jest znacznie mniejsze ryzyko zakrztuszenia. Cisnienia na blw nie miałam żadnego, wręcz przeciwnie, bałagan mnie skutecznie odstraszał 🙈 ale zaczęłam dawać kawałki banana, kromkę z bułki posmarowaną masłem, i tak się zaczęło. Los mi się zaśmiał w twarz bo teraz Iga to dziewczyna blw, uwielbia sama jeść. Zdjęcie z wczorajszego śniadania 😂
Na pewno przed akcją rozszerzanie diety trzeba sobie powtórzyć pierwszą pomoc. Oby się nigdy nie przydała, ale jednak spokojniejsza glowa jest bezcennaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2021, 14:04
Atena37, szona, Mea, monnkej, Noelle, Natka95, K&K, Jusia88, Simons_cat, Nitka19 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dziendoberek! Pozdrawiam z zacisza wlasego lozka 😅 Ignacy chyba nie zamierza byc w tych 5% dzieciakow bo inaczej musialby sie zaczac zbieraz teraz zaraz, a nic sie nie dzieje 🙄 szkoda bo mialby kozacka date urodzenia 12.10.2021 tak ladnie wyglada… no szkoda 😢
Co do drugiego dziecka ja wiadomo, ze chcialabym miec dziewczynke, maz tez chetnie mialby corke jak juz bedzie mial swojego synka. Ale co by wyszlo byloby mi obojetne bo parcia nie mam. Jakby w ogole wyszlo to bylby troche cud 🙄 balam sie zostac mama chlopca, ale teraz nie wyobrazam sobie inaczej i pewnie jak juz bedzie na swiecie jeszcze trudniej bedzie sobie wyobrazic zeby zostac mama dziewczynki. Niemniej no chcialabym jak patrze na kontakt jaki mam ze swoja mama teraz. Wiem, ze jaki synek nie bylby kochany takiego kontaktu nie bedziemy mieli. Za 20 lat nie pojdziemy sobie we dwojke na sniadanko na miescie a potem na zakupy 🥺
miska myslalam o tym, zeby gdy lekarz da zielone swiatlo troszke postarac sie naturalnie bez spiny (i tak na to nie licze) bo moze bedziemy w gronie tych mega szczesliwcow. Ale realnie patrzac zakladam ze ok roku po urodzeniu Ignasia wrocimy do kliniki. Trzeba bedzie zdecydowac czy wykorzystujemy te komorki co mam zamrozone i zobaczymy co z nich wyjdzie. Na razie w glowie mam ze maksymalnie jedna procedure pelna mozemy powtorzyc i dajemy spokoj.
Suszarka ja na stole w klinice po transferze mialam takie „czesc chlopaku!” Od razu po transferze 😉😉 takze jak czulas dziewczynke to bardziej obstawiam dziewczyne tez 😄 jakas dziwna intuicja wjezdza matce chyba 🤣
Igusia jaki szogunek kochany! 😍 kiedy ona taka duza urosla 🙈🙈
Dziewczyny musze wam powiedziec ze jestescie super ! I mozna pogadac, i posmiac sie, i zapytac, i pozalic. ❤️❤️❤️
Simons wizyta dzis na 15:20 ale pewnie jak zwykle bedziemy milion rzeczy ogarniali w miedzyczasie wiec klasycznie odezwe sie pewnie poznym popoludniem/pod wieczor takze nie stresujcie sie 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2021, 08:42
Suszarka, Simons_cat lubią tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Dzień dobry! Ja oczywiście przeleciałam wpisy, ale nie odniosę się do wszystkich.
Suszarka, jaka piękna ta Twoja Igunia 😍 wyobrażam sobie ten bałagan gdy dziecko samo je, ale na pewno ma przy tym tyle frajdy, że chyba warto trochę więcej sprzątać 😉 ja będę chciała tak uczyć małą.
Młoda, ale uparciuszek z Ignasia. Jak widzę, że na formy pojawił się wpis to tak sobie myślę-o! Może już się zaczęło? Wchodzę, a tutaj info- jeszcze nie rodzę 🙈
Ja dzisiaj jadę do fizjo urogin i mam lekkiego stresa jak zawsze przed jakąkolwiek wizytą gdziekolwiek 🙈
W ogóle to trochę więcej niż miesiąc temu pojawił się u mnie ten problem z bólem stawów w dłoniach... Podpytam się tej fizjo czy to może jednak być od kręgosłupa (na początku wykluczalam te opcje), czy powinnam iść do lekarza, a jeżeli tak to do jakiego. Coraz gorzej jest z tymi dłońmi... Do tego drętwieją mi teraz w nocy... Każda noc to jakaś masakra i to nie przez biodra, jak to zazwyczaj w ciąży bywa, tylko właśnie przez dłonie 😔Suszarka lubi tę wiadomość
-
Suszarka u nas 17 tydzień więc widzę, że powoli mogę zacząć nad tym myśleć i po prostu nie przyznawać się publicznie. 🤣 Przecież dziecko i tak ciumka mleko przez cały dzień a te kilka łyżeczek papki to nic złego. 🤷🏻♀️ Klara kocha patrzeć jak jemy i od razu sięga do nas łapkami więc myślę, że za niedługo spróbujemy coś podziałać. ☺️
Suszarka, Mlodamezatka lubią tę wiadomość
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Ja zawsze chciałam mieć córkę, pewnie patrzę przez to jakie ja teraz mam relacje z mamą, a jakie mój brat i boje się że będzie tak samo, a wcale nie musi być 🤷🏻♀️
Pisałam tu kiedyś że byłam załamana przez jakiś dzień czy dwa, że będzie chłopak, i jeszcze miałam nadzieję że to pomyłka. Potem się oswoilam z myślą i bardzo się cieszę że będzie synek, potrzebowałam po prostu czasu na pożegnanie moich jeszcze dziecięcych marzeń 🙈
Chcieliśmy z mężem jedno dziecko, co sprawiało że przeżywałam to jeszcze bardziej bo mogę córki nigdy nie mieć (jak zdecydujemy się jednak na drugie to i tak mogę córki nie mieć 🤪 ale wydaje mi się że jest mi to już obojętne)
Większość dziewczynek (w tym ja) w naszych rodzinach jest bardzo kłopotliwymi nastolatkami, a chłopcy są wszyscy spokojni i ułożeni więc może i lepiej się stało bo okres nastoletni mnie najbardziej przeraża(bo wiem co miałam w głowie🤪), a może nasz synuś będzie w miarę poukładany 😆
Dodam że mój mąż też marzył o córce, ale on szybko przyjął do wiadomości że będzie syn 🤪
I przez jakiś czas miałam wrażenie że wszyscy znajomi którzy są w ciąży, będą mieć dziewczynki(a niektórzy bardzo chcieli chłopców) i jaka to była dla mnie niesprawiedliwość 😛
Nie mogę się doczekać aż synuś zdecyduje się na wyjście, mam nadzieję że przed wywoływaniem bo wolałabym samoistnie rozpoczęta akcje 😱
Noelle możesz mi zmienić datę na 29.10? 🥰 To już tak niedługo
Wczoraj dwukrotnie miałam skurcze co 10min, popołudniu trwało to z 40min, tak 4 razy mnie złapało. I potem wieczorem to samo. Wystraszyłam się bo jeszcze z tydzień niech tam posiedzi, ale to chyba normalne na tym etapie. Tylko nei wiedziałam że taka regularność może wystąpić, że jak w zegarku 10min przerwy. Trwały ok minuty 🤷🏻♀️
Bebetka ja się dowiedziałam z tymi rękami że drętwienia to od kręgosłupa pewnie ale ból stawów to mówiła coś o limfie zalegającej (nie powtórzę tego co mówiła 🙈 i coś co się produkuje w nadgarstku 🙈) ale jak leżałam podniosła mi rękę i uciskała lekko ramię i tak kilka minut, czułam jak mi odpływa coś z rąk. I potem mówiła żeby masować od nadgarstka tak jakby odciągać płyny do łokcia.
I na drugi dzień po tej wizycie sama nie widziałam czy mi lepiej czy gorzej 🙈 bo zmieniło się coś, zmienił się rodzaj bólu, i chyba wolałam ten poprzedni bo był "znieczulony" opuchlizna, a teraz mnie boli bardziej, zrobiłam jeszcze takie ćwiczenia dwa razy i sobie odpuściłam 🙈 wytrzymam te dwa tygodnie 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2021, 09:02
Noelle, Łydzia, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny!
Czytam wszystko ale nie zawsze mam czas coś napisać a później nie wszystko pamiętam 🤦♀️
Młoda Ignaś chyba jednak chce trochę dłużej pobyć w ciepłym brzuszku a nie pchać się na te nasze zimnice....
Co do płci zawsze marzyłam żeby mieć i chłopczyka i dziewczynkę i mam nadzieję że będę mogła być mama i dziewczynki i chłopca tym bardziej że chcemy miec z mężem przynajmniej 3 dzieciaczkowzawsze marzyłam o dużej rodzinie i rozważam nawet adopcję w późniejszych czasach jeszcze jakiejś potrzebującej istotki 😃
A tak z innej beczki dziewczyny y które biorą np letrox miałam badanie tsh w 12 Tc i dopiero dzisiaj byłam na kolejnych badaniach a przez te 8-9 tyg nie miałam badania i nawet nie wiem jak organizm reaguje na tabletki i ostatnio się zaczęłam martwić czy aby przez te dwa miesiące nadal nie mam wysokiego tsh i nie szkodzę dziecku.... Jak to u Was wyglądało? Miałyście częstsze kontrole? Powinnam domagać się częstszych badań??
Co do wszystkich dzieciaczkow tutaj są cuuuudne! Pięknie rosną!Wiek 29 lat.
Starania o pierwsze maleństwo od lutego 2020.
Obecnie 18 CS - ten w którym pierwszy raz zobaczyłam bladziocha
18 CS ---> 18 czerwcaJest druga kreseczka!!
22.06.2021 bhcg 361,2 mIU/ml
25.06.2021 bhcg 1594,2 mIU/ml
29.06.2021 mamy pęcherzyk i ciałko zółte
06.07.2021 mamy małego człowieka 5,4mm i serduszko6w2d
03.08.2021 mamy 37,4 mm człowieka :*
13.08.2021 I prenatalne --> wszystko wporządku
15.10.2021 II prenatalne i 5 rocznica ślubu (taki mały prezencik mam nadzieję się nam pokaże i ujawni swoją płeć) mamy ok 413g małej królewny
14.12.2021 III prenatalne 1495g(prognoza do porodu 3500g i 55 cm)
11.01.2022 Mała waży ok 2144g
01.02.2022 Mała waży ok 2828gNasze Szczęście
-
Dzieki dziewczyny, po tych komentarzach odnosnie drugiej plci napewno bedzie mi troche lzej
I to prawda moj maz tez sie cieszy ze jest coreczka ale juz planuje sobie synka 🤣 a ja sie boje ze go rozczaruje, wiem ze to nie moja wina, ale wiecie o co chodzi 🙈
Jeszcze jedno nie wyszlo ze mnie a ja sie przejmuje juz kolejnym 🤣
Czekam na wizyte delikatny Skan przed porodem i opinia co robimy ze skaczacym cisnieniem 😋
Mloda kciuki za wizyte 😍
Wogole to ogladalam wczoraj na insta cos i kobietka polecala ta mate wodna, mowi ze dla malusza wlewa ciepla wode i fajnie to robi na miesnie i brzuszek... od 2m+ juz stosowala.. spodobalo mi sie i musialam kupic, tym bardziej ze ceny tych mat sa smiesznie niskie 🤗
Zostawiam wam jakby komus tez sie spodobalo
Zobacz ofertę:
https://allegro.pl/oferta/mata-wodna-sensoryczna-dmuchana-dla-niemowlat-xxxl-10796810934👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Uff, ja po glukozie. 2h mi podchodziła do gardła i od razu po pobraniu krwi zwymiotowałam.
Taki osiągnęłam skill do 27tc że potrafię odwlekać moment rzygów😂Łydzia, K&K, Mlodamezatka, Simons_cat, Noelle, Nitka19, Natka95, szona lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Suszarka, piękna Igusia 😍
co do rozszerzania diety to się mega ostatnio zdziwiłam jak byłam w sklepie i oglądałam różne kaszki i słoiczki dla dzieci (przyznaję bez bicia, że sama czasem kupuje sobie jakiś mus 🙊😅) i właśnie były słoiczki i kaszki już od 4 msc. A cały czas słyszałam, że dietę powinno się rozszerzyć od 6 msc i znowu taki zong że nic nie wiem 🤦♀️
A dzieci też byśmy chcieli dwójkę i oczywiście najlepiej parkę ale wiadomo, że nie ważne co będzie, ważne że zdrowe ☺️ na początku planowaliśmy odstęp taki 3 letni, ale teraz wiemy, że chcemy starać się jak najszybciej ze względu na moje wyniki. Niestety czas działa na moją niekorzyść a nie wiem czy będę w stanie podejść do procedury IVF. Także mam nadzieję, że poród i opieka nad noworodkiem nie okażą się skuteczną antykoncepcją na drugie dziecko.Suszarka lubi tę wiadomość
-
Witajcie!
Martyna przerwałas ta glukoze 💪 też pewnie będę po tym rzygać
Co do ilości dzieci i płci. To my zawsze chcieliśmy trójkę co prawda teraz z trzecim odwleklo się to w czasie ... Także ja kończę produkcję po tym dziecku 🤪 też mój wiek wchodzi w grę ( mam 37 lat i dla mnie granica wieku na ciążę to 40 lat później już bym nie chciala) co do płci chciałam po cichu core ale wychodzi na to że będzie 3 chłopakow i jestem happy
A płeć zależy tylko i wyłącznie od faceta
Młoda powodzenia na wizycie i oby się ruszyło bo widzę że już bardzo czekasz na rozpakowanieMartyna33, Mlodamezatka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny nie dam rady Was nadrobić ale wszystkim Wam kibicuje i mysle co u Was.
My z Ania od piatku jestesmy w domu. Obkurczanie macicy tak mi dalo popalicnie wiedzialam że to moze byc taki hardcore.
Póki co uczymy sie siebie nawzajem i probujemy sie zorganizowac tak żeby nasza 2,5 latka nie poczula sie odrzucona. Cieszy sie z siostry ale widac że jej ciężko odnaleźć sie w nowej sytuacji. Nie ukrywam poki co jest ciezko zwlaszcza jak obydwie jednoczesnie chcą jesc albo spac.
Postaram sie byc z Wami na bieżąco ale wybaczcie jesli nie bede sie jakis czas odzywac.
Jeszcze wracajac do porodu w ksiazeczce doczytalam ze 1 faza trwala 1h10min a 2 faza 5 min😱 1 faza byla na pilce i worku sako. Jak odeszły wody to praktycznie zaraz byl pierwszy party przy ktorym pojawiła sie glowka, ledwo mnie polozne na lozko przerzucily drugi party i mala na swiecie. Ale bolalo nieziemsko dobrze ze krotki porod byl.
Noelle zmień proszę na pierwszej stronie Ania urodzila sie 6 pazdziernika.😊Noelle lubi tę wiadomość
-
A i jeśli chodzi o spanie z dzieckiem to przy każdym obiecywałam sobie że będzie spal w swoim łóżeczku i zawsze z tego wychodziło wielkie gadanie tylko 🤪 z resztą ja wychodzę z założenia że naturalne dla dziecka jest być koło mamy. Skoro 9 miesięcy słyszy jej serce, głos i jest to co zna jako pierwsze to naturalnie że potrzebuje czuć później to serce ... Ja tam spałam że swoimi i nie żałuję wręcz polecam, ten zapach dziecia no to jest coś czego nie da się z niczym porównać i warto korzystać póki chcą bo później tak jak mój 10 latek jak chce przytulić się do niego to często słyszę " noo mamooo weź się " 😁🤨
Ale nie ominie go mój rytuał urodzinowy zawsze rano wtedy wpadam do łóżka dzieciaka i zaczynam gilgoty , składam życzenia i całuje ... Będę tak robić dopóki będą że mną mieszkać 😜🤣😅Simons_cat, Noelle, Natka95 lubią tę wiadomość
-
Marienn wrote:Dziewczyny a skoro temat o kolejnych bobasach sie rozwija to moze zapytam tak z innej strony.... ja jeszcze nie urodzilam... ale mysle sobie jak to bedzie jak bede znow w ciazy, i bedzie znow dziewczynka?
A ja tak bardzo bym chciala chlopaka drugiego, maz tez... a moze jakby trzecie sie udalo kiedys to byloby nam juz obojetne...
Ale czy macie takie mysli a co jesli nie uda sie miec parki?
🙈 czy tylko ja mam takie mysli?
Oczywiscie mysle tez o mezu ktory tak bardzo chce miec kogo uczyc grac w pilke , cieszyy sie mocno z corki ale wiem ze kolejnego chcialby chlopaka...Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Dzień dobry wszystkim
Ja dzisiaj 3/4 nocy nie spalam, z mężem robiliśmy przemeblowanie i jako że łóżko stoi w innym miejscu coś mi nie pasowało 🤣🤣🤣
Co do plci, to ja nawet o drugim dziecku nie myślę, zawsze chciałam mieć trójkę ale ja mimo iż super sie czuje w ciazy to chyba nigdy więcej nie chce być w ciazy, już zaczyna mnie to męczyć...