W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Uwierzcie mi, że mój mózg to też papka. Czytałam tą pracę i miałam takie WTF ja to napisałam 🤨 gdzie pięć lat pracuje w zawodzie a nie pamiętałam podstaw księgowości 🤦♀️ ale wylosowałam w miarę spoko pytania ogólne, gdzie mogłam trochę polać wodę bo nie było żadnych konkretnych nazw wskaźników czy innych pierdół.
Beza, mam nadzieję, że poród będzie łaskawy i szybki 💪Beza27 lubi tę wiadomość
-
Beza czekamy już z niecierpliwością na Twojego dzidziuta, powodzenia dzielna kobieto ✊😍
Beza27 lubi tę wiadomość
-
K&K gratulacje 🥳🥳
Księgowa, kciuki ✊✊ wszystko będzie dobrze 🥰
No i mega jestem ciekawa czy Kuba czy Zuza
Beza, powodzenia! ✊ Oby gładko poszło
Simons, wgl nie mogę uwierzyć że ty zaraz rodzisz.. 😶 dopiero robiłaś test 🤷
Annamaria, super powiedziane. Sama prawda, nikt nie uświadamia, że może być i zwykle jest na prawdę ciężko
Cieszę się że o tym wspominasz, bo na bazie Twojego doświadczenia mogę więc wywnioskować, że wszystko ze mną ok i po prostu przy pierwszym dziecku jest trudno 🤷
Kokoszka, Szymuś słodziak 🥰🥰
U nas też małe sukcesy - małego udaje się odłożyć na drzemkę na plecy, albo na bok 🙊 i nie wybudza się od razu 🙏🙏 do tej pory spał tylko i wyłącznie na brzuchu 😅
Młoda ja już insta śledzęwgl, kocham Twojego psa! Sama chcę takiego, ale mąż się nie zgadza 🥴
Annamaria, K&K, kokoszka31, Beza27, Simons_cat, Księgowa, Furka lubią tę wiadomość
-
Aha! Natka mam Cie i ja ! 😄 no nasz pies to jest dobry gagat. 😅 polecam buldogi mega!
Natka95 lubi tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Beza ✊🏻✊🏻✊🏻
Młoda, no przecudowny Ignaś na tych fotkach 🥰 też poproszę nazwę ig na priv ❤️
Anna, Twoja malutka też taka cudowna! Te skarpety sztoooos 🥰
Widziałam że wywiązała się tu rozmowa taka o życiu.... Ja też nie wiem co ze sobą zrobić. W styczniu kończy mi się umowa. Udało się zajść w tzw 'jak teraz na urlopie się nie uda to poczekamy do nowego roku' 🙃
Nie lubię tej pracy, nie mam pasji. Lubię kwiatki i malowanie ale na jakiś czas 🙈 namalowałam obrazów, powylewałam abstrakcje i wszystko wystawilam na licytacje dla dzieciaków z SMA i to było mega.... Teraz nie chce mi się nawet myśleć nad tym 🤦🏻♀️
Najlepsza przyjaciółkę mam w Bielsko-Biała a ja jestem z okolic Zielonej Góry. Reszta się wykruszyła... Została jedna z dwójką dzieci i spoko ale ostatnio zaczęła mnie zarzucać swoimi mądrościami i no.... Nie chcę mi się tego słuchać 🤷🏻♀️Beza27, Annamaria lubią tę wiadomość
-
Gratuluję obrony KK!
Kokoszka, masz bajecznego Synka ❤️
Lecę jutro na szczepienie.
Moja koleżanka trafiła w nocy do szpitala, ma covid, zapalenie płuc i jest w 13 tcnie mogła zapłać oddechu. Ja realizuje swoj plan. Urodziłam to już mogę się zaszczepić, a przeciwciała z mlekiem oddam Młodej. Na Podlasiu szczepili się słabo, a teraz w szpitalach obłożenie dramatyczne. A to się dopiero rozkręca…
K&K, Martyna33, Ayayanee, kokoszka31, monnkej lubią tę wiadomość
-
Szona, ✊🏻💪🏻 za szczepienie. Żeby obyło się bez nieprzyjemności po 🍀✊🏻
Powiem wam że patrząc na stan zachorowań to czuję strach.... Boję się że mimo że wszyscy w bliskiej rodzinie jesteśmy zaszczepieni - kogoś to dopadnie.
Wcześniej nie miałam takich przemyśleń, lęku. Teraz trochę cykam. U nas wgl ludzie już nie noszą masek w sklepach... nie powiem ze sama nie ściągnę na brodę bo w ciąży robi mi się duszno ale zwracam uwagę żeby już w bliskim kontakcie jednak ja zaciągnąć a dużo ludzi na totalnym luzaku, nawet w ręce nie mają tej maski 🤦🏻♀️szona lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny 😊
Niestety dzisiaj się nic tu już nie wydarzy, zrobili mi tylko badania, każą donieść mocz do północy więc nie ma szans na zaczęcie czegokolwiek. Jutro obchód ok 11 i wtedy się może czegoś dowiem... Nie wiem po co tak wcześnie każą przychodzić i leżeć bez sensu 🤷🏻♀️ oby jutro chociaż zaczęli, a nie przełożyli na kolejny dzień 😔 -
Hej, czy któraś z Was ma doświadczenie z kredytem hipotecznym? Mam pytanie, na które nikt ze znajomych nie potrafi mi odpowiedzieć..
Chodzi mi o kredyt na nieruchomość od dewelopera, bo podejrzewam, że przy budowie nie powstaje potencjalny problem, który teraz chodzi mi po głowie. -
asiek96 wrote:Bebetka pytaj śmiało na pv
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2021, 16:24
-
Księgowa jak tam?25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Mea wrote:Szona mój młodszy syn od dziś na kwarantannie bo kolega z klasy ma covid, dziecko z ciężkim przebiegiem choroby.
Moje zdrowe.. narazie i mam nadzieję że tak zostanie.
Obie babcię mam zaszczepione już trzecia dawką. Mamie minęło wczoraj pół roku od drugiej dawki i też już będzie mogła się zaszczepić trzecią.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2021, 16:36
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Serduszko jest idealne. Mówił, że rzadko się zdarza, zeby sie udalo zrobić wszystkie pomiary w tym tygodniu ciąży, ale ze mam taką budowe, jaką mam to się udało. 😊
Wiek ciazy zgadza się z wymiarami, a raczej wymiary z wiekiem ciazy 🙈
Będziemy mieć córeczkę - Zuzanne ❤️Mea, Natka95, Bebetka93, Justyna.Optyk, K&K, Zielone.Slonce, kokoszka31, Karo123, Beza27, Noelle, Annamaria, Asia2309, szona, Ayayanee, Simons_cat, asiek96, Furka, Suszarka, Atena37, miska122, Skorek, Mlodamezatka, Janinka, bindweef, Salv, Jusia88, Milka85, Łydzia, Szewcowa lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1)