W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Klara dzisiaj jadła marchewkę. 😅
Wszystko jest upierdzielone do granic możliwości ale ona to zjadła może z 1/3 łyżeczki i to dopiero przy drugim podejściu bo przy pierwszym wypluła i zamknęła buzie. 🤣
Mleczna bestia. ❤️K&K, Martyna33, Szewcowa, Simons_cat, Justyna.Optyk, Mlodamezatka, Magdalena29, Natka95 lubią tę wiadomość
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Noelle wrote:Alutka nie wygląda na czop. ☺️
Dzięki Bogu, powiem Ci ze pare dni temu też takie coś że mnie wyleciało, I bylam pewna że czop, szczególnie że od.początku ciazy mam biały sluz a nie taki...Ogólnie na zdjęciu wyszło przezroczyste, a na żywo było mętne.
-
Mlodamezatka wrote:Kk super, ze sesje robisz, mysle, ze nie bedziesz zalowac bo jednak to pamiatka na cale zycie. A brzuszek ciazowy jesy cudny w KAZDYM rozmiarze ! Bedzie pieknie, zobaczysz 💕
Simons czekam na wiesci z wizyty 💕
Janinka moglabym prosic o usuniecie moich zdjec z cytowania 🙏🏼 🙏🏼
Monnkej rosnie super maluch! 🤰🏻🤰🏻
Atena moge miec pytanie o suplementacje wapnia przy kp? Wspominalas o tym. Polecasz cos konkretnie ? 💕
Ksiegowa ja pol ciazy mialam klucie w jajnikach i bylo wszystko ok. Macica i wiezadla sie rozciagaja i rosna 😉
Dziekuje dziewczyny za mile slowa pod zdjeciami naszymi 💕14cs CP, ostał się 1 jajowód
2cs po operacji -
Jestem jestem ☺️
U mnie w sumie się nic nie dzieje 🤷 dzisiaj wypadł czop, był ogromny 😂 ciężko pomylić ze zwykłym śluzem ☺️
Ale nie nastawiam się, że coś się zacznie bo już były historie że dziewczyny latały bez czopa i dwa tygodnie 😂
Trochę mnie brzuch pobolewa, trochę twardnieje, macham biodrami na piłce ale coś czuję że i tak młody zechce wyjść grubo po terminie 😑 -
Alutka128 wrote:Dobra, wysyłam,
https://naforum.zapodaj.net/75d6188fc345.jpg.html
Dodam że mój sluz zawsze jest śnieżnobiały, więc nie wiem, jakaś głupia jestem 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤣🤣🤣Teodor 30.12.2021r. - 3130g, 51cm 💙
Rita 23.08.2023r. - 3780g, 57cm 🩷 -
Noelle wrote:Alutka pod koniec ciąży te śluzy są przeróżne i to w dużych ilościach. ☺️
No dla mnie w każdym bądź razie nie wygląda to na czop. 😉
Człowiek niby powinien być z każdym dniem mądrzejszy, ale to się nie tyczy ciazy... ja z każdym dniem głupieje 🤣🤣🤣🤣 -
My już po. Taka słodko-gorzka ta wizyta. 🤷 Ogólnie przepływy i wody ok. Z małym ok, ale waga wyszła 2779 g, a 3 tyg temu było 2663 g. Także to mnie martwi, mimo że doktor mówil, że w normie. No sprawdzałam te siatki centylowe i faktycznie w normie. To skąd u mnie te 3 kilo przez ten czas, jak on przybrał tylko trochę? 😅Szyjka zamknięta, młody jeszcze wysoko. Mam zdjęcie, wygląda jak mój brat, więc chcę mi się płakać... 😳🥴🙄🙄🙄 Mam nadzieję, że to przypadek i jak się urodzi będzie bardziej podobny do mojego męża. 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2021, 12:43
Księgowa, K&K, Skorek, asiek96, Zielone.Slonce, Mlodamezatka, Magdalena29, monnkej, Bebetka93, Furka, Atena37, Nitka19, *Agape*, Jusia88, Noelle, Wiolala, Ayayanee, Annamaria, kokoszka31, Natka95, szona lubią tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Simons, to jest najpiękniejsze zdjęcie bobosia w brzusiu, jakie ostatnio widzialam. ❤️
Wszystko jest dobrze, jeszcze chwilka i spotkacie się po drugiej stronie brzuszka 🥰
A na wagę kochana to dobrze wiesz, że składa się nie tylko waga bobosia, ale również wody, waga łożyska itd. 😊Simons_cat, Annamaria lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, zobaczcie na co trafiłam dziś w internetach:
https://www.google.com/amp/s/www.rmfmaxxx.pl/news/Tego-noworodka-nie-nazwiesz-maluszkiem-31-latka-urodzila-ogromne-dziecko-FOTO,59576,amp.html
Simons, ja wychodzę z założenia, że dzieci są podobne same do siebie. Szczerze, to ja nigdy nie potrafię określić do kogo noworodek jest podobny 🙈 większość po porodzie drogami natury do Andrzeja Goloty, bo ma spuchnięty nosek..
Ja się dzisiaj pożarłam z mężem i nie mam ochoty na nic.. Oczywiście się poryczałam i oczy mnie pieką jak cholera 😔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2021, 22:24
Simons_cat lubi tę wiadomość
-
Noelle woo to gratki za pierwsza marchewe ! 🤣
Simons ja tez mialam etap, ze przytylam bardzo duzo a bobek niewiele. Teraz tez sporo wody Ci sie zbiera w organizmie. A Czarek w normie 💕💕 slicznotek !
Asiek brzmi obiecujaco 🙈🙈 kciukiii 💪🏻
Mam wyniki bilirubiny i dalej jest wysoka, ale nizsza niz w dniu wypisu. Kurcze wystrachalam sie i wjedzie wiecej butli juz. I tak na moim mleku gosc ma trudniej do zwalczenia zoltaczki 🥺Simons_cat lubi tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Mloda, ja juz tez podaje wiecej butli znowu...
Oczywiscie cyc za kazdym karmieniem, ale zaczela juz tak pchac rece do buzi po cycu, takie ma nerwy, bidzi sie nawet po 30minutach i placze to dla mnie znak ze jest glodna, wiec butla wjezdza juz nawet 3-4 razy dziennie po cycku... 😭 pewnie nie dam rady miec super mocnego i pozywnego mleka...
Nie gotuje tez super fajnych obiadkow i nie jem mega jedzenia wiec skad mam miec wartosciowy i pozywny pokarm🤔🤷♀️ mam go sporo bo kapie nawet ale chyba jest slaby, nie wiem nawet czy pokarm moze byc nie syty...
Z jednej strony chce karmic piersia a z drugiej ... wiadome..
Simons przepiekne zdjecie bobaska 😍 juz widac jaki bedzie slodziak 💓
Simons_cat lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Mloda, ja juz tez podaje wiecej butli znowu...
Oczywiscie cyc za kazdym karmieniem, ale zaczela juz tak pchac rece do buzi po cycu, takie ma nerwy, bidzi sie nawet po 30minutach i placze to dla mnie znak ze jest glodna, wiec butla wjezdza juz nawet 3-4 razy dziennie po cycku... 😭 pewnie nie dam rady miec super mocnego i pozywnego mleka...
Nie gotuje tez super fajnych obiadkow i nie jem mega jedzenia wiec skad mam miec wartosciowy i pozywny pokarm🤔🤷♀️ mam go sporo bo kapie nawet ale chyba jest slaby, nie wiem nawet czy pokarm moze byc nie syty...
Z jednej strony chce karmic piersia a z drugiej ... wiadome..
Simons przepiekne zdjecie bobaska 😍 juz widac jaki bedzie slodziak 💓
A u mnie tak samo pokarm leci, czasem jak z kranu. Jak sie zassie to czasem sie krzyusi az, odrywa od piersi, czesto zapomni polknac i wyplywa wtedy spora ilosc mleka z buzi.
Takze szukalabym powodow raczej z efektywnoscia/prawidlowoscia ssania i wgl jedzenia przez mala. Wiem, ze u nas w tym tkwi problem.
Ale przestraszylam sie troche ta zoltaczka i teraz butla juz bedzie czesciej. Z butli na razie tylko moje mleko tez dostaje, ale zobaczymy czy teraz uda mi sie odciagac tyle, zeby te zwiekszone potrzeby zaspokoic. 🙄
Takze tego. Rozumiem. I przytulam ! 💕💕szona lubi tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚