W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny ,dawno mnie tu nie było. Często zaglądam Ale na drugim forum udzielam się trochę więcej ..co nie znaczy że o Was zapomniałam;)
Chciałam tylko napisać,może któraś z Was ma ochotę się dowiedzieć. 😇😁 u nas jest wszystko w porządku, Tadeusz jest z nami w domku,uczymy się siebie każdego dnia. Ładnie śpi w łóżeczku, wstaje na cyca idzie spać dalej . Później od 23 do 2 tancuje Ale dajemy radę. Jest naprawdę grzeczny;)
Dziewczyny ,które będą rodzić trzymam ogromne kciuki ,nie słuchajcie historii o złych porodach A jak ktoś wam powie" To nie są skurcze ,zobaczysz jak na porodowce będziesz krzyczec" to olejcie
Ja Leżałam w sali z kobieta która co mój skurcz komentowała ..jak ona mnie zrazila. Poddałam się na starcieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2021, 15:29
monnkej, K&K, Simons_cat, Szewcowa, Wiolala, Bebetka93, szona, Magdalena29 lubią tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karolina jeszcze raz gratulacje 🥰 i muszę przyznać że super się ciebie czyta bo bije od Ciebie taki spokój i pozytywnie wibracje 😊 że mały ładnie śpi, je .. spokojna Ty, spokojny dziec - brzmi idealnie i trzymam kciuki aby było tak dalej ✊✊
Buziak dla Tadka w nosek 🤪😜Księgowa lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny! Dzisiaj pojawił się już mocniejszy kaszel, ale w dalszym ciągu mogę powiedzieć że nie jest najgorzej.
Szewcowa to przed świętami nie rodzimy! Bo u mnie kwarantanna prawdopodobnie do 27.kokoszka31, Szewcowa lubią tę wiadomość
Teodor 30.12.2021r. - 3130g, 51cm 💙
Rita 23.08.2023r. - 3780g, 57cm 🩷 -
monnkej wrote:Dziękuję dziewczyny! Dzisiaj pojawił się już mocniejszy kaszel, ale w dalszym ciągu mogę powiedzieć że nie jest najgorzej.
Szewcowa to przed świętami nie rodzimy! Bo u mnie kwarantanna prawdopodobnie do 27.
Oki. Ja też chętnie poczekam, bo nie chce Świat w szpitalu, a przed marne szanse, że się uda 😃monnkej lubi tę wiadomość
2.01.22 ❤️❤️❤️ Nasza Córeczka 😍 -
monnkej, trzymam kciuki za jak najłagodniejszy przebieg.
Ja też ze wzruszeniem myślę o tegorocznych świętach... Rok temu byłam 'świeżo' po poronieniu i oczywiście każdy życzył 'żeby wam się wkoncu udalo', ' zdrowej ciazy' a ja na lekach uspakajających odpowiadałam tylko że 'wzajemnie' - teściowa chyba w szoku była 😅
monnkej lubi tę wiadomość
-
Alutka często robią 1dniowa przerwe po podaniu oxy, z tego co czytałam
Jutro pewnie znowu spróbują, w końcu musi z Ciebie wyjść to dziecko a jak już raz spróbowali to raczej na tym nie skończą, trzymam kciuki żeby się samo zaczęło jeszcze dzisiaj 🤞
Ayayanee to teściową musiała mieć minę 😂
U nas też w tamtym roku były takie życzenia 🥺 (i w poprzednich latach też.. ale wtedy się jeszcze nie staraliśmy to po mnie to splywalo) a teraz jest mały cud ❤️
Karloina super że tak u Was dobrze, oby tak zostało i Tadzio dalej był grzeczny, i nie brał przykładu z większości chłopaków z forum 🙈
Nie chcę zapeszac.. ale u nas chyba się poprawilo, chociaż mam wrażenie że już to pisałam po zmianie na pepti, a potem było coraz gorzej 🙈 oby tym razem się to nie powtórzyło i ta poprawa była na dłużej, ale dzisiaj jest super (rano jeszcze nie było, ale z każdą godziną było co raz lepiej). Nawet między jedzeniami czyli z 2h był obudzony i nie płakał, czasem tylko pomarudzil to mu zmieniłam pozycję i dalej sobie patrzył 🥺❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2021, 18:02
kokoszka31 lubi tę wiadomość
-
Alutka128 wrote:Dziś nie dali mi nic... mam tylko mieć 3x ktg, wkurzyłam się na maxa....Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Martyna33 wrote:Czy spinanie brzucha co 10 minut w ciągu godziny = skurcze ?
Albo spróbuj iść pod prysznic, wziąć Nospe i zobacz czy przejdzie, zawsze tak tu dziewczyny polecały 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2021, 20:02
Martyna33 lubi tę wiadomość
-
Beza, właśnie po kąpieli nie przeszło, wciąż są co 7-10 minut, ale one narazie nie są bolesne także nie panikuje
nospy nie mam
Umylam włosy wiec póki mi nie wyschną napewno się na IP nie ruszam 🤣kokoszka31 lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna33 wrote:Beza, właśnie po kąpieli nie przeszło, wciąż są co 7-10 minut, ale one narazie nie są bolesne także nie panikuje
nospy nie mam
Umylam włosy wiec póki mi nie wyschną napewno się na IP nie ruszam 🤣
Ja bym poczekala jeszcze trochę, tym bardziej że po Twojej wiadomości wnioskuje że nie masz przeczucia że coś się dzieje 😛 ufaj też intuicji
Ale jak Ci nie przejdzie za jakiś czas to może lepiej sprawdzić -
Bebetka, to zdjęcie wyrazi wszystko!
Mała zaciesza, jest grzeczna i drze ryja na teściowa. Córeczka mamusi ! ❤️🤣Noelle, Bebetka93, monnkej, miska122, Szewcowa, Atena37, Cecylia, Nitka19, Asia2309, Beza27, K&K, Jeżynka, Wiolala, Janinka, Simons_cat, Magdalena29, Annamaria, Jusia88 lubią tę wiadomość
-
Justynka ale ona się zmieniła! 🤩❤️
Moja Klara płacze na widok teściowej… ekhem. Przysięgam, że jej tego nie uczyłam. 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2021, 22:29
Atena37, Beza27, Wiolala, Justyna.Optyk, Simons_cat, szona, Magdalena29 lubią tę wiadomość
Klara 14.06.2021 ❤️ 3250 gram i 51 cm ❤️ -
Alutka128 wrote:Ja dalej w 2paku, chyba nigdy nie urodzę, nawet pelnia na niego nie zadziałała 😁🤣 był lekarz, no i tylko ktg dzisiaj 🤣 także zaraz robię kawę siekierę i lecę na schody 🤣🤣🤣🤣
Ale Cię wymęczą... To może jutro, będziesz 40+3, a swojego czasu trójki były popularne tutaj. Ja miałam 2, więc trzymam kciuki żeby się samo zaczęło dzisiaj ✊ -
Alutka rozumiem Cie bo pobyty w szpitalu przyjemne nie są.
Aż mi się wierzyć nie chce że miałaś/ masz zgładzona szyjkę i po oxy nic nie poszło. Może szyjka nie zgładzona a skrócona 🤔 niby szczegół ale warto żeby lekarze Ci rzetelne info podawali, konkretne liczby i co one oznaczają . Tak jak z tymi wodami podali ci liczbe i wyjebka, zero info czy to ok czy nie... dopytujesz na forum
Alutka nie daj się tam na obcej ziemi dopytuj, wymagają i rzadaj jak potrzeba 💪
A mąż do ciebie jakoś może wejść?