X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W oczekiwaniu na więcej szczęścia
Odpowiedz

W oczekiwaniu na więcej szczęścia

Oceń ten wątek:
  • Krysia1411 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa wrote:
    To oby szybko przylazł.
    Moze to nadal skutek punkcji, nie wiem, jak do poniedziałku nic nie będzie to zapytam w klinice... 😉

27tc+3 - 😢 [*] 11.20
    37tc+3 - 🌈
    6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
    3tc+4 💔

age.png[/url]
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

X.21 - I IVF

23.12.21 - FET ❄️4AA
    25.08.22 - 37+3 - 3220g i 54cm cudu jest juz ze mną
    ...
    _ _ _ _
    04.06.24 FET ❄️3AA
    06.07.24- 7+2 💔
    _ _ _ _
    05.09.24 - FET ❄️4AB
    11.10.24 cp; Metotreksat 7+5 💔
    ❓️❔️❓️❔️❓️❔️

"Ojcze, jeśli możliwe, oddal ode mnie ten kielich
    Ojcze, jeżeli trzeba, chcę Twoją wolę wypełnić"
  • Patisonek Koleżanka

Wysłany: 5 kwietnia, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy miałyście do czynienia ze znikająca kreską na teście? Pierwszy raz coś takiego widzę i jest mi głupio no ale muszę spytać. 😅

Wczorajszy test z Gemini (nie pamiętam jaka firma) po 3 minutach pokazał drugą wyraźną kreskę, która następnie zaczęła się rozmywać i ostatecznie zniknęła. Dzisiaj rano Facelle z Rossmanna i identyczna sytuacja. Pokazała się druga kreska, ucieszona odwróciłam się na chwilę do lustra i jak spojrzałam drugi raz, to już jej nie było. Testów Facelle już trochę zrobiłam w swoim życiu i nigdy tak nie miałam. Dziś jestem chyba 12 dpo, +- 1 dzień.

Zaznaczam, że wszystko się działo w przepisowym czasie, kreski pokazywały się po 3 minutach i znikały przed upływem 5.

Wklejam zdjęcie wczorajszego testu z momentu, kiedy kreska już się rozmywała, żadnego innego dowodu nie mam, ale przysięgam, że nie zwariowałam. 😂

https://zapodaj.net/plik-jvZfcxeEwV

Starania od kwietnia 2023 r.

26.05.2023 r. 💔 6 tydz.

26.06.2024 r. Gniewko, 2830g 54 cm - witaj syneczku😍

03.2025 r. staramy się o kolejnego 👶
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patisonek, na moje to negatyw. Zachodzi najpierw reakcja chemiczna, więc wydaje sie, ze cos sie dzieje, a potem pokazuje sie prawidłowy wynik, bo się nie wybarwia w miejscu, w którym powinno.

No chyba, ze trafiłaś dwa razy na jakieś szemrane testy, ale wtedy pozostaje Ci kupić np. PINKA z apteki i sprawdzić.

Jak kreska ma być to ona nie znika.

Patisonek lubi tę wiadomość

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Eedzia11 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patisonek wrote:
    Dziewczyny, czy miałyście do czynienia ze znikająca kreską na teście? Pierwszy raz coś takiego widzę i jest mi głupio no ale muszę spytać. 😅

Wczorajszy test z Gemini (nie pamiętam jaka firma) po 3 minutach pokazał drugą wyraźną kreskę, która następnie zaczęła się rozmywać i ostatecznie zniknęła. Dzisiaj rano Facelle z Rossmanna i identyczna sytuacja. Pokazała się druga kreska, ucieszona odwróciłam się na chwilę do lustra i jak spojrzałam drugi raz, to już jej nie było. Testów Facelle już trochę zrobiłam w swoim życiu i nigdy tak nie miałam. Dziś jestem chyba 12 dpo, +- 1 dzień.

Zaznaczam, że wszystko się działo w przepisowym czasie, kreski pokazywały się po 3 minutach i znikały przed upływem 5.

Wklejam zdjęcie wczorajszego testu z momentu, kiedy kreska już się rozmywała, żadnego innego dowodu nie mam, ale przysięgam, że nie zwariowałam. 😂

https://zapodaj.net/plik-jvZfcxeEwV
    a czy przypadkiem nie zalewasz testów? kreska wg mnie ma odcień fabrycznej a sam test ma dość ciemne i nierówne tło

d6310cc5da591dc65491e009f9e62766.png

➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
    💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
    ➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
    ❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
    ➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
    💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
  • Patisonek Koleżanka

Wysłany: 5 kwietnia, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eedzia11 wrote:
    a czy przypadkiem nie zalewasz testów? kreska wg mnie ma odcień fabrycznej a sam test ma dość ciemne i nierówne tło

Nie, test był wykonany zgodnie z instrukcją, zdjęcie jest z 3 minuty po zakropleniu, więc tło jest jeszcze lekko różowe. ;)

Dziękuję za odpowiedzi, trochę rozwiałyście mętlik w mojej głowie. Po prostu czekam dalej cierpliwie. Moja FL przed ciążą miała 12 dni, zobaczymy czy zaraz przyjdzie @.

Starania od kwietnia 2023 r.

26.05.2023 r. 💔 6 tydz.

26.06.2024 r. Gniewko, 2830g 54 cm - witaj syneczku😍

03.2025 r. staramy się o kolejnego 👶
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BorowkowaGlowa jak tam u Was? Odpuściła choroba?
    Kiedy kolejna wizyta?

Dziewczyny, czy cos jeszcze mialam wpisać komus?

Makino, jak tam sie czujesz? Macie już jakieś przemyślenia i plan?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia, 14:12

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • BorówkowaGłowa Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej, ja powoli zaczynam widzieć światełko w tunelu 🫣 zaczęło się u nas od wysokiej gorączki w zeszly piątek której się nie dało zbić, a skończyło... no w sumie jeszcze nie skończyło, biegunką przez którą wylądowaliśmy na SORze 😔 od czwartku każdego dnia jest lepiej, ale przez tydzień mały prawie w ogóle nie jadl, a jak już coś jadl to zaraz to przez niego przelatywało. Potem pojawiła się krew i to w dość dużej ilości, byliśmy o włos od hospitalizacji, ale na SORze przyjął nas ordynator oddziału gastroenterologii i wszystko wytlumaczyl. W czwartek zdecydowaliśmy że pojedziemy do Karpacza bo mieliśmy bezzwrotny pobyt wykupiony, dzisiaj na powrocie mieliśmy jechać przez Wrocław ale sił brakuje ;) noce nieprzespane, dni kiepskie, ważne że mały powoli odzyskuje siły. Prawdopodobnie biegunka bakteryjna ze względu na tą krew, od razu podejrzewałam że nie wirus bo nam nic nie jest.

Makino bardzo mi przykro że się nie udało 🙁 daj znać co zdecydujecie w dalszych krokach.

Krysiu jeśli na niego tak czekasz to oby przyszedł niedługo 🙂

Patisonek mam nadzieję że to dobry znak!

Księgowa coś nowego się dowiedzialas na wizycie?

A kolejną wizytę mam 14.04 🙂

36 cs
    3 IUI 🍀
    04.23 - Hello, world 🤱

1 cs
    08.24 💔
  • Krysia1411 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BorówkowaGłowa wrote:
    Krysiu jeśli na niego tak czekasz to oby przyszedł niedługo 🙂

Czekam, bo za półtora tygodnia ta histero ma być, więc zostało kilka dni żeby się pojawił 🫣
    Ale znając moje szczęście, to wygląda że znowu mi wypadałaby wizyta idealnie w majówkę, czyli jak rok temu, miesiąc stracony

27tc+3 - 😢 [*] 11.20
    37tc+3 - 🌈
    6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
    3tc+4 💔

age.png[/url]
    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

X.21 - I IVF

23.12.21 - FET ❄️4AA
    25.08.22 - 37+3 - 3220g i 54cm cudu jest juz ze mną
    ...
    _ _ _ _
    04.06.24 FET ❄️3AA
    06.07.24- 7+2 💔
    _ _ _ _
    05.09.24 - FET ❄️4AB
    11.10.24 cp; Metotreksat 7+5 💔
    ❓️❔️❓️❔️❓️❔️

"Ojcze, jeśli możliwe, oddal ode mnie ten kielich
    Ojcze, jeżeli trzeba, chcę Twoją wolę wypełnić"
‹‹ 25 26 27 28 29
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ