🍁W październiku dorwał Stary, w lipcu wyszły z tego czary ✨👌
-
WIADOMOŚĆ
-
Oliwka jeżeli Twój naturalny prog jest dobry to chyba bez sensu żebyś brała duphaston. Miałaś kiedyś badany ?
Faktycznie tych leków to ładna garstkę bierzesz ale czego się nie zrobi.... -
nick nieaktualnyLilou wrote:Też zbijam piąteczkę 93
Wiola, dziękuję za kciuki Wiecie co w ogóle zmieniła się forma podania tego zastrzyku. Już nie jest to ampułkostrzykawka tylko teraz jest taki pen jak do insuliny + osobna igła. Mam nadzieję że dam radę zrobić jutro ten zastrzyk serio. -_- -
Lilou wrote:Też zbijam piąteczkę 93
Wiola, dziękuję za kciuki Wiecie co w ogóle zmieniła się forma podania tego zastrzyku. Już nie jest to ampułkostrzykawka tylko teraz jest taki pen jak do insuliny + osobna igła. Mam nadzieję że dam radę zrobić jutro ten zastrzyk serio. -_- -
nick nieaktualny
-
Lilou wrote:Też zbijam piąteczkę 93
Wiola, dziękuję za kciuki Wiecie co w ogóle zmieniła się forma podania tego zastrzyku. Już nie jest to ampułkostrzykawka tylko teraz jest taki pen jak do insuliny + osobna igła. Mam nadzieję że dam radę zrobić jutro ten zastrzyk serio. -_-
O to widzę że '93 mocna ekipa ja też z tego rocznika 😁
Kurcze też mam mieć w następnym cyklu zastrzyk, ale ja zrozumiałam że lekarz mi poda jak tak czytam że Wy same robicie to szczerze mówiąc nie wiem czy bym dala rade -
Kociara_ wrote:Kupowałaś w aptece przy salve? Jest droższe, bo nie ma w hurtowniach tego w ampułkostrzykawce. Pani mi w aptece powiedziała, że wzięli żeby było cokolwiek. Mi się łatwiej robiło tym penem, to wygląda jak długopis, droższym. Jest fajna instrukcja krok po kroku. Swoją drogą leki do ivf często są w czymś takim, ja potraktowałam jako próbe.
No tam przy Salve. Daamn, tam trzeba tą igłę założyć nie? Boję się że źle założę i lek wyleci.
Ivanka to ovi w apulkostrzykawce wchodzi jak w masło. Igła króciutka i nic nie boli. Nie ma się czego bać. A z tym penem zdam relacjeIvanka93 lubi tę wiadomość
PCOS❌
Starania od 11.2019
🏳 - 2022 - IVF.
START IVF - luty 2022; priming estrofenowy.
2 ❄❄
24.03.22 - transfer ❄ 💔😥
27.05.22 - transfer ❄ 💔😥
Naturalne cudy:
26.08.2022 - 11tc poronienie zatrzymane 8+5. 💔
10.01.2023 - 9tc poronienie zatrzymane 6+3 💔
06/07.2024 - stymulacja gonadotropinami.
9 dpo - II
5.08 - 6+2 mamy 4 mm kropeczka i -> 21.08 - 2 cm człowieczka. -> krwawienie -> szpital, krwiak. -> 26.08 - 9+2 2,5 cm malucha. -> 07.09 11+0 4,2 cm -> 20.09 - 12+6 7cm najprawdopodobniej dziewczynki 🩷 -> 10.10 - 15+5 132 g kruszynki 🩷 -> 31.10 - 18+5 259g... chłopaka 😆💙 -> 15.11 20+6 404g zdrowego synka 🩵🥹
Leki: euthyrox N50, Clexane 0,4, Acard 150, Encorton 15 mg - do 13 tc, Glucophage 1500 XR, Prenatal Duo
Zostań z Nami 🙏🙏🙏
-
Ivanka93 wrote:O to widzę że '93 mocna ekipa ja też z tego rocznika 😁
Kurcze też mam mieć w następnym cyklu zastrzyk, ale ja zrozumiałam że lekarz mi poda jak tak czytam że Wy same robicie to szczerze mówiąc nie wiem czy bym dala rade
I ja i ja 93 🤪
Btw. Ivanka idziemy łep w łep z dpo 😁 i obie mamy 1 cykl z clo 😁✊🏼21 cs- 5.11.2021 r. ⏸
23.11- 6t1d jest 💙
8.07- 38t+3d Antoś już z nami 🥰 4070g, 56 cm, poród sn -
nick nieaktualny
-
Lilou wrote:No tam przy Salve. Daamn, tam trzeba tą igłę założyć nie? Boję się że źle założę i lek wyleci.
Ivanka to ovi w apulkostrzykawce wchodzi jak w masło. Igła króciutka i nic nie boli. Nie ma się czego bać. A z tym penem zdam relacje -
anka wrote:tak ewidentnie to zasluga mety mam nadzieje że i tobie pomoże na owulacje
-
Asia2309 wrote:I ja i ja 93 🤪
Btw. Ivanka idziemy łep w łep z dpo 😁 i obie mamy 1 cykl z clo 😁✊🏼
O kurcze faktycznie tylko u Ciebie widzę owulka dużo wcześniej, czułaś jakieś skutki uboczne po clo? Bo mnie strasznie wysypało na twarzy -
Mi znowu meta nic nie pomogła. Tzn uregulowała insulinę 🤣
Kociara, nie wiem czy instrukcja z obrazkami mi pomoże 😅 Zazdroszczę męża 🤣🤣🤣. Mój ma igłofobię i nawet nie może patrzeć jak robię. Więc przeprawa do IVF będzie trudna 😶PCOS❌
Starania od 11.2019
🏳 - 2022 - IVF.
START IVF - luty 2022; priming estrofenowy.
2 ❄❄
24.03.22 - transfer ❄ 💔😥
27.05.22 - transfer ❄ 💔😥
Naturalne cudy:
26.08.2022 - 11tc poronienie zatrzymane 8+5. 💔
10.01.2023 - 9tc poronienie zatrzymane 6+3 💔
06/07.2024 - stymulacja gonadotropinami.
9 dpo - II
5.08 - 6+2 mamy 4 mm kropeczka i -> 21.08 - 2 cm człowieczka. -> krwawienie -> szpital, krwiak. -> 26.08 - 9+2 2,5 cm malucha. -> 07.09 11+0 4,2 cm -> 20.09 - 12+6 7cm najprawdopodobniej dziewczynki 🩷 -> 10.10 - 15+5 132 g kruszynki 🩷 -> 31.10 - 18+5 259g... chłopaka 😆💙 -> 15.11 20+6 404g zdrowego synka 🩵🥹
Leki: euthyrox N50, Clexane 0,4, Acard 150, Encorton 15 mg - do 13 tc, Glucophage 1500 XR, Prenatal Duo
Zostań z Nami 🙏🙏🙏
-
Anka mam nadzieję, że mi to coś pomoże chociaż mam też aromek i nie zawaham się go użyć 😅
Ivanka nie dość, że my w tym samym wieku to jeszcze nasi mężowie też 🤠 91'anka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKociara_ wrote:Ooo, dużo historii o ciąży kilka miesięcy po włączeniu mety czytałam ale jakby co iui nie taka straszna, mam nadzieję, że będę mogła powiedzieć też, że skuteczna
tego ci wlasnie życze! trzymam kciuki! -
Lilou wrote:Mi znowu meta nic nie pomogła. Tzn uregulowała insulinę 🤣
Kociara, nie wiem czy instrukcja z obrazkami mi pomoże 😅 Zazdroszczę męża 🤣🤣🤣. Mój ma igłofobię i nawet nie może patrzeć jak robię. Więc przeprawa do IVF będzie trudna 😶 -
nick nieaktualnyWiolala wrote:Anka mam nadzieję, że mi to coś pomoże chociaż mam też aromek i nie zawaham się go użyć 😅
Ivanka nie dość, że my w tym samym wieku to jeszcze nasi mężowie też 🤠 91'Wiolala lubi tę wiadomość
-
anka wrote:ja też slyszałam dlatego duże nadzieje w niej pokladalam tylko zaluje że tak pozno ją dostalam. ale lepiej pozno niż wcale
tego ci wlasnie życze! trzymam kciuki!anka lubi tę wiadomość
-
Wiolala wrote:Oliwka jeżeli Twój naturalny prog jest dobry to chyba bez sensu żebyś brała duphaston. Miałaś kiedyś badany ?
Faktycznie tych leków to ładna garstkę bierzesz ale czego się nie zrobi....
Robiłam 2 razy i był dobry 7dpo ale od 9-10 dpo zaczynają się plamienia, które na luteinie przychodzą dopiero 13dpo więc coś tam ten progesteron działa u mnie 🤷