🍁W październiku dorwał Stary, w lipcu wyszły z tego czary ✨👌
-
WIADOMOŚĆ
-
anka wrote:2x1.... nie rozumiem tego ja taki wynik mam bez luteiny17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
nick nieaktualnyKaro123 wrote:Kurcze faktycznie nisko 😣 a doustnie czy dopochwowo? Bo jeszcze sobie myśle ze może np płytko wsadzone i zanim się zdążą wchłonąć to już uciekają ze śluzem? Tak tylko strzelam…. 😔 Myśle ze podpytaj dr na kolejnej wizycie, może potrzebujesz jeszcze większych dawek i np zarówno doustnie i dopochwowo?
-
Anka może dadzą ci luteinę dopochwową i duphaston? Kurcze ale czemu, przecież miałaś pęknięty pęcherzyk...nie rozumiem tego.
Olcykowa przykro mi, że kolejny raz Cię to spotyka 😔
Miska wzruszyłam się Twoim postem 🥺
Ivanka pięknie przyrasta, mam nadzieję, że jesteś spokojniejsza 🥰Ivanka93, miska122, Karo123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOliwka91 wrote:Anka może dadzą ci luteinę dopochwową i duphaston? Kurcze ale czemu, przecież miałaś pęknięty pęcherzyk...nie rozumiem tego.
Olcykowa przykro mi, że kolejny raz Cię to spotyka 😔
Miska wzruszyłam się Twoim postem 🥺
Ivanka pięknie przyrasta, mam nadzieję, że jesteś spokojniejsza 🥰 -
Ivanka93 wrote:Przepraszam, że tak długo ale ostatni dzień w robocie przed urlopem więc pierdyliard rzeczy do ogarnięcia...
Beta 150,9 przyrost 130 % rozmawiałam dziś z moim ginem kazał się bardzo oszczędzać i ochrzanił mnie ze jade w góry 🙈 poza tym wizyta 29.10 .
Celina serce się raduje jak czytam Twoje dzisiejsze posty 🥰 bardzo się cieszę że tak się układa 😁
Olcykowa niedomoga jak nic, dupek nie wychodzi w badaniu więc chyba lepsza by u Ciebie była luteina.
Ania czytałam kiedyś że ta podjezykowa luteina może się gorzej wchlaniac.
😍😍😍😍
Piękny przyrost 🥰 pamiętaj nic ponad siłę, słuchaj swojego ciała teraz 🙂Ivanka93 lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ivanka!!! Leż, odpoczywaj, siedź na tyłku, JESTES W CIĄŻY ❤️❤️❤️
Ivanka93 lubi tę wiadomość
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Dzięki dziewczyny, nigdy nie byłam dobra w słowach, ale przytyłam Was dzisiaj wszystkie ❤️
Ivanka piękny przyrost 😍 czekamy do wizyty żeby wpisać bobo? 🤭
Ja dostałaś ochrzan to chyba się nie odzywam w poniedziałek na wizycie, że mąż mnie zabiera na weekend do Wisły 🤭😂 -
miska122 wrote:Dzięki dziewczyny, nigdy nie byłam dobra w słowach, ale przytyłam Was dzisiaj wszystkie ❤️
Ivanka piękny przyrost 😍 czekamy do wizyty żeby wpisać bobo? 🤭
Ja dostałaś ochrzan to chyba się nie odzywam w poniedziałek na wizycie, że mąż mnie zabiera na weekend do Wisły 🤭😂
Tak, z listkiem poczekamy do wizyty. U mnie ochrzan dlatego że nie wolno mi się forsować i mam bardzo uważać, jak powiedzialam ze jade w góry to doktorek już chyba widział mnie na Rysach, na jakiś delikatny spacer to chyba mogę wyjść (zwłaszcza że jedziemy do Szklarskiej Poręby tam nie ma takich wysokich gór) oprócz tego oczywiście zakaz seksow co najmniej do wizyty... -
Ivanka no super 🙂♥️
Anka ja brałam przy cp luteinę podjezykowo 3x2 i miałam proga ok 55 ( oczywiście nie miałam wtedy pojęcia że to pozamaciczna i chciałam na siłę ta ciążę utrzymać ). Na pewno potrzebujesz większej dawki. Kiedyś czytałam, że ta dopochwowa lepiej się wchłania a ta doustna dłużej utrzymuje w organizmie.
Simons wielkie dzięki za info 🙂 nie mam endometriozy więc jak będą jutro okłady w aptece to kupię, akurat dzisiaj skończył mi się okres a owulka podobno za 9 dni.Simons_cat lubi tę wiadomość
-
Ivanka93 wrote:Tak, z listkiem poczekamy do wizyty. U mnie ochrzan dlatego że nie wolno mi się forsować i mam bardzo uważać, jak powiedzialam ze jade w góry to doktorek już chyba widział mnie na Rysach, na jakiś delikatny spacer to chyba mogę wyjść (zwłaszcza że jedziemy do Szklarskiej Poręby tam nie ma takich wysokich gór) oprócz tego oczywiście zakaz seksow co najmniej do wizyty...
Ivanka, myślę, że wynika to z tego, że góry kojarzą się ze zmianą ciśnienia, a to nie jest dobry pomysł w I trymestrze. Przynajmniej tak to tłumaczył mój lekarz. Ale jeśli to są Bieszczady itp., to śmiało relaksuj się tam, tylko słuchaj ciała i jak powie, że nie ma siły, to usiądź i odpocznij 😊Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Ivanka, super wynik 🥰 bodajże Księgowa i Atena były na początku ciąży w górach i dobrze im to zrobiło. 😁 Pooddychasz świeżym powietrzem i tylko na dobre wam to wyjdzie. 🙂
Ivanka93, Księgowa lubią tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Mam też wynik cytokin, ale chyba nowa metoda i nie bardzo wiem jak odczytać. Mówi Wam to coś?
https://zapodaj.net/797624dcadb35.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2021, 19:17
86' starania od 8.19, od 11.20 w Klinice. M:obniżona ilość i ruchliwość, DFI 28%
4.21 cb, 4.21 IUI, 6.21-2 IUI
7.21 IVF:11pęcherzyków❄️❄️❄️❄️❄️8.21 i 9.21-2 transfery
ANA1 ujemne, NK ok, biopsja endo, MTHFR A1298C homo, PAI-1 hetero. KIR AA, C1C1. AlloMLR 0%
Naturalny cud:
27.11 beta 36
18.06 33+0🐣Adaś
-
Ja na początku szlam na Morskie Oko 😅
Szlak łagodny i powoli więc nie było źle, jakieś naczynko tylko mi pękło i raz miałam służ zabarwion krwią ale bardzo lekko, wciąży to z byle czego czasami pękają 🙂
Nie forsuj się i jak czujesz, że musisz odpocząć albo dalej nie dasz rady iść to nie idź i tyle
Simons_cat lubi tę wiadomość
♥ starania od 2021
♥ ja 26 lat, cykle zwykle 34-40 dni, lub dłuższe, na razie polecenie wyluzowania, z koleżanką prolaktyną różnie się dogadujemy, raczej nie jest przyjaźnie nastawiona
♥ mąż 29 lat, leczenie i suplementacja pod okiem androloga, teratozoospermia
♥11.08 beta 137,70
♥13.08 beta 446,20
-
Jo_an wrote:Mam też wynik cytokin, ale chyba nowa metoda i nie bardzo wiem jak odczytać. Mówi Wam to coś?
https://zapodaj.net/797624dcadb35.jpg.html
To są te przeklęte z dziwnymi wynikami....
Na moje oko, skoro IL10 i IL2 jest <0,01, to znaczy ze 10 (tej chroniącej zarodek) jest za mało (2 za mało to dobrze, ona nie chroni).
Ale jeśli jest tak jak pisze, to IL6 masz podwyższona w stosunku do nich (jest prozapalna). TNF w porównaniu do nich wszystkich jest duży ale czy jest stanem zapalnym czy nie, to ciężko ocenić bo te zakresy to o kant....
Edit. Do kogo z tym idziesz? Niektórzy każą powtarzać cytokiny jak dostają takie "nowoczesne" wyniki 😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2021, 19:33
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙