SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰
Odpowiedz

W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰

Oceń ten wątek:
  • kałamarnica 11 Autorytet

Wysłany: 10 września 2024, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SailorMoon wrote:
    Mi się testy clearblue (te fioletowe) również sprawdziły, ale traktowałam je bardziej jako ciekawostkę :)
    W dzień „stałej” buźki byłam u gina i potwierdził, że owulka jest tuż tuż :) pęcherzyk tego dnia miał 22 mm i już lekko się zapadał.
    Jeśli chodzi o starania to od 8dc do 20dc co drugi dzień 😎 owu mialam 17-18 dc 🌸

Hej!
    Cytuję Twój komentarz, bo widzę, że robiłaś testy owulacyjne Clearblue - mam pytanko - czy rzeczywiście robiłaś je z pierwszego porannego moczu wg tego, co piszą w necie? Wszystkie pozostałe testy owu paskowe trzeba robić właśnie z kolejnego moczu, nie z porannego, aby uniknąć wyniku fałszywie dodatniego. I nie wiem co robić, a mam testy Clear blue i od jutra zamierzam testować owu :) Będę wdzięczna za odp <3

👱‍♀️34l.❤️👨38l.
    🐱 6l.

starania od 08.23r.

PCOS, cykle bezowulacyjne, pokrzywka, KIR Bx, crossmatch 37.8% ❌ -> 31.9% ❌
    7 cykli stymulowanych ❌

• AMH 3,4 ✅
    • parametry nasienia: prawidłowe ✅
    • kariotypy oboje ✅
    • HSG (01.25r.) - jajowody drożne ✅
    • immunosupresja: Encorton, Equoral, Hydroxychloroquine, Accofil - 3 x cykle ❌brak ciąży

10.25 histeroskopia ✅
    01.26 immunosupresja + IUI ❌

02.26r. IVF: 5 MII ➡️ ❌ 😭
    05.26r. IVF vol.2... 🙏🏻

✨I (don't) know (if) it's worth it, but I won't stop.✨
  • SailorMoon Autorytet

Wysłany: 13 września 2024, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kałamarnica 11 wrote:
    Hej!
    Cytuję Twój komentarz, bo widzę, że robiłaś testy owulacyjne Clearblue - mam pytanko - czy rzeczywiście robiłaś je z pierwszego porannego moczu wg tego, co piszą w necie? Wszystkie pozostałe testy owu paskowe trzeba robić właśnie z kolejnego moczu, nie z porannego, aby uniknąć wyniku fałszywie dodatniego. I nie wiem co robić, a mam testy Clear blue i od jutra zamierzam testować owu :) Będę wdzięczna za odp <3
    Z porannego :)

07.24 ⏸️

01.04.2025 🩷
‹‹ 119 120 121 122 123
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ