X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰
Odpowiedz

W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰

Oceń ten wątek:
  • kałamarnica 11 Autorytet

Wysłany: 10 września 2024, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SailorMoon wrote:
    Mi się testy clearblue (te fioletowe) również sprawdziły, ale traktowałam je bardziej jako ciekawostkę :)
    W dzień „stałej” buźki byłam u gina i potwierdził, że owulka jest tuż tuż :) pęcherzyk tego dnia miał 22 mm i już lekko się zapadał.
    Jeśli chodzi o starania to od 8dc do 20dc co drugi dzień 😎 owu mialam 17-18 dc 🌸

Hej!
    Cytuję Twój komentarz, bo widzę, że robiłaś testy owulacyjne Clearblue - mam pytanko - czy rzeczywiście robiłaś je z pierwszego porannego moczu wg tego, co piszą w necie? Wszystkie pozostałe testy owu paskowe trzeba robić właśnie z kolejnego moczu, nie z porannego, aby uniknąć wyniku fałszywie dodatniego. I nie wiem co robić, a mam testy Clear blue i od jutra zamierzam testować owu :) Będę wdzięczna za odp <3

👱‍♀️'91: PCOS, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, pokrzywka nawrotowa
    • ANA 1:100
    • AMH 5.04 ng/mL (01.25r.)✅
    • prog 7dpo 17.53 ng/mL ✅
    • Euthyrox, Pregna start, Inofem, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka, NAC

👨'87
    • parametry nasienia:
    - liczba 🪱 w ejakulacie: 490mln ✅
    - koncentracja 40mln/ml✅
    - ruch postępowy 62% ✅
    - liczba bezwzględna plemników prawidłowych: 6.09mln ✅
    • Profertil Man

🐱 '18 Kitku

• starania od: 08.2023r.
    • starania monitorowane od: 02.2024r. - brak samoistnej owulacji

15 cs o pierwsze 👶 za nami

10.24 Ureaplasma species⚡❌
    11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
    01.25 - 🏥 ✅ HSG - niedrożność kanału szyjki - udrożniony ✅ jajowody drożne ✅

cykle stymulowane Lamettą 3x owulacja ✅ ciąża ❌

PLAN:
    - kwiecień - cykl naturalny 🌱🤞
    - diagnostyka immunologiczna ... w toku.

I know it's worth it. ✨
  • SailorMoon Autorytet

Wysłany: 13 września 2024, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kałamarnica 11 wrote:
    Hej!
    Cytuję Twój komentarz, bo widzę, że robiłaś testy owulacyjne Clearblue - mam pytanko - czy rzeczywiście robiłaś je z pierwszego porannego moczu wg tego, co piszą w necie? Wszystkie pozostałe testy owu paskowe trzeba robić właśnie z kolejnego moczu, nie z porannego, aby uniknąć wyniku fałszywie dodatniego. I nie wiem co robić, a mam testy Clear blue i od jutra zamierzam testować owu :) Będę wdzięczna za odp <3
    Z porannego :)

05.24 cb
    07.24 ⏸️

preg.png
‹‹ 119 120 121 122 123
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ