Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰
Odpowiedz

W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰

Oceń ten wątek:
  • kałamarnica 11 Autorytet

Wysłany: 10 września 2024, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SailorMoon wrote:
    Mi się testy clearblue (te fioletowe) również sprawdziły, ale traktowałam je bardziej jako ciekawostkę :)
    W dzień „stałej” buźki byłam u gina i potwierdził, że owulka jest tuż tuż :) pęcherzyk tego dnia miał 22 mm i już lekko się zapadał.
    Jeśli chodzi o starania to od 8dc do 20dc co drugi dzień 😎 owu mialam 17-18 dc 🌸

Hej!
    Cytuję Twój komentarz, bo widzę, że robiłaś testy owulacyjne Clearblue - mam pytanko - czy rzeczywiście robiłaś je z pierwszego porannego moczu wg tego, co piszą w necie? Wszystkie pozostałe testy owu paskowe trzeba robić właśnie z kolejnego moczu, nie z porannego, aby uniknąć wyniku fałszywie dodatniego. I nie wiem co robić, a mam testy Clear blue i od jutra zamierzam testować owu :) Będę wdzięczna za odp <3

👱‍♀️34l.❤️👨38l.
    🐱 6l.

starania od 08.23r.

PCOS, cykle bezowulacyjne, pokrzywka, KIR Bx, crossmatch 37.8% ❌ -> 31.9% ❌

• AMH 3,4 ✅
    • parametry nasienia: prawidłowe ✅
    • kariotypy ✅
    • HSG (01.25r.) - jajowody drożne ✅
    • immunosupresja: Encorton, Hydroxychloroquine, Accofil - 3 x cykle ❌brak ciąży

10.25 histeroskopia ✅
    01.26 immunosupresja + IUI ❌

PLAN:
    02/03.26r. IVF 🔜

✨I (don't) know (if) it's worth it, but I won't stop.✨
  • SailorMoon Autorytet

Wysłany: 13 września 2024, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kałamarnica 11 wrote:
    Hej!
    Cytuję Twój komentarz, bo widzę, że robiłaś testy owulacyjne Clearblue - mam pytanko - czy rzeczywiście robiłaś je z pierwszego porannego moczu wg tego, co piszą w necie? Wszystkie pozostałe testy owu paskowe trzeba robić właśnie z kolejnego moczu, nie z porannego, aby uniknąć wyniku fałszywie dodatniego. I nie wiem co robić, a mam testy Clear blue i od jutra zamierzam testować owu :) Będę wdzięczna za odp <3
    Z porannego :)

07.24 ⏸️

01.04.2025 🩷
‹‹ 119 120 121 122 123
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ