W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰
-
WIADOMOŚĆ
-
M93 zdecydowanie widać kreskę 💛 9-10dpo to wcześnie, a wcale nie trzeba się wpatrywać. Odnośnie bólów brzucha - w obu szczęśliwych cyklach w przeszłości pamiętam silne bóle brzucha i takie uczucie, że "na bank za chwilę dostanę okres". Nie dostałam 😀
M93 lubi tę wiadomość
-
OldMe-NewMe wrote:Ja świeżo po porannym usg prenatalnym także teraz z ulgą i większą pewnością mogę Wam sprzedać wiruski 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠 u nas na pokładzie zdrowy chłopak 🥹🩵ale ten czas leci ! Niedawno Wam pisałam 2 wątki temu w niedzielę rano, że na teście cień, a teraz ten cień obracał się tyłkiem na USG cały czas 😅
I przyjmujemy wiruskiKreska41 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
👩🏽27 🧔🏽♂️30 🐶 3
❤️2021r.
💊 kwas foliowy
✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia. -
OldMe-NewMe wrote:Ja świeżo po porannym usg prenatalnym także teraz z ulgą i większą pewnością mogę Wam sprzedać wiruski 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠 u nas na pokładzie zdrowy chłopak 🥹🩵ale ten czas leci ! Niedawno Wam pisałam 2 wątki temu w niedzielę rano, że na teście cień, a teraz ten cień obracał się tyłkiem na USG cały czas 😅
Ogromne gratulacje 🩵🩵 płeć była widoczna na USG czy robiłaś dodatkowe testy z krwi? Mój lekarz w żadnej z ciąż nie chciał się pokusić o takie wczesne określenie płci
Shuyler kciuki żeby bolące piersi wskazywały mały cud!
Insane u Ciebie kciuki za stymulowany cykl 💛
Iiiii tyle zapamiętałam, muszę nadrobić ponownie 🙈
Insane lubi tę wiadomość
-
xSmerfetkax wrote:Tak! Jak na 9-10 dpo to piękna krecha ❤️ ja dzisiaj 12/13 dpo i liczę na swój cud, testuję teraz testami easy home i liczę na to że nie są one jakieś mega czułe, a pod sercem jednak tworzy się mój kropek 🫢🤞🏼
xSmerfetkax lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
👩🏽27 🧔🏽♂️30 🐶 3
❤️2021r.
💊 kwas foliowy
✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia. -
OldMe-NewMe wrote:A czujesz się jeszcze jakoś inaczej ? Ten ból brzucha też miałam na początku. Później przez kilka tygodni też.
Tylko ten brzuch mnie męczy albo kłuje, tak jakbym za chwilę okres miała dostać 🤯👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
Jeżowa wrote:Ogromne gratulacje 🩵🩵 płeć była widoczna na USG czy robiłaś dodatkowe testy z krwi? Mój lekarz w żadnej z ciąż nie chciał się pokusić o takie wczesne określenie płci
Dziękuję 😘tak, pokazał wszystko na usg 😅także lekarz nie miał wątpliwości. Ale i tak robiliśmy NIFTY więc to nam potwierdzi tylko Na razie nadal czekamy na wynikiJeżowa lubi tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:M93 zdecydowanie widać kreskę 💛 9-10dpo to wcześnie, a wcale nie trzeba się wpatrywać. Odnośnie bólów brzucha - w obu szczęśliwych cyklach w przeszłości pamiętam silne bóle brzucha i takie uczucie, że "na bank za chwilę dostanę okres". Nie dostałam 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia, 11:47
Jeżowa lubi tę wiadomość
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
A w którym tygodniu dokładnie robiłaś prenatalne? ❤️OldMe-NewMe lubi tę wiadomość
-
Ogromnie Ci Kochana gratuluję ❤️ i zazdroszczę ogromnie też 🥹 Rośnijcie zdrowo ❤️OldMe-NewMe lubi tę wiadomość
40 tc 💔 -
SailorMoon wrote:Ale super wiadomość ❤️❤️❤️ cieszę się że wszystko dobrze 🌸 niech rośnie chłopak 🌸
A w którym tygodniu dokładnie robiłaś prenatalne? ❤️Insane, SailorMoon lubią tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
Sailor dla Ciebie też ogromne gratulacje za Twoją wczorajszą wizytę 💛
Smerfetka czy ja dobrze rozumiem, że jesteś 12/13 dpo, masz w domu testy i jeszcze nie testujesz? Opowiedz mi więcej o Twojej silnej woli 😂😀 trzymam kciuki moooocno 🤞
M93 wierzę, że do Ciebie ten okres nie dotrze 💛
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia, 11:57
M93 lubi tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:Sailor dla Ciebie też ogromne gratulacje za Twoją wczorajszą wizytę 💛
Smerfetka czy ja dobrze rozumiem, że jesteś 12/13 dpo, masz w domu testy i jeszcze nie testujesz? Opowiedz mi więcej o Twojej silnej woli 😂😀 trzymam kciuki moooocno 🤞
M93 wierzę, że do Ciebie ten okres nie dotrze 💛 -
xSmerfetkax wrote:Tak! Jak na 9-10 dpo to piękna krecha ❤️ ja dzisiaj 12/13 dpo i liczę na swój cud, testuję teraz testami easy home i liczę na to że nie są one jakieś mega czułe, a pod sercem jednak tworzy się mój kropek 🫢🤞🏼
To mogę Cię pocieszyć, easy@home o ile LH są czule to HCG nie. Są 25 więc jak przed okresem to lipa do testowania, ja sama nie widziałam a kto ulotki czyta? 😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia, 11:59
👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
Starania od 04.2024
Wiesiołek + Wit E + omega + NAC -
Olcia1987 wrote:To mogę Cię pocieszyć, o ile LH są czule to HCG nie. Są 25 więc jak przed okresem to lipa do testowania, ja sama nie widziałam a kto ulotki czyta? 😂😂
-
SailorMoon wrote:Ale super wiadomość ❤️❤️❤️ cieszę się że wszystko dobrze 🌸 niech rośnie chłopak 🌸
A w którym tygodniu dokładnie robiłaś prenatalne? ❤️
Jesli będziesz chciała robić prywatnie to polecę Ci tą lekarkę z dzisiaj, ja miałam listę 10 pytań w telefonie i nie musiałam zadać żadnego bo ona w trakcie badania na bieżąco mówiła doswlownie wszystko co widzi i czy to w normie, także jestem bardzo zadowolona, wizyta w spokojnym tempie, bez pospieszania, badania długie i dokładne, później opis itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia, 12:07
Olcia1987, SailorMoon lubią tę wiadomość
-
xSmerfetkax wrote:Oj nie nie! Testuję już, wychodzi biel i liczę na to że one nie są bardzo czułe dlatego jeszcze nic nie widać 🤣
Ach ok, rozumiem 😀 nie mam doświadczenia z tymi testami osobiście, więc nie mam odniesienia jak bardzo są czułe ☹️ ale jakiś test z czułością 10 myślę, że już by dał odpowiedź w 12/13 dpo -
Insane wrote:Ogromnie Ci Kochana gratuluję ❤️ i zazdroszczę ogromnie też 🥹 Rośnijcie zdrowo ❤️
Insane lubi tę wiadomość
-
xSmerfetkax wrote:Oooo na prawdę? To mnie troszkę pocieszyłaś w takim razie 😅🙈 a ktoś ma z nimi doświadczenie? Ile dpo najszybciej wam wyszły? 😜 to może dzisiaj kupię pinka albo facelle 😅
Ja nie mam kompletnie z hcg doświadczenia, zawsze miałam clearblue, ale owulacyjne chwaliła kumpela i zamówiłam, fajnie wybarwiały i wszystko było ładnie widać więc zamówiłam wielką pakę i było gratis parę hcg.
Myślę że kupię dziś clearblue na jutro rano, o ile jaśnie pani 🐒 nie pojawi się dziś, bo w sumie już powinna być 😅👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
Starania od 04.2024
Wiesiołek + Wit E + omega + NAC