Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰
Odpowiedz

W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰

Oceń ten wątek:
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M93 zdecydowanie widać kreskę 💛 9-10dpo to wcześnie, a wcale nie trzeba się wpatrywać. Odnośnie bólów brzucha - w obu szczęśliwych cyklach w przeszłości pamiętam silne bóle brzucha i takie uczucie, że "na bank za chwilę dostanę okres". Nie dostałam 😀

M93 lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

9.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    2.10 mamy dwa serduszka ❤️❤️
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych 🥰

preg.png
  • Saferka Ekspertka

Wysłany: 9 sierpnia, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OldMe-NewMe wrote:
    Ja świeżo po porannym usg prenatalnym także teraz z ulgą i większą pewnością mogę Wam sprzedać wiruski 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠 u nas na pokładzie zdrowy chłopak 🥹🩵ale ten czas leci ! Niedawno Wam pisałam 2 wątki temu w niedzielę rano, że na teście cień, a teraz ten cień obracał się tyłkiem na USG cały czas 😅
    Ojej 🩷🩷👏🏻
    I przyjmujemy wiruski :D

Kreska41 lubi tę wiadomość

Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
    👩🏽27 🧔🏽‍♂️30 🐶 3
    ❤️2021r.
    💊 kwas foliowy

✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia.
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OldMe-NewMe wrote:
    Ja świeżo po porannym usg prenatalnym także teraz z ulgą i większą pewnością mogę Wam sprzedać wiruski 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠 u nas na pokładzie zdrowy chłopak 🥹🩵ale ten czas leci ! Niedawno Wam pisałam 2 wątki temu w niedzielę rano, że na teście cień, a teraz ten cień obracał się tyłkiem na USG cały czas 😅

Ogromne gratulacje 🩵🩵 płeć była widoczna na USG czy robiłaś dodatkowe testy z krwi? Mój lekarz w żadnej z ciąż nie chciał się pokusić o takie wczesne określenie płci

Shuyler kciuki żeby bolące piersi wskazywały mały cud!

Insane u Ciebie kciuki za stymulowany cykl 💛

Iiiii tyle zapamiętałam, muszę nadrobić ponownie 🙈

Insane lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

9.09⏸️

preg.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak! Jak na 9-10 dpo to piękna krecha ❤️ ja dzisiaj 12/13 dpo i liczę na swój cud, testuję teraz testami easy home i liczę na to że nie są one jakieś mega czułe, a pod sercem jednak tworzy się mój kropek 🫢🤞🏼

preg.png
  • Saferka Ekspertka

Wysłany: 9 sierpnia, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:
    Tak! Jak na 9-10 dpo to piękna krecha ❤️ ja dzisiaj 12/13 dpo i liczę na swój cud, testuję teraz testami easy home i liczę na to że nie są one jakieś mega czułe, a pod sercem jednak tworzy się mój kropek 🫢🤞🏼
    Trzymam kciuki 🤞🏻🤞🏻

xSmerfetkax lubi tę wiadomość

Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
    👩🏽27 🧔🏽‍♂️30 🐶 3
    ❤️2021r.
    💊 kwas foliowy

✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia.
  • M93 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OldMe-NewMe wrote:
    A czujesz się jeszcze jakoś inaczej ? Ten ból brzucha też miałam na początku. Później przez kilka tygodni też.
    Inaczej nie?
    Tylko ten brzuch mnie męczy albo kłuje, tak jakbym za chwilę okres miała dostać 🤯

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    ⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔

CDN 😎😂

PCOS.
  • OldMe-NewMe Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa wrote:
    Ogromne gratulacje 🩵🩵 płeć była widoczna na USG czy robiłaś dodatkowe testy z krwi? Mój lekarz w żadnej z ciąż nie chciał się pokusić o takie wczesne określenie płci

Dziękuję 😘tak, pokazał wszystko na usg 😅także lekarz nie miał wątpliwości. Ale i tak robiliśmy NIFTY więc to nam potwierdzi tylko Na razie nadal czekamy na wyniki

Jeżowa lubi tę wiadomość

• M93 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa wrote:
    M93 zdecydowanie widać kreskę 💛 9-10dpo to wcześnie, a wcale nie trzeba się wpatrywać. Odnośnie bólów brzucha - w obu szczęśliwych cyklach w przeszłości pamiętam silne bóle brzucha i takie uczucie, że "na bank za chwilę dostanę okres". Nie dostałam 😀
    Mam nadzieję, że do mnie on tez nie dotrze 🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia, 11:47

Jeżowa lubi tę wiadomość

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    ⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔

CDN 😎😂

PCOS.
  • OldMe-NewMe Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M93 wrote:
    Inaczej nie?
    Tylko ten brzuch mnie męczy albo kłuje, tak jakbym za chwilę okres miała dostać 🤯
    Też tak miałam 👍miałam takie poczucie jakbym dosłownie za chwilę miała poczuć jak już coś „leci”

M93 lubi tę wiadomość

• SailorMoon Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OldMe-NewMe wrote:
    Ale super wiadomość ❤️❤️❤️ cieszę się że wszystko dobrze 🌸 niech rośnie chłopak 🌸

A w którym tygodniu dokładnie robiłaś prenatalne? ❤️

OldMe-NewMe lubi tę wiadomość

05.24 cb
    07.24 ⏸️

preg.png
  • Insane Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OldMe-NewMe wrote:

Ogromnie Ci Kochana gratuluję ❤️ i zazdroszczę ogromnie też 🥹 Rośnijcie zdrowo ❤️

OldMe-NewMe lubi tę wiadomość

40 tc 💔
  • BuBu90 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SailorMoon wrote:
    Ale super wiadomość ❤️❤️❤️ cieszę się że wszystko dobrze 🌸 niech rośnie chłopak 🌸

Ja robiłam prenatalne 11+2 (wyszedł finalnie 11+5 w karcie wpisany, a na USG 12+0), genetyczne można zrobić już w 10 tygodniu, ja robiłam w 10+2 i miałam już sporo frakcji płodowej bo prawie 15% ☺️ wiem, że pytanie nie do mnie ale pozwoliłam sobie odpowiedzieć 😅

Insane, SailorMoon lubią tę wiadomość

34 cs o pierwsze dziecko za nami
    Ja 34l. 👩‍🦰
    On 34l.👨‍🦱

28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔

Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
    🔹10.06 12 dpo ⏸️
    🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
    🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
    🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
    🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
    🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
    🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
    🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
    🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
    🔹05.11 24+6 997 g 🥔
    Walcz maluszku 🙏❤️🫶
    preg.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sailor dla Ciebie też ogromne gratulacje za Twoją wczorajszą wizytę 💛

Smerfetka czy ja dobrze rozumiem, że jesteś 12/13 dpo, masz w domu testy i jeszcze nie testujesz? Opowiedz mi więcej o Twojej silnej woli 😂😀 trzymam kciuki moooocno 🤞

M93 wierzę, że do Ciebie ten okres nie dotrze 💛

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia, 11:57

M93 lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

9.09⏸️

preg.png
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa wrote:
    Sailor dla Ciebie też ogromne gratulacje za Twoją wczorajszą wizytę 💛

Smerfetka czy ja dobrze rozumiem, że jesteś 12/13 dpo, masz w domu testy i jeszcze nie testujesz? Opowiedz mi więcej o Twojej silnej woli 😂😀 trzymam kciuki moooocno 🤞

M93 wierzę, że do Ciebie ten okres nie dotrze 💛
    Oj nie nie! Testuję już, wychodzi biel i liczę na to że one nie są bardzo czułe dlatego jeszcze nic nie widać 🤣

preg.png
  • Olcia1987 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:

To mogę Cię pocieszyć, easy@home o ile LH są czule to HCG nie. Są 25 więc jak przed okresem to lipa do testowania, ja sama nie widziałam a kto ulotki czyta? 😂😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia, 11:59

👩🏻1987 🧑🏻‍🦲1992

💔2009
    💙2010
    🩷2013

Starania od 04.2024
    Wiesiołek + Wit E + omega + NAC
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia1987 wrote:
    To mogę Cię pocieszyć, o ile LH są czule to HCG nie. Są 25 więc jak przed okresem to lipa do testowania, ja sama nie widziałam a kto ulotki czyta? 😂😂
    Oooo na prawdę? To mnie troszkę pocieszyłaś w takim razie 😅🙈 a ktoś ma z nimi doświadczenie? Ile dpo najszybciej wam wyszły? 😜 to może dzisiaj kupię pinka albo facelle 😅

preg.png
  • OldMe-NewMe Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SailorMoon wrote:

Dzisiaj jest równy 12 tydzień.
    Jesli będziesz chciała robić prywatnie to polecę Ci tą lekarkę z dzisiaj, ja miałam listę 10 pytań w telefonie i nie musiałam zadać żadnego bo ona w trakcie badania na bieżąco mówiła doswlownie wszystko co widzi i czy to w normie, także jestem bardzo zadowolona, wizyta w spokojnym tempie, bez pospieszania, badania długie i dokładne, później opis itp.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia, 12:07

Olcia1987, SailorMoon lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:
    Oj nie nie! Testuję już, wychodzi biel i liczę na to że one nie są bardzo czułe dlatego jeszcze nic nie widać 🤣

Ach ok, rozumiem 😀 nie mam doświadczenia z tymi testami osobiście, więc nie mam odniesienia jak bardzo są czułe ☹️ ale jakiś test z czułością 10 myślę, że już by dał odpowiedź w 12/13 dpo

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

9.09⏸️

preg.png
  • OldMe-NewMe Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Insane wrote:
    Ogromnie Ci Kochana gratuluję ❤️ i zazdroszczę ogromnie też 🥹 Rośnijcie zdrowo ❤️
    Dziękuję 🥹ja mam Ciebie z tyłu głowy ciągle i myślę często jak tam Wasze starania i niezmiennie mocno kibicuję i zaciskam kciuki ❤️ z resztą za wszytskie staraczki tak samo ❤️🥹ale my znamy się z innego wątku i dlatego tak mi siedzisz w pamięci ☺️

Insane lubi tę wiadomość

• Olcia1987 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xSmerfetkax wrote:
    Oooo na prawdę? To mnie troszkę pocieszyłaś w takim razie 😅🙈 a ktoś ma z nimi doświadczenie? Ile dpo najszybciej wam wyszły? 😜 to może dzisiaj kupię pinka albo facelle 😅

Ja nie mam kompletnie z hcg doświadczenia, zawsze miałam clearblue, ale owulacyjne chwaliła kumpela i zamówiłam, fajnie wybarwiały i wszystko było ładnie widać więc zamówiłam wielką pakę i było gratis parę hcg.
    Myślę że kupię dziś clearblue na jutro rano, o ile jaśnie pani 🐒 nie pojawi się dziś, bo w sumie już powinna być 😅

👩🏻1987 🧑🏻‍🦲1992

💔2009
    💙2010
    🩷2013

Starania od 04.2024
    Wiesiołek + Wit E + omega + NAC
‹‹ 30 31 32 33 34 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ