W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰
-
WIADOMOŚĆ
-
Chesterka1124 wrote:Tylko skomentuje ostatnie zfanie. Wystaw babie negatywny komentarz. Ja bym jej powiedziała co myślę.
Komentarz zdecydowanie niepotrzebny ze strony tej pani doktor
Wystarczyło powiedzieć “jesteśmy dobrej myśli” cokolwiek
Ja oczywiście biorę to zdecydowanie na dystans, bo jestem świadoma i wiem czego na danym etapie można się spodziewać…Chesterka1124 lubi tę wiadomość
-
M93 wrote:Mój gin jak przyszłam z taką czarną dziurą na pierwszą wizytę to mnie wysłał na zwolnienie odrazu bo twierdził, że kobiety w ciąży muszą mieć święty spokój 🤣
Insane, OldMe-NewMe, JoAnn lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
👩🏽27 🧔🏽♂️30 🐶 3
❤️2021r.
💊 kwas foliowy
✅ TSH, cytologia, progesteron 7dpo - 20,90 ng/ml, estradiol - 164,00 pg/ml, morfologia. -
SailorMoon piękne wieści, rośnijcie zdrowo i spokojnie 😍
Ech serio człowiek często tu na Polskę narzeka i na służbę zdrowia, a bym się w życiu nie zamieniła na taką z UK. Chociaż jak byłam w ciąży mama mi opowiadała, że ale się porobiło, że co 5 tygodni na wizytę chodzę, 3 razy usg, ona to nawet mnie na usg nie widziała, aby tylko serce słyszała raz i tyle 😅 więc dodając jeszcze dostępne wizyty prywatne czy z pakietów to naprawdę mamy niezły przywilej, ale też przekleństwo bo się same nakręcamy, żeby Ci chwilę chodzocnsprawdzac czy wszystko ok
Ja dzisiaj cały dzień takie pobolewanie w podbrzuszu, jak na @ ale łagodniejsze i tak od wczoraj, ale jeszcze tylko 2 dni i zatestuje i może coś będę wiedzieć. Muszę jutro podjechać po pojemnik na mocz, żeby na sobotę do badań mieć33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex, mleczko pszczele
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️
Badanie nasienia✅️
🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️
Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Darrika wrote:SailorMoon piękne wieści, rośnijcie zdrowo i spokojnie 😍
Ech serio człowiek często tu na Polskę narzeka i na służbę zdrowia, a bym się w życiu nie zamieniła na taką z UK. Chociaż jak byłam w ciąży mama mi opowiadała, że ale się porobiło, że co 5 tygodni na wizytę chodzę, 3 razy usg, ona to nawet mnie na usg nie widziała, aby tylko serce słyszała raz i tyle 😅 więc dodając jeszcze dostępne wizyty prywatne czy z pakietów to naprawdę mamy niezły przywilej, ale też przekleństwo bo się same nakręcamy, żeby Ci chwilę chodzocnsprawdzac czy wszystko ok
Ja dzisiaj cały dzień takie pobolewanie w podbrzuszu, jak na @ ale łagodniejsze i tak od wczoraj, ale jeszcze tylko 2 dni i zatestuje i może coś będę wiedzieć. Muszę jutro podjechać po pojemnik na mocz, żeby na sobotę do badań mieć -
Ale się dziś rozgadałyście ! 😂
SailorMoon niech rośnie ten twój piękny kropek duży 🤍🤍🤍
Dziewczyny pomóżcie mi zinterpretować moje testy owulacyjne 😂
Mój doktorek we wtorek powiedział że wygląda że jestem przed owulacja, ale nie było konkretów, nie wiem czy jakieś powinny być 😂
Dziś o 11 zrobiłam ten test u góry. Przez ponad 3 h nic nie piłam, bo byłam na rehabilitacji. Drugi test robiony pół godzinki temu. Nie piłam ok 2 h. Co wy o tym myślicie ?
Testy pink z rossmana. -
SailorMoon wrote:Czy któraś z Was korzysta z pakietu medycznego PZU?
SailorMoon lubi tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
Schuyler wrote:Ale się dziś rozgadałyście ! 😂
Mój doktorek we wtorek powiedział że wygląda że jestem przed owulacja, ale nie było konkretów, nie wiem czy jakieś powinny być 😂
Dziś o 11 zrobiłam ten test u góry. Przez ponad 3 h nic nie piłam, bo byłam na rehabilitacji. Drugi test robiony pół godzinki temu. Nie piłam ok 2 h. Co wy o tym myślicie ?
Testy pink z rossmana. -
SailorMoon - piękny Kropeczek rośnie Ci w brzuszku🥰 niektórzy lekarze są tacy mało subtelni w tych swoich komentarzach, o empatii już nie wspomnę. Nie wiedzą chyba jak przeżywamy każde zakłucie, napięcie, bóle to tu, to tam i jak szczególnie w tym czasie jesteśmy wrażliwe na różne komunikaty.
Schuyler - a gdzie masz fotki tych testów? Czy tylko mnie się nie wyświetlają? Bardzo jestem ciekawa, jak to u Ciebie wygląda, bo sama robię testy owu od dwóch dni. Dziewczyny, czy to możliwe, żeby 2 dni pod rząd były pozytywne?♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Schuyler wrote:Ale się dziś rozgadałyście ! 😂
Testy pink z rossmana.
Schuyler nie ma fotek ... -
Skorzystam z okazji, że temat testów owulacyjnych wyszedł teraz na tapetę. Zerkniecie na moje? Po lewej z wczoraj, po prawej z dzisiaj. Oba pozytywne??? Jak to widzicie?
https://zapodaj.net/plik-RT3u9O5Aa9♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Aksandra wrote:Skorzystam z okazji, że temat testów owulacyjnych wyszedł teraz na tapetę. Zerkniecie na moje? Po lewej z wczoraj, po prawej z dzisiaj. Oba pozytywne??? Jak to widzicie?
https://zapodaj.net/plik-RT3u9O5Aa9 -
Aksandra wrote:Skorzystam z okazji, że temat testów owulacyjnych wyszedł teraz na tapetę. Zerkniecie na moje? Po lewej z wczoraj, po prawej z dzisiaj. Oba pozytywne??? Jak to widzicie?
https://zapodaj.net/plik-RT3u9O5Aa9
Myślę, że oba pozytywne. -
https://zapodaj.net/plik-RT3u9O5Aa9Aksandra lubi tę wiadomość
-
BuBu90 wrote:Ja ☺️
I wizyty z placówkami z którymi mają podpisaną umowę umawia się przez infolinię? -
https://zapodaj.net/plik-RT3u9O5Aa9Aksandra lubi tę wiadomość
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
Aksandra wrote:Dzięki kochane, tak mi się wydawało, że wczoraj pik, że lekko ciemniejsza krecha. Info czym prędzej przekazuje mężowi w takim razie 😅
OldMe-NewMe lubi tę wiadomość
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS.