W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰
-
WIADOMOŚĆ
-
Insane wrote:Aż 5 dni? Może jednak się nie rozkręci 🤞😊
Poza tym to nie takie brązowe plamienie tylko czerwone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia, 13:22
👦🏼 14.01.2020 (6 miesięcy starań)
👦🏼 20.08.2021 (2 miesiące strań)
Marzenie o trzecim ❤️ -
Jeżowa wrote:Smerfetka kciuki za podgląd, daj znać co tam słychać
w Twoich jajnikach!
Ana ogromne kciuki za betę!!!
Insane biel w 11dpo jeszcze nie przesądza, wiem, że nie jest łatwo pozytywnie myśleć, ale trzymam kciuki mocno za jutrzejsze testowanie
Marta - jak wyżej, miałam 10dpo biel w udanym cyklu, więc nie poddajemy się ❤️
M93 a siedź sobie tutaj do kwietnia na wygodnej podusi💛 podziwiam za czekanie z wizytą, ale w sumie masz rację, lepiej iść już od razu na serduszko
Aksandra mam nadzieję, że kolejne dni starań będą łatwiejsze - u nas wczoraj totalny niewypał, oboje byliśmy zmęczeni i na planach się skończyło. Już widzę, że mąż zaczyna przyjmować swoją okołoowulkową postawę, kiedy nagle mu się nie chce, ma wątpliwości etc. Męczy mnie to, że co miesiąc jest taka sama dyskusja… nie wiem, dlaczego dla mężczyzn jest tak ciężkie do pojęcia, że nasza komórka jajowa jest JEDNA na miesiąc i nie będzie czekać na niezdecydowanych mężczyzn🙈 -
enueno wrote:Hej
Obserwuję forum od kilku dni i pierwszy raz postanowiłam napisać .
Od lipca zdecydowaliśmy się nie zabezpieczać. Nie mamy presji, ponieważ mamy dopiero po 25 lat i trochę planów na najbliższe lata. Jeżeli coś z tego będzie - super, jeżeli nie - nic straconego
W tym miesiącu, od właśnie kilku dni (2-3), bardzo źle się czuję. Jestem w 22dc, mam wrażliwe piersi, ból w podbrzuszu (takie napięcie), okropnie boli mnie głowa i mogłabym spać cały dzień. Wczoraj doszły zawroty głowy, a o częstej toalecie już nie wspomnę ... Do tego ogromnie bolą mnie plecy. Do @ jeszcze trochę zostało, nie miałam nigdy takich bóli przed @, a jeżeli coś się pojawiało, to tylko w dniu w którym miał nadejść. Temperatura 37.1. myślałam że to jakieś przeziębienie, jednak objawy się utrzymują, a nic innego się nie pojawia.
Myślicie, że to może być to? Powinnam zrobić test czy lepiej poczekać? Nie mam pojęcia kiedy miałam owulację . Mój cykl trwa 28 dni, jednak nie zawsze działa jak w zegarku..enueno lubi tę wiadomość
-
Ja tak czekam na wyniki progesteronu i coś czuję że będzie lipa i stąd to plamienie 😕 I mam do Was pytanie bo myślimy żeby iść do kliniki żeby zrobić badania itd bo już 8 miesiąc i nic z tego nie wychodzi - Czy po takim czasie warto czy trzeba poczekać te 12 msc i powiedzą że za prędko?👩🏻 '96 - celiakia, niedoczynność tarczycy, PCOS, IO, mutacja PAI-1
Leki: Euthyrox 67,5 mg, Glucophage XR 500 mg, Ogestan
👦🏻 '97 - badania nasienia ✅
01.01.24 początek starań o pierwszego bąbla
22.02.24 cb
02.10.24 pierwsza wizyta w klinice
24.10.24 diagnoza PCOS i IO (luźne starania 🛫🇧🇷🇺🇾🇦🇷🛬)
🔜 04.02.25 początek stymulacji Rekovelle 🍀 -
Nitka96 wrote:Ja tak czekam na wyniki progesteronu i coś czuję że będzie lipa i stąd to plamienie 😕 I mam do Was pytanie bo myślimy żeby iść do kliniki żeby zrobić badania itd bo już 8 miesiąc i nic z tego nie wychodzi - Czy po takim czasie warto czy trzeba poczekać te 12 msc i powiedzą że za prędko?
A zawsze masz takie plamienia czy to pierwszy taki cykl? -
Chesterka1124 wrote:Plamienia mogą być oznaką niskiego progesteronu, wystarczy suplementacja. Tylko trzeba brać po owulacji bo brany wcześniej stopuje owulacje. Myślę że na tym etapie jeżeli masz spoko lekarza to po konsultacji wyników powinien przepisac Ci proga.
A zawsze masz takie plamienia czy to pierwszy taki cykl?
Pierwszy taki cykl👩🏻 '96 - celiakia, niedoczynność tarczycy, PCOS, IO, mutacja PAI-1
22.02.24 cb
Nitka96 wrote:Pierwszy taki cykl
-
Nitka96 wrote:Ja tak czekam na wyniki progesteronu i coś czuję że będzie lipa i stąd to plamienie 😕 I mam do Was pytanie bo myślimy żeby iść do kliniki żeby zrobić badania itd bo już 8 miesiąc i nic z tego nie wychodzi - Czy po takim czasie warto czy trzeba poczekać te 12 msc i powiedzą że za prędko?
Nitka, jeśli Wam zależy na czasie, to ja bym poszła już teraz. Widzę po stopce, że jesteście oboje młodzi, ale wiadomo to jest decyzja indywidualna każdej pary. Ja byłam u ginekologa po 3 miesiącu starań - porobiłam dużo podstawowych badan, po 7 msc wysłałam męża na badanie nasienia i po roku starań oboje już jesteśmy pod opieką kliniki. Diagnostyka jest czasochłonna niestety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia, 14:46
♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Dziewczyny, jako, że nadzieja umiera ostatnia to może to plamienie to implantacja? 10 dpo to chyba możliwe nie? Tylko, czy implantacja to może być parę nitek czerwonej krwi w śluzie?👦🏼 14.01.2020 (6 miesięcy starań)
Marzenie o trzecim ❤️ -
martakam wrote:Dziewczyny, jako, że nadzieja umiera ostatnia to może to plamienie to implantacja? 10 dpo to chyba możliwe nie? Tylko, czy implantacja to może być parę nitek czerwonej krwi w śluzie?
Jak najbardziej. Mogą być nitki, plamki, może mniej polecieć, może więcej, może nic.
🍀🤞💚martakam, Darrika lubią tę wiadomość
40 tc 💔 -
martakam wrote:Dziewczyny, jako, że nadzieja umiera ostatnia to może to plamienie to implantacja? 10 dpo to chyba możliwe nie? Tylko, czy implantacja to może być parę nitek czerwonej krwi w śluzie?
Oczywiście, że to może być plamienie implantacyjne, szczególnie kiedy widzisz nitki czerwonej krwi w śluzie i jest to 10dpo )) trzymam kciuki mocno♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Aksandra wrote:Oczywiście, że to może być plamienie implantacyjne, szczególnie kiedy widzisz nitki czerwonej krwi w śluzie i jest to 10dpo )) trzymam kciuki mocno👦🏼 14.01.2020 (6 miesięcy starań)
Marzenie o trzecim ❤️ -
Dostałam wyniki dzisiaj 4 dpo i progesteron wynosi 4,3 🫤👩🏻 '96 - celiakia, niedoczynność tarczycy, PCOS, IO, mutacja PAI-1
22.02.24 cb
xSmerfetkax wrote:Dziewczyny czy to pik?
https://zapodaj.net/plik-BqGKQadeZN
Miałam iść dzisiaj na 19 zobaczyć czy jest i jak wygląda pęcherzyk, jest jeszcze sens?
Tak, testowa mocniejsza od kontrolnej 👍🏻xSmerfetkax lubi tę wiadomość
👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
Starania od 04.2024
Wiesiołek + Wit E + omega + NAC -
Nitka96 wrote:Dostałam wyniki dzisiaj 4 dpo i progesteron wynosi 4,3 🫤
@ XSmerfetkax zawsze warto sprawdzić, bo testy nie są na 100% wiarygodnexSmerfetkax lubi tę wiadomość
-
Ana29 wrote:No dobra, ciąży nie ma czego się totalnie spodziewałam.
Alee mam turbo niski progesteron jak na ten czas.
1.05 - owulacja byla mniej wiecej w 12 dc potwierdzona monitoringiem.
Zastanawia mnie ten niski poziom mimo wystąpienia owulacji
Przypomnij proszę, który teraz jesteś dpo i ilu dniowe masz cykle?40 tc 💔