W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana29 wrote:No i Witam się z nowym cyklem tego pięknego wieczoru ..
To był mój najkrótszy cykl w historiiAna29, Olcia1987, Darrika lubią tę wiadomość
-
Ana29 wrote:Trochę jestem przygnębiona tym krótkim cyklem , mam nadzieję że to jednorazowy wybryk mojego organizmu
A tak serio to ja nie wiem czy to głowa robi, czy co ale dopóki się nie staraliśmy o dziecko to miałam 30 dni, z zegarkiem w ręku a jak zaczęliśmy się starać to się takie cuda zaczęły dziać, jeden cykl miałam 43 dni 🤯👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -
Ja tak krótkiego jeszcze nie miałam. Odkąd odstawiłam tabletki anty to co miesiąc 32 dni. Miałam 3 miesiące takie gdzie miałam cykle bezowulacyjne i 52 dni trwal cykl , ale miałam turbo stres w życiu. Ale to było w zeszłym roku. Od tamtego czasu cykle jak w zegarku.
A teraz takie coś.. zgłupiec można przecież 😮💨 -
Schuyler wrote:Ten sierpień jest jakiś dziwny… czekamy na wrzesień. 🤍🫂🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Olcia1987 wrote:Też tak myślę, niech się kończy 🤪🙎♀️ wszystko ok, naturalne owulacje
AMH 2,7
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Schuyler wrote:Ten sierpień jest jakiś dziwny… czekamy na wrzesień. 🤍🫂
Ja już mam dosyć wszystkiego 🙁 i sierpnia choć się jeszcze nie skończył, i września, choć się jeszcze nie zaczął.
Ana29 tulę za ten cykl, ale raz na jakiś czas może się taka anomalia wydarzyć. Oby się nie powtarzało ❤️40 tc 💔 -
Dziewczyny, u mnie trudne emocje. Właśnie zobaczyłam sesje ciążowa na fb mojej dobrej koleżanki, z którą gadałyśmy jakiś czas temu regularnie, później cisza, wiedziała że się staramy o dzidzię i całą ciążę ukryła (mieszkamy w dwóch różnych miastach, ostatnio tylko kontakt telefoniczny). Jest już po porodzie. Trudne dla mnie jest to, że naprawdę nie mam już ani jednej koleżanki w swoim otoczeniu, która nie ma dziecka, ale jeszcze trudniejsze okazało się to, że ludzie tak mnie "chronią" przed info o swoim szczęściu...bo tak rozumiem teraz jej intencję. Czuję się jak alien. Tutaj z Wami, oczywiście nie, ale pewnie wiecie o co mi chodzi, jak to jest w realu tak na co dzień.. jakiś straszny smutek poczułam 😢♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Aksandra wrote:Dziewczyny, u mnie trudne emocje. Właśnie zobaczyłam sesje ciążowa na fb mojej dobrej koleżanki, z którą gadałyśmy jakiś czas temu regularnie, później cisza, wiedziała że się staramy o dzidzię i całą ciążę ukryła (mieszkamy w dwóch różnych miastach, ostatnio tylko kontakt telefoniczny). Jest już po porodzie. Trudne dla mnie jest to, że naprawdę nie mam już ani jednej koleżanki w swoim otoczeniu, która nie ma dziecka, ale jeszcze trudniejsze okazało się to, że ludzie tak mnie "chronią" przed info o swoim szczęściu...bo tak rozumiem teraz jej intencję. Czuję się jak alien. Tutaj z Wami, oczywiście nie, ale pewnie wiecie o co mi chodzi, jak to jest w realu tak na co dzień.. jakiś straszny smutek poczułam 😢
Wiem, co masz na myśli 😢Aksandra lubi tę wiadomość
-
Aksandra wrote:Dziewczyny, u mnie trudne emocje. Właśnie zobaczyłam sesje ciążowa na fb mojej dobrej koleżanki, z którą gadałyśmy jakiś czas temu regularnie, później cisza, wiedziała że się staramy o dzidzię i całą ciążę ukryła (mieszkamy w dwóch różnych miastach, ostatnio tylko kontakt telefoniczny). Jest już po porodzie. Trudne dla mnie jest to, że naprawdę nie mam już ani jednej koleżanki w swoim otoczeniu, która nie ma dziecka, ale jeszcze trudniejsze okazało się to, że ludzie tak mnie "chronią" przed info o swoim szczęściu...bo tak rozumiem teraz jej intencję. Czuję się jak alien. Tutaj z Wami, oczywiście nie, ale pewnie wiecie o co mi chodzi, jak to jest w realu tak na co dzień.. jakiś straszny smutek poczułam 😢
Wiem, co to znaczy.
Zgadnij, po mojej stopce, jakim alienem ja się czuję….
Możesz koleżance jak gdyby nigdy nic napisać, że gratulujesz i zapytać, czemu nie podzieliła się z Tobą taką radosną nowiną. A możesz ją olać. Albo cokolwiek. Wszystko będzie ok 🤷♀️ Dbaj o siebie i walcz o swoje40 tc 💔 -
Insane wrote:Wiem, co to znaczy.
Możesz koleżance jak gdyby nigdy nic napisać, że gratulujesz i zapytać, czemu nie podzieliła się z Tobą taką radosną nowiną. A możesz ją olać. Albo cokolwiek. Wszystko będzie ok 🤷♀️ Dbaj o siebie i walcz o swoje
Dziękuję Insane za te słowa. Twoja stopkę widziałam odkąd jestem na tym wątku, ale dopiero dzisiaj dotarłam do Twojej historii złamanego serduszka 😢. Brak mi słów. Dogłębnie mnie poruszyłaś. Pisałam i kasowałam co chwilę kolejne zdania tego wpisu, bo żadne nie wydawało mi się właściwe. Myślę, że tylko w jakimś procencie mogę sobie wyobrazić to, co przeżywałaś i co dzisiaj czujesz. 🫂❤️🩹
Dałaś mi dużo do myślenia, inaczej spojrzałam teraz na to jak mogę zadbać o samą siebie. Te starania to droga każdej z nas, nikt za nas nie przeżyje czegoś i być może stąd to uczucie obcości, którego nie da się chyba w życiu uniknąć. Wasza obecność trochę tego "aliena" łagodzi, pozwala od niego odpocząć i na chwilę zapomnieć.
Dziewczyny wszystkie tutaj - jesteście wspaniałe. Bardzo bym chciała, żeby każdej z Was sie udało i to, co teraz jest marzeniem stało się w końcu rzeczywistością namacalną i tuloną w Waszych ramionach.Insane, Chesterka1124, Darrika, DaruniaKa lubią tę wiadomość
♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Insane wrote:Wiem, co to znaczy.
Możesz koleżance jak gdyby nigdy nic napisać, że gratulujesz i zapytać, czemu nie podzieliła się z Tobą taką radosną nowiną. A możesz ją olać. Albo cokolwiek. Wszystko będzie ok 🤷♀️ Dbaj o siebie i walcz o swojeInsane lubi tę wiadomość
👦🏼 14.01.2020 (6 miesięcy starań)
👦🏼 20.08.2021 (2 miesiące strań)
Marzenie o trzecim ❤️ -
Kasia0504 wrote:A ja jestem zła na siebie, bo zrobiłam test 9dpo i mam jakiś cień cienia widoczny tylko pod kątem i już sobie zaczęłam wkręcać, że może to to... Miałam jutro zrobić test, a najlepiej pon/wt 😡
https://ibb.co/cckn9b4M93 lubi tę wiadomość
👦🏼 14.01.2020 (6 miesięcy starań)
👦🏼 20.08.2021 (2 miesiące strań)
Marzenie o trzecim ❤️ -
Zrobię ponownie test, bo nawet gdybym chciała, to bym nie potrafiła się już powstrzymać... Ale to raczej fabryczna. Naprawdę musiałam się mocno przyjrzeć, żeby coś wypatrzeć i to pod różnymi kątami... Czuję, że przez ten test to będzie ewentualne gorsze rozczarowanie niż bym same biele miała w tym cyklu.
Dobrze, że jutro goście i dzisiaj czeka mnie sprzątanie. Przynajmniej będę zajęta -
Kasia0504 wrote:Zrobię ponownie test, bo nawet gdybym chciała, to bym nie potrafiła się już powstrzymać... Ale to raczej fabryczna. Naprawdę musiałam się mocno przyjrzeć, żeby coś wypatrzeć i to pod różnymi kątami... Czuję, że przez ten test to będzie ewentualne gorsze rozczarowanie niż bym same biele miała w tym cyklu.
Dobrze, że jutro goście i dzisiaj czeka mnie sprzątanie. Przynajmniej będę zajęta