W sierpniu bzyka sobie bączek 🐝🤰 , w kwietniu będzie już zajączek 🐰
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciuki żeby jutro się pokazało coś na pinku. Ja jakiś czas temu miałam cienie po czasie. Beta wyszła zerowa więc to się wybarwiały paski testowe. Życzę aby u ciebie było inaczej ❤️🥹 może spróbuj facelle ?
-
A powiedzcie mi, bo miesiąc się zaraz kończy, która chętna na prowadzenie wątku wrześniowego?
-
Schuyler wrote:Trzymam kciuki żeby jutro się pokazało coś na pinku. Ja jakiś czas temu miałam cienie po czasie. Beta wyszła zerowa więc to się wybarwiały paski testowe. Życzę aby u ciebie było inaczej ❤️🥹 może spróbuj facelle ?
Mam niby rossmanna pod nosem, ale już wykorzystam te, co mam, a w poniedziałek i tak muszę tą betę zrobić, żeby odstawić dupka.
Za niecałe 48 godzin będzie już wszystko wiadomo. A może i jutro rano już coś coś…Olcia1987, Chesterka1124, M93 lubią tę wiadomość
40 tc 💔 -
Chesterka1124 wrote:A powiedzcie mi, bo miesiąc się zaraz kończy, która chętna na prowadzenie wątku wrześniowego?
Aksandra, Schuyler, Chesterka1124, M93 lubią tę wiadomość
Starania od 09.2022
11.2022 💔cb
05.2024 💔 cb -
Insane, no ja widzę tam cień ! Baaaardzo ale to bardzo chciałabym, żeby Ci się udało. Zatestuj jutro czułym pinkiem. Kciukasy mocno zacisnięte 💪
Insane lubi tę wiadomość
♀️33 ♂️ 35 👩❤️👨 15cs naturalnych
IVF - 12🥚, 5❄️
10.2024 FET 5dn blastka 8dpt 💔 -
Ja jestem za tym abyś ty Chesterka została prowadząca żeby cię klątwa dopadła. 🤍
A tytułów jak zwykle mam kilka
Jesień we wrześniu przychodzi, w maju bobas się urodzi.
We wrześniu łapiemy się za brzuchy, bo w maju wyskoczą z nich maluchy.
We wrześniu, gdy chłodniej- przytul starego, a w maju się wykluje z tego coś dobrego.
Wrzesień niesie nam jesieni dary, w maju będziemy z wózkiem spacerowały.Aksandra, Olcia1987, Insane, Chesterka1124, xmadziax, LadyDaga, Ana29, Darrika, martakam, DaruniaKa, Nowa2024, Siri lubią tę wiadomość
-
Schuyler wrote:Ja jestem za tym abyś ty Chesterka została prowadząca żeby cię klątwa dopadła. 🤍
We wrześniu, gdy chłodniej- przytul starego, a w maju się wykluje z tego coś dobrego.
Wrzesień niesie nam jesieni dary, w maju będziemy z wózkiem spacerowały.
Zarąbiste 🤩👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
Starania od 04.2024
Wiesiołek + Wit E + omega + NAC -
Schuyler wrote:Ja jestem za tym abyś ty Chesterka została prowadząca żeby cię klątwa dopadła. 🤍
Pierwszy mi się podoba bardzo 😊
40 tc 💔 -
Jak nikt nie będzie chciał to mogę się podjąć, a co, może się uda 😅😍 -
Insane ja wierzę, że testy zaczną pokazywać drugą kreskę ☺️ Zrób sobie strumieniowy, bo z tego co wiem są chyba czulsze 😀 A w poniedziałek mocne kciuki na pokładzie za betę 🤞🏼☺️❤️
Chesterka1124, Insane lubią tę wiadomość
11.03. ⏸️🩷🩵 8 CS
8+5 💔
23.04 łyżeczkowanie (10+1) 🕊️
•22.05. 1 cykl po poronieniu
•17.06. skromne ⏸️🙏🏻
• 18.06. (7:50) - beta HCG 176/prog. 27,800 ✊🏻
•20.06.⏸️/(7:51) beta HCG 387 (przyr.116,5%)/prog. 26,700
•24.06. beta HCG: 2376/prog. 28,900
•1.07. zarodek 0,26cm 🥹🤞🏼
• 22.07. 2,13cm bąbelka z ❤️
• 19.08. 6,28cm dzidziusia 164bmp❤️
•21.08 papp-a: niskie ryzyka
•16.09. 165g chłopca 🩵
•14.10. 340g 👦🏻🩵
•22.10. połówkowe 429g małego gimnastyka 🩵
•28.10. wizyta ✅
•18.11. 25+5 817g uparciucha 🩵👦🏻
•16.12. wizyta ⏳
•21.12. III prenatalne ⏳
💊Prenatal duo, magne B6 forte, urosept, ascofer
-
Dziewczyny ja dzisiaj z doskoku, ale Insane ogromnie trzymam kciuki! Testy po czasie mogą być fałszywe, wiadomo, ale to nie zmienia faktu, że trzymam kciuki za prawdziwe dwie kreski 💛
Insane lubi tę wiadomość
-
Wrzesień niesie nam jesieni dary, w maju będziemy z wózkiem spacerowały.Chesterka1124, Schuyler lubią tę wiadomość
-
Chesterka1124 wrote:A powiedzcie mi, bo miesiąc się zaraz kończy, która chętna na prowadzenie wątku wrześniowego?
Ja na wrześniowy się nie pisze bo mam 2 tygodnie urlopu i nie będę na bieżąco 😅33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex, mleczko pszczele
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️
Badanie nasienia✅️
🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️
Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
U nas własnie taka sytuacja. Nie mamy internetu w domu, jakaś awaria. Ciekawe kiedy włączą. I teraz taka rozkmina ze starym: co będziemy robić weczorem? Bo ani nie pogramy, ani telewizji, bo dekoder też podłączony do internetu 🤣 chyba będę sprzątać 🤣 ewentualnie zacznę się pakowac na urlop 😅
-
xmadziax wrote:Insane ja wierzę, że testy zaczną pokazywać drugą kreskę ☺️ Zrób sobie strumieniowy, bo z tego co wiem są chyba czulsze 😀 A w poniedziałek mocne kciuki na pokładzie za betę 🤞🏼☺️❤️
No właśnie byłam pewna, że pinki mam strumieniowe, a to jednak też płytkowe. Ah już niech będą i te płytkowe 😉40 tc 💔 -
Świetne tytuły, najbardziej podoba mi się pierwszy💛 czy będzie jakieś oficjalne głosowanie, jak to się obecnie odbywa? 😂😂
Insane lubi tę wiadomość
-
I jeszcze dodam coś od siebie w tym trudnym temacie odnośnie ciąż wśród bliskich, gdy ktoś zmaga się z niepłodnością… u nas w rodzinie szwagier z żoną od kilku lat starają się o pierwsze dziecko (bezskutecznie). Sama widzę, że spędzanie czasu z nami i naszymi dziećmi sprawia im (zwłaszcza szwagierce) ból i sama się nieco wycofałam z tej relacji i widujemy się głównie w ramach rodzinnych spotkań. Gdybym mogła w jakikolwiek sposób im pomóc spełnić to marzenie o posiadaniu dziecka to z przyjemnością bym to zrobiła. I przez dwa lata jednym z moich głównych argumentów przeciwko posiadaniu trzeciego dziecka było to, że nie chce sprawić im przykrości… Ale no instynkt macierzyński wziął górę i jak wiecie, jednak zaczęliśmy się starać, ale jeśli uda mi się zajść w ciążę, to wiem, że sprawię tym mojej szwagierce ból.
W temacie starań - miało być tak intensywnie a póki co jeden raz za nami i to bez męskiego happy endu 😂 trzymajcie mnie!