Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bergo koniecznie sikaj jeszcze raz, wyjątkowo felerny jakiś ten test! ale ta kreska, która tam się porozjeżdżała jest baaardzo wyraźna. Sikaj jeszcze raz, my tu uwielbiamy sikać!
lamka noo, jakby to była trójka muszkieterów to przynajmniej sprawa imion by się rozwiązała, bo to oczywiste, że byłyby Bociuś, Lamka i Frelcia po moich dzielnych fajterkach!!! ale jeden zdrowy Bąbel wystarczy mi w zupełności też, bliźniaki, trojaczki, obojętnie, nie wybrzydzam - byle zdrowe! Biorę co mi życie da
Teraz byle do środy do usg, bardzo chcę zobaczyć cokolwiek, żeby się uspokoić... na chwilę
i ponownie chciałam przeprosić za niewnoszenie żadnych konstruktywnych informacji na forum, ale nie znam się na niczym i nie chcę nikogo wprowadzać błąd, ani nic...reset, Bergo2, admiralka, Siwulec, Bocianiątko, nenusia, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Jeżowa, ale takie pozytywne informacje są nam tu też bardzo potrzebne
Człowiek tj. przyszła matka - a obecnie staraczka żyje nie tylko wynikami, ale też informacjami, że innym się udaje. To daje kopa i nadzieję!Jeżowa, Luna1993, KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Jeżowa gratulacje
Wysoka beta wskazuje na ciążę mnoga? Nawet nie wiedziałam
Bergo na moje to kreska bardzo wyraźną
Wysoka beta może, ale wcale nie musi wskazywać na ciążę mnogą, tylko usg może to potwierdzić/wykluczyć. Nigdy wcześniej nie byłam w ciąży, więc nie wiem, jak u mnie przyrasta beta, może to norma dla mnie, że tak szaleńczo rośnie. Tym bardziej, że nie wiem, kiedy dokładnie miałam owulkę. EDIT: znaczy wiem, że wzrost bety nie ma nic do terminu owulki, chodziło mi o wiek ciąży.
Anka to jutro rano stoję pod Twoją toaletą i kciukam! sikaj, kiedy masz na to ochotę, my będziemy kibicowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 17:14
ANkaG lubi tę wiadomość
-
ANkaG wrote:Nie mam silnej woli i bobo na jutro kupiony czy jest sens robić bo myślę ze że tak hehe
ANkaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za jutrzejsze testowania i Jeżownian za piękne usg, już nie mogę się doczekać!
Ja dzisiaj mam załamkę jakąś ogólną, 3 dpo a objawy jak rozhisteryzowana ciężarna... Ogromna ilość kremowego śluzu i wahania nastroju. Boję się, że ten śluz mi jakąś infekcję zwiastuje
Bergo sikaj na bobo. -
nick nieaktualnylamka wrote:Trzymam kciuki za jutrzejsze testowania i Jeżownian za piękne usg, już nie mogę się doczekać!
Ja dzisiaj mam załamkę jakąś ogólną, 3 dpo a objawy jak rozhisteryzowana ciężarna... Ogromna ilość kremowego śluzu i wahania nastroju. Boję się, że ten śluz mi jakąś infekcję zwiastuje
Bergo sikaj na bobo.
AnkaG mam nadzieje że wytrzymasz do jutra! phi Trzymam kciukiANkaG lubi tę wiadomość
-
Wow Jezowa ale dowalilas obdzielilabys ta beta kilka staraczekStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
lamcia każdy ma gorsze dni i ma objawy histeryczki! Przytulam mocnooo
Izape gdyby tylko się dało, to bez wahania bym się podzieliłaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 17:48
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny okresu dalej nie ma... a ja zamurowana... boje sie robic kolejnego testu a od jutra w pracy od 6 do 14 i nikt mi juz bety nie zrobi... chociaż tego twz sie panicznie boje... Wiem ze to niezbyt madre ale to silniejsze ode mnie...w oczekiwaniu na drugiego bąbelka...
9cs...
1.2018 Ciaza biochemiczna -
admiralka wrote:O właśnie, szkoda że takiej nadwyżki bety nie można podzielić.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
FraniowaMamula wrote:Dziewczyny okresu dalej nie ma... a ja zamurowana... boje sie robic kolejnego testu a od jutra w pracy od 6 do 14 i nikt mi juz bety nie zrobi... chociaż tego twz sie panicznie boje... Wiem ze to niezbyt madre ale to silniejsze ode mnie...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualny