Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Izape_91 wrote:
Czarna jak twoje treningi ?
Zaraz jak zaczęłam to się rozchorowałam Ale teraz już czuję się dobrze, więc wracam do gry! Kupiłam trekingowe adidasy i zamierzam też więcej wychodzić w teren. Może nie zaraz biegać, bo z ciężką doopą kolana siądą Ale szybkie marsze będą o.k. No i skalpelIzape_91 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Kurde, wiesz co, ja tego wiesiołka to od roku wpierdzielam. I Gal i Oeparol i doopa... Ale ponoć i na endo dobrze działa, więc łykam dalej.
Ja wczoraj zrobiłam trening extra figura i mam dzisiaj extra zakwasy wszędzie, ale czuję się naprawdę extra ! Dzisiaj idziemy biegać wreszcie. A w poście niby mam zamiar nie jeść słodkiego -jak ja to przeżyje?! Zamiast słodkiego owoce ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 14:00
Czrna 81, olik321, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Aaaaa 7-10 dni?! Eee to może do tego czasu przyjdzie
ja bralam 5 dni 2x1 dopochwowo.. przyszla po ok 4 dniach od odstawienia lutkiMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Dobra. Ja się wstrzymam z medykamentami. Jeszcze pokatuje się gorącymi kapielami i winem i może przyjdzie.
również stosowałabym jak najdłużej winoKarma88 lubi tę wiadomość
-
No a ja jestem w 12 dpo. Beta 57,6, ALE... 2, 4 i 6 lutego miałam podawane po całej ampułce Ovitrelle. Nie sądzę więc bym była w prawdziwej ciąży, ale jutro powtórzę badanie.Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Stwierdzam że nie mam ręki do kwiatków. Od dziś kupuje tylko zamiokulkasy. Tylko one mi pięknie rosną !
Staraniowa ja nie brałam ovitrele ale chyba on utrzymuje się ok 10 -12 dni od podania ? Oczywiście kciukami za fasolkę ! A czemu ten cykl jest ostatni??Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Izape, tak, właśnie pamiętam, że Ovi może utrzymać się nawet te 10 dni we krwi, stąd nadziei nie mam, a i lekarka miała spore wątpliwości z racji endometrium (dzień po owulacji miało 6 mm zaledwie).
Czemu ostatni cykl? ... Poddałam się. Potrzebuje przerwy. Po pół roku, może roku wrócimy i wtedy bierzemy się za in vitro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 14:48
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
No to jedziemy na Szkolenia juuuupi
Trzymajcie kciuki zebym nie palneła czegos glupiegoFlowwer, Siwulec, Frelcia, Czrna 81, KateHawke, Jeżowa, Izape_91, Bajkaaa, -Mamunia-, olik321, problemik, Kotowa, Bocianiątko, blue00, Morusek, Lunaris lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Frelcia wrote:Staraniowa ale po co wydajesz kasę na bete? W 6 dni od ostatniego ovitrelle. Życzę Ci ciąży ale nie katuj się falszywymi pozytywami:*
Takie miałam zalecenie lekarki - zrobić dziś i jutro, i będziemy analizować różnice.Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
Yoselyn82 wrote:No to jedziemy na Szkolenia juuuupi
Trzymajcie kciuki zebym nie palneła czegos glupiego
TRZYMAM !!! będzie idealnieYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Aaa to przepraszam..Ale dziwna taktyka swoją drogą
To fakt - dla mnie to wróżenie z fusów, ale... Cóż ostatni cykl, więc mogę jeszcze tak "zaszaleć". Szczerze to nawet nie czuje ekscytacji z tym związanej, jestem już po prostu zmęczona brakiem efektów tego leczenia... Brakuje powtarzalności i jakiegokolwiek postępu. Za każdym razem jest coś źle i coś innego niż wcześniej. Ech...
No ale zobaczymy. Jeśli się utrzyma na tym poziomie chociażby to będzie to już coś znaczyć, ale i tak nie uwierzę dopóki nie usłyszę serca.Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny moje kochane i tak nadszedł długo wyczekiwany dzień ze od dziś zaczynam:
SZKOLENIA czas START
mam małego stresa ale musi być dobrze
A kiedy następne crio?Czarna81
22 cs. -
Dziewczyny wróciłam.
Mam 9 DC. Endometrium 8 mm
Pęcherzyk w jednym jajniku 38 mm ....
Jestem w szoku co to wyrosło. Szłam w słabym humorze bo mało śluzu, nic nie czuję jajników, a tam taki potwór wyrósł.
Od razu pomyślałam że lipa z tego będzie, a pani doktor przeszczęśliwa. Twierdzi że nie takie rzeczy widziała. Że gdyby był powyżej 55 mm to jest słabo. A 38mm mówi że super. No cóż. Nie pozostaje mi nic innego tylko brać dziś ovitrelle i działać. Żeby nie zdarzył jeszcze urosnąć.Bocianiątko lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
staraniowa wrote:No a ja jestem w 12 dpo. Beta 57,6, ALE... 2, 4 i 6 lutego miałam podawane po całej ampułce Ovitrelle. Nie sądzę więc bym była w prawdziwej ciąży, ale jutro powtórzę badanie.7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️