Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Miałam nadzieje , że okaże się może , że to dzidziuś ale coś jest nie tak ale wyjdzie wszystko dobrze , teraz to mam mętlik myśli , za wcześnie na oznaki ciąży , znowu ostatnio usg miałam we wrześniu 2017 nie wiadomo co się od tamtej pory mogło zadziać.🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Kotowa wrote:Oj tam, po prostu dalej będę tu siedzieć Zaraz mi stukną 4 lata na of, będę szła na rekord
Kotowa, Izape_91 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyOlciak daj znać co Ci powie lekarka na wizycie, mam nadzieję, że czegoś się dowiesz.
Kotowa przykro bardzo
Izape wprawdzie nie mam takiego talentu jak Ty, ale zrobiłam ostatnio becik dla chrześnicy i nawet ujdzie bardzo to jest relaksujące. Będę na pewno częściej szyć.
Objawów pseudociążowych ciąg dalszy - mega ból głowy i mdłości. leżę.Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKotowa trzymam kciuki za dobre wieści
Innamorata przesyłam fluidki ZDROWIA! !@#$%^&*()#$%^& Niech Mamusi nie rozkłada na sam koniec
IzaPe jak teź ofkors ale zamawiam ten z krówką na dupce Jest MEGA!
EDIT:
Lamka prowadzisz może wykres?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 18:44
Izape_91, innamorata88, Kotowa lubią tę wiadomość
-
-Mamunia- wrote:Kotowa trzymam kciuki za dobre wieści
Innamorata przesyłam fluidki ZDROWIA! !@#$%^&*()#$%^& Niech Mamusi nie rozkłada na sam koniec
EDIT:
Lamka prowadzisz może wykres?Kotowa, -Mamunia-, Izape_91, Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Kotowa nie znam się na becie ale nadzieja umiera ostatnia.
Może piątek będzie szczęśliwy.
Karolina fajnie, że jesteś zadowolona z wizyty.
Nika super ze lekarz poradzi coś na prolaktyne. A przypomnij jak przyjmować Tmg? Rano wieczorem? Podczas jedzenia? Dwie tabletki na raz?
Dziewczyny dzisiaj nadeszła @
Rano robiłam bobo i zostawilam go w szafce żeby sprawdzic czy po czasie jest kreska.
Po 10 godzinach widoczna blada kreska.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Frelcia, Kargo- jutro środa, środy dla sikających są szczęśliwe!
Czy staraniowa miała już wyniki bety?Kargo31 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny-Mamunia- wrote:Kotowa trzymam kciuki za dobre wieści
EDIT:
Lamka prowadzisz może wykres?
Frelcia tulę -
Izape!! Rzadko tu bywam, ale zobaczyłam twojego słonika i jest CUDNY!! Ja rownież zamawiam jak zaciaze! takze zapisz sobie mnie juz nie widziałam czy jeszcze coś wyrzucałam, bo dziewczyny piszą o czymś jeszcze, wiec zrób jakaś stronkę bloga czy coś
innamorata88 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Frelcia, no szkoda, że nie niespodzianka, ale najważniejsze że jest plan i już niedługo wszystko się ułoży.
Bobisia TMG trzeba łykać z pierwszym posiłkiem, popić wodą. Ja mam od Swansona i biorę 2 kapsułki po 500 mg. Po owu lepiej odstawić i zbijać homo tylko folianem i innymi metylami -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, można na momencik?
Czytam was cały czas i jestem całym sercem z tymi którym się nie udało a gratuluję tym co się udalo<3
Mam do was ogromną prośbę znajoma stara się o dziecko i coś jest u niej nie tak z wynikami i szuka dobrego diabetologa w Krakowie a wiem że wy się znacie.
To jest moja daleka znajoma więc nie wiem o co u niej konkretnie chodzi ale doszły ja słuchy że ja się starałam jakiś czas i dlatego osmielila się zapytać, jakby któraś z was mogła polecić jakiegoś będę mega wdzięczna
No i przepraszam że mało się udzielam ale naprawdę nie wiem za bardzo co mam pisać ja cały czas walczę z ciśnieniem zmienili mi już leki a do kardiologa (kolejnego) idę w czwartek -
Bobisia wrote:Nika dziękuję.
Tez mam ze swansona. Kapsułki są ogromne.
Ale otwieram i wsypuje do wody i pije. Slodziutkie smak mają. -
reset wrote:Frelcia, Kargo- jutro środa, środy dla sikających są szczęśliwe!
Czy staraniowa miała już wyniki bety?
Miała miała
39,3, czyli spadek, choć lekarka nie uważa, że to koniec pieśni. Cholerny Ovitrelle... Niby jej inna pacjentka miała podobnie i była w ciąży. Robię teraz test w piątek i wtedy będzie wiadomo. Prog ładny, bo 20,2 i to różni ten cykl od poprzedniego nieudanego. I tylko to daje mi nadzieję (poziom jak w ciąży, wcześniej mimo suplementacji miałam niecałe 5).
Nie wiem jak ja wytrzymam... Choć i tak tym razem jest jakby lżej, nie ma tej obsesji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 19:57
Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
03.2016 - ciąża pozamaciczna
07.2017 - ciąża biochemiczna
01.2019 - poronienie w 9 tc...
Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo -
Inna a Ty nie miałaś na jutro wyznaczonego cc? Czy coś popierdzieliłam?
Iza Ty z tego szycia mogłabyś się utrzymać Masz talent, zamówień by Ci nie brakowało.
Pomimo że miałam 2 dni wolne, to czasu jeszcze mniej. U nas dopiero zaczęły się ferie. Syna kolega siedział u nas od niedzieli. Cały czas Was podczytuję ale zazwyczaj jestem ze dwie, trzy strony do tyłu...
Pakatasia co z Tobą?Izape_91 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs.