Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anaaa90 wrote:No właśnie ja też mam zalecenie od 16 dc. Ale ona była wczoraj czyli 15dc nie potwierdzona bo na wizycie byłam dzień wcześniej i gin kazał się serduszkowac. Kurczę to już nie wiem czy nie odczekać jeszcze ?
Tylko, że ja to się mogę mylićHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Lamka robi sięHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Jedna_z_Wielu wrote:Też tu kiedyś o to dopytalam i jak nie masz potwierdzonej, ja bym doczekała z 2 dni.
Tylko, że ja to się mogę mylić
Nie mylisz się Anaa tak jak Jedna mówi - lepiej poczekać 2 dni bo są teorie, że Dupek może zablokować owulkę - więc lepiej dmuchać na zimne -
Ja się pierwszy raz stresuje naprawdę przed wizytą u gina w piątek. Boję się co powie na to AMH i jaki "plan działania" nam wymyśli. Na razie widywał moje krocze tak samo często, jak nie częściej niż eMek przez ostatni miesiąc i za każdym razem upuszczałam krew. Mam nadzieję że po takiej obserwacji pojawi się jakiś konkret. Póki co jego podsumowanie wygląda tak: niby główne wskaźniki książkowo, ale szału nie ma z Tym Twoim cyklem...
Reset a Ty już to AMH zrobiłaś? Czy dopiero będziesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 11:28
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Yosel masz rację śląsk się poerdziela a nast tyle tutaj jest !!!
Anaa zacznij 2-3dpo bo nie masz pewności czy faktycznie pękły, mi tak gin zachamował przez magiczną 16 dc ovu na 10 lat ( póżniej doszła hiperprolaktynemia).
Jeżowa centrum wszechświata rośnie
A dziś środa i co ???
Zaczynam 16 tc więc zostawiam multum wirusków.
Cały czas was czytam ale straszną nie moc mam, po przeczytaniu postów z 3 strony spię jak by ktoś wyłączył swiatło mi w małutkim mózgu fasolka całą moją energię zjada, sama siebie nie poznaję bo łazienkę sprzątam już 3 dzień a wcześniej max generalne sprzątanie to 3h.
Ale kicham to najwarzniejsze że maluszek ma się dobrze a z resztą dam sobie jakoś radę.blue00, Karma88, nowa na dzielni, KateHawke, Bajkaaa, lamka, Kargo31, Emiilka, Lunaris, Jeżowa, Dooti, Barbarka1984, Czrna 81, ANkaG, Diamond92 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
KateHawke wrote:Nie mylisz się Anaa tak jak Jedna mówi - lepiej poczekać 2 dni bo są teorie, że Dupek może zablokować owulkę - więc lepiej dmuchać na zimne
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy któraś z Was stosowała/stosuje Mastodynon?
Ponoć wskazany przy niewydolności ciałka żółtego, torbielach piersi, bolesności piersi.
Mnie piersi przed @ zawsze bardzo bolą (czasem aż ciężko mi się śpi na boku, dotknąć ich nie można, no i do tego te torbiele).
Nie wiem czy ten Mastodynon jest bezpieczny dla staraczek, czy lepiej sobie odpuścić?Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Anaaa90 wrote:Kurczę a ja już jedna tabletkę wzięłam kurde mam nadzieję że mi nie zaszkodzi. Wczoraj szyjka tak pięknie otwarta jak dawno nie było. Dzięki dziewczyny w takim razie zaczekam i zacznę brać w piątek ale wtedy 10 dni czy osiem?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Flo super,to już 16 tydzień, extraHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualny
-
Achia powodzenia
Achia lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Ile zescie nsprodukowaly
Ale w koncu widze jakies dobre wiesci. Od razu pojawiaja sie emocje. Blue bardzo mocmo Ci kibicuje
Udanego spotkania dziewczyny.KateHawke, blue00 lubią tę wiadomość
-
O ja też trzymam kciuki za dmuchanie jajeczka
-
nick nieaktualny