Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
monika_85 wrote:Hej
Raz jeszcze przyszłam się poradzić, muszę zrobić wymaz na chlamydie i mycoplasme czy jakoś tak, wiecie może ile się czeka na wyniki ?
Tydzień - dziesięć dni.monika_85 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dziś nic zupełnie nie ma wczoraj to chyba ostre słońce go tak wydobylo na bobo nawet jak beta była 14 kreska była bladziutka ale różowa
-
Dzięki Reset, muszę skompletować wszystko do laparo i dobrze zaplanować.
Mój emek już się ogarnął i najchętniej już dzisiaj oddalby nasienie do badania na posiew. Ale wczoraj był obrażony na cały świat i strasznie przybity. Eh faceci ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 08:49
Szczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI • 2.02 2 IUI •
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
Luna1993 wrote:Jajniki mogą boleć też po owu, nie martw się na zapas :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 08:50
-
_Hope_ wrote:Oczywiście ze nasikalam ale taki vizir ze nie ma co wrzucać.
Nieee ja jednak obstawiam ze te procenty się kumuluja
Aria jeśli te niebieskie potrzebują bardzo wysokiego lh żeby wyjść, a tak jest bo tylko Tobie i jednej wychodzą, to może i beta musi być bardzo wysoka żeby były pozytywne.
Możliwe, bo wczoraj był biały dziś juz blady ale to byłoby wbrew teorii, że owulaki wychodzą pozytywne jeszcze przed ciążowym.
Jakbym sugerowała się tym moim badziewiem z allegro (mam na myśli hcg to bym była przekonana, że się nie udało). Zaraz zmykam na betę, jeszcze może być różnie. Ten pierwszy trymestr to jedna wielka niewiadoma. Hope pokaż dzisiejszego vizira. -
aria40 wrote:Możliwe, bo wczoraj był biały dziś juz blady ale to byłoby wbrew teorii, że owulaki wychodzą pozytywne jeszcze przed ciążowym.
Jakbym sugerowała się tym moim badziewiem z allegro (mam na myśli hcg to bym była przekonana, że się nie udało). Zaraz zmykam na betę, jeszcze może być różnie. Ten pierwszy trymestr to jedna wielka niewiadoma. Hope pokaż dzisiejszego vizira.aria40 lubi tę wiadomość
-
Ja mialam pozytywnego ovulaka przed pozytywnym ciazowym ale nie wiem jakiej byl firmy.2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
aria40 wrote:allegro, czy są takie na allegro, które nie wychodzą....
Pokażę wam dzisiejsze testy, bobo test, allegro i owulak z allegro
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fcf82b19460c.jpg -
ale zobacz jaka różnica z bobo i allegrowym hcg
W sumie masz rację, jakby patrzeć na testy tej samej firmy to w allegrowych rzeczywiście owulak wychodzi szybciej.
Beta w środę 10,09
Bobo chyba daje krechę od bety o wartości 2 -
monika_85 wrote:Hej
Raz jeszcze przyszłam się poradzić, muszę zrobić wymaz na chlamydie i mycoplasme czy jakoś tak, wiecie może ile się czeka na wyniki ?
do tego ureaplazma. Wyniki ok 2 tygodnimonika_85 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
aria40 wrote:ale zobacz jaka różnica z bobo i allegrowym hcg
W sumie masz rację, jakby patrzeć na testy tej samej firmy to w allegrowych rzeczywiście owulak wychodzi szybciej.
Beta w środę 10,09
Bobo chyba daje krechę od bety o wartości 2 -
nick nieaktualny
-
Lenka juz duży maluszek jest, Franio śliczny
Lena21 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
_Hope_ wrote:Dziś robisz przyrost?
tak zaraz lecę
Słuchajcie od tych kłuć w poprzednich ciążach i badań po mam tak fatalnie zrosty na żyłach, że zrobię dziś i w poniedziałek i chyba potem będę się modlić już tylko do serduchowego -
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Dziewczyny jak to jest z tymi testami po większym czasie niż 5 min. U mnie po tym czasie w poprzednim cyklu był biały a dziś widzę cień cienia
-
KlaudyŚ wrote:Dziewczyny jak to jest z tymi testami po większym czasie niż 5 min. U mnie po tym czasie w poprzednim cyklu był biały a dziś widzę cień cienia
Luna1993, KlaudyŚ, Bocianiątko, Morusek, ANkaG, Diamond92 lubią tę wiadomość