Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No trzeba jutro sikac. On już na maxa suchy jest i na takich bzdury się pojawiają. Co to za testy? I trzymam kciuki!
-
Dzień dobry
Hope - czekam z niecierpliwością na niedziele
Aria - test marzenie (ten płytkowy hcg ) kciuki za przyrost.
Dziewczyny z bielą - tulę mocno ;*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Mi of dalej nie wyznaczył ovu, więc pewnie nie doszło do pęknięcia. Po za tym jestem chora i już mam dość
Edit jak zaznaczyłam ignorowanie temp z 14 dc (nie do końca byłam jej pewna po ciężkiej nocy) to mi przerywana wyznaczyło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 11:25
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
aria40 wrote:allegro, czy są takie na allegro, które nie wychodzą....
Pokażę wam dzisiejsze testy, bobo test, allegro i owulak z allegro
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fcf82b19460c.jpghttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Cheresta wrote:Po wizycie znowu nic nie urosło kolejne pięć zastrzykow w podwójnej dawce już sam doktorek powiedział że mogłyby te moje jajniki się wziąć do roboty
-
nick nieaktualny
-
Cabrera wrote:Bertha: u Ciebie widzę, że temp. nadal wysoka. Testowałaś? Może Beta? Nadal trzymam mocno kciuki
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
nick nieaktualny
-
A kłuc mi sie nie chce na darmo, bo bym nic nie robila tylko od 3 lat sie kłuła niepotrzebnie... dlatego kluje sie tylko jesli jest cień
Temp wysoka, ale biore dupka. i zawsze mam fajna temp do konca cyklu, dopiero ewentualnie 13dpo spada.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 11:47
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Kochane, a czy te leki o których piszecie można łączyć z innymi?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualnybertha wrote:A kłuc mi sie nie chce na darmo, bo bym nic nie robila tylko od 3 lat sie kłuła niepotrzebnie... dlatego kluje sie tylko jesli jest cień
Temp wysoka, ale biore dupka. i zawsze mam fajna temp do konca cyklu, dopiero ewentualnie 13dpo spada.
Rozumiem, nie chcę Cię nakręcać, jeśli fl masz 13 dni, to trzeba jeszcze poczekać ...ale kciuki zawsze się przydadząbertha lubi tę wiadomość
-
lamka wrote:Cheresta może faktycznie spróbuj Ashwagandy 1x3 ze Swansona. Ja brałam na wieczór. Bo inozytol bierzesz?
Melevis lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
agulineczka wrote:Aria kciuki za przyrost!
Ja sie szykuję do imprezy moj kochany synek konczy dwa latka kiedy to minęło?
Wszystkiego najlepszego dla synka!agulineczka lubi tę wiadomość
-
Mówiłam Wam że mam sklerozę ciążową?
Bociusiu mój cudowny! Życzę Ci żebyś w miesiącu urodzin była tak płodna, że zaznaczysz za parę dni zieloną kropkę Życzę Ci żebyś spełniła Wszystkie swoje marzenia i była zawsze pełna uśmiechu Sto lat!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 12:15
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
bertha wrote:Testowalam, oczywiscie negatyw.. i jak co cykl probuje znalezc okruch nadziei ze jeszcze cos wyjdzie.. dlatego zastanawiam sie jak u aria40 bylo z testami, bo widzialam ze do 12dpo byly negatywne. Jakiej marki testy robisz aria?
bertha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Cheresta może faktycznie spróbuj Ashwagandy 1x3 ze Swansona. Ja brałam na wieczór. Bo inozytol bierzesz?
Kate 10dc i lekarz powiedział że nie widzi żadnego pęcherzyka