Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ktos tu ma dzisiaj urodziny? Wszystkiego najlepszego!
Kurcze, może ktos ma pomysł skąd nitki krwi w śluzie? U mnie dopiero 8dc, śluz juz podchodzi pod plodny, chyba znowu zanosić sie na szybką owu. Martwią mnie tylko te nitki, rozumiem zaraz po serduszkowaniu, ale od tego minęło juz dwa dni ... Szyjki też nie sprawdzalam, wiec nie jest możliwe ze cos zadrapałam. Nie wiem o co chodzistarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Cheresta wrote:Biorę miovarian w którym jest mio-inozytol, pierwsze słyszę o tym specyfiku. Co to takiego?
Kate 10dc i lekarz powiedział że nie widzi żadnego pęcherzyka -
by7mistake wrote:Ktos tu ma dzisiaj urodziny? Wszystkiego najlepszego!
Kurcze, może ktos ma pomysł skąd nitki krwi w śluzie? U mnie dopiero 8dc, śluz juz podchodzi pod plodny, chyba znowu zanosić sie na szybką owu. Martwią mnie tylko te nitki, rozumiem zaraz po serduszkowaniu, ale od tego minęło juz dwa dni ... Szyjki też nie sprawdzalam, wiec nie jest możliwe ze cos zadrapałam. Nie wiem o co chodzi
Kochana nie pomogę...pojęcia nie mam. A może coś tam jest, np torbiel albo coś... Ale nie chcę głupot gadać bo nie wiem. -
Jedna_z_Wielu wrote:Kochane, a czy te leki o których piszecie można łączyć z innymi?
Ja brałam donga, ashwagandhę, inozytol i nalewkę z aletry leczniczej - to na jajniki
I cały arsenał na obniżenie testosteronu, kilka rzeczy na wsparcie wątroby, kilka na obniżenie cukru, cośtam na wzmocnienie, wit D, magnez, wapń, chrom, cynk. No... sporo tego było. Mam wsztstko w tabelce -
bertha wrote:Testowalam, oczywiscie negatyw.. i jak co cykl probuje znalezc okruch nadziei ze jeszcze cos wyjdzie.. dlatego zastanawiam sie jak u aria40 bylo z testami, bo widzialam ze do 12dpo byly negatywne. Jakiej marki testy robisz aria?
Kochana allegrowe do dzis negatywne, bobo na zdjęciu jest z dzisiaj czyli 15 DPO, wczesniej na wątku pokazałam bobo z 13 DPO -
Nika to ładną bombę sobie zapodałaś.
Ja tylko wtrace, ze Synevo dalo znak, ze wynik cytokin juz jest. Ale oczywiscie jak zadzwonilam do labu to powiedzieli, ze wynik jest, ale oryginalu nie ma jeszcze na miejscu bo to jest gdzies wysylane i za 2 dni powinno byc do odbioru. Takze teraz mam najwiekszy stres do wtorku czy cytokiny sa ok. Kurde no. nie mogli w poniedzialek dac znac? Krocej bym sie stresowala chociaz.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
KateHawke wrote:Kochana nie pomogę...pojęcia nie mam. A może coś tam jest, np torbiel albo coś... Ale nie chcę głupot gadać bo nie wiem.
Wlasnie.... Nie pomyślałam o torbieli. W sumie dwa cykle temu mialam torbiel krwotoczna wiec pewnie znowu jakiś dziad się zadomowil. Ehhhhhstarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
StaraczkaNika wrote:Ja połączyłam wszystko i zyję. Wcześniej przekopałam cały internet, też po angielsku - raczej nie było przeciwwskazań
Ja brałam donga, ashwagandhę, inozytol i nalewkę z aletry leczniczej - to na jajniki
I cały arsenał na obniżenie testosteronu, kilka rzeczy na wsparcie wątroby, kilka na obniżenie cukru, cośtam na wzmocnienie, wit D, magnez, wapń, chrom, cynk. No... sporo tego było. Mam wsztstko w tabelceTosia2323 lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
_Hope_ wrote:U Arii test z dziś ale ten poprzedni tez był ładny. To bobki. Ciężko powiedzieć ile Aria jest dpo bo z tego co wiem gin mówił ze ovu nie będzie
no wlasnie seducho bylo 13 dc i 18 dc ale 14 dc bylam na usg i pecherzyk mierzyl 12 mm, czyli taki jak 4 dni wczesniej. Zastanawiam się czy nie pękł czasem 18dc, chociaz wtedy juz sluz byl kremowy i tempka troche wyzsza. To wyższa metafizyka, nie ogarniemy. Wg gina szans nie byloMOJE lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Mówiłam Wam że mam sklerozę ciążową?
Bociusiu mój cudowny! Życzę Ci żebyś w miesiącu urodzin była tak płodna, że zaznaczysz za parę dni zieloną kropkę Życzę Ci żebyś spełniła Wszystkie swoje marzenia i była zawsze pełna uśmiechu Sto lat!
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Bocianiątko wrote:Dzięki Mamuśko :* :* :* już mam stresa przed niedzielnym testem... tym bardziej że dziś już cień cienia cienia po ovitrelle więc niedziela będzie pewniakiem ...
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bocianiątko wrote:Dzięki Mamuśko :* :* :* już mam stresa przed niedzielnym testem... tym bardziej że dziś już cień cienia cienia po ovitrelle więc niedziela będzie pewniakiem ...Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
KateHawke wrote:To może rzeczywiście warto byłoby zastanowic2się nad tą Ashwangandą ze Swansona jak Resecik wspominała
Moje co do testosteronu, to najlepszy jest napar z korzenia piwonii z odrobiną lukrecji herbatki z mięty i pokrzywy, palma sabałowa w kapsułkach, vitex/castagnus. Wierzbownicy nie polecam przy staraniach bo aktywuje komórki NK. Dobrze też zajadać siemię lniane. A, jeszczxe napar z korzenia mniszka, który przy okazji jest super na wątrobę. Dong quai też obniża testo z tego co pamiętam i pomaga owulacji na różne sposoby - to takie ziołowe clo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 14:23
MOJE lubi tę wiadomość
-
aria40 wrote:Kochana allegrowe do dzis negatywne, bobo na zdjęciu jest z dzisiaj czyli 15 DPO, wczesniej na wątku pokazałam bobo z 13 DPOhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Cheresta wrote:Boże Nika jestem pod wrażeniem twojej wiedzy co do tych wszystkich naturalnych wspomagaczy ale myślę że jeśli nic nie zaskoczy w tym cyklu to marzec odpoczniemy od tego wszystkiego
-
aria40 wrote:ale zobacz jaka różnica z bobo i allegrowym hcg
W sumie masz rację, jakby patrzeć na testy tej samej firmy to w allegrowych rzeczywiście owulak wychodzi szybciej.
Beta w środę 10,09
Bobo chyba daje krechę od bety o wartości 2
Nie wydaje mi się, choć może tez zalezy jaki kto ma "sik". Ja przy bieli na bobo mialam bete 42..