Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurka a mi się śniły dziś bociany. Dwa widziałam sobie chodziły po naszej działce na której póki co stoi tylko mała szklarnia na warzywa a niedługo będzie nasz domek Hope kreski widzę kreski
Emilkap11, Siwulec, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
U mnie zamiast bólu @ jakieś dziwne bóle jajnika, nigdy takich nie miałam, po lewej czyli tam gdzie może być ta cysta... Obawiam się trochę.
Na rzecz mojego zdrowia psychicznego przechodzę z opcji starania się na opcję badania się i diagnozowania, bo inaczej nie dam rady. Muszę przestać czekać na cud.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Bocianiątko wrote:To bardzo ciekawe co piszesz czyli jak ja kłuję się od owu to tylko betka??? Nieee... Też nie? Cholera to skąd mam wiedzieć czy odstawiać leki???
Ale czekaj... Dziewczyny po ivf też biorą heparynę! I wszystko było ok z poziomem hcg i przyrostami....Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Ja bym juz pewnie obiskala kilka innych testów na miejscu Hope.
W pierwszej szczęśliwiej ciąży z synkiem taką kreskę mialam właśnie w 12dpo (test 25). W dwóch ostatnich ciążach kreski ciemniejsze w 12 dpo, ale co z tego jak nie wyszłoSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Cheresta wrote:Kurka a mi się śniły dziś bociany. Dwa widziałam sobie chodziły po naszej działce na której póki co stoi tylko mała szklarnia na warzywa a niedługo będzie nasz domek Hope kreski widzę kreski
Ja też dzisiaj miałam czadowy sen.
Śniło mi się, że byliśmy na pierwszej wizycie w klinice w sprawie in vitro. doktorek poinformował mnie, że zmieniły się przepisy i nie może w procedurze wykorzystać nasienia mojego męża, tylko swoje własne. Jak oburzony emek zapytał dlaczego, doktorek wyjaśnił, że on jako przeprowadzający zabieg bierze pełną odpowiedzialność za jego efekty i nie może sobie pozwolić na użycie innego nasienie, poza własnym, które jest przebadane i sprawdzone. Chwalił się, że dzięki zapłodnieniu jego spermą urodziło się już kilkaset pięknych zdrowych dzieci i nawet pokazywał nam zdjęcia bobasów
Chyba za dużo myślę o tym wszystkim.Cheresta, lamka, Karma88, Simons_cat, Kargo31, Izape_91, JuicyB, Meśka, Cabrera, Lena21, misia1989, KateHawke, Morusek, Bobisia, Lunaris, Diamond92 lubią tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Bocianiątko wrote:To bardzo ciekawe co piszesz czyli jak ja kłuję się od owu to tylko betka??? Nieee... Też nie? Cholera to skąd mam wiedzieć czy odstawiać leki???
Ale czekaj... Dziewczyny po ivf też biorą heparynę! I wszystko było ok z poziomem hcg i przyrostami....
Raczej to co widzę to jeśli nawet po ivf z heparyną (jak ja) to beta rośnie tak jak w normalnej ciąży. Dla mnie nie zrozumiałe . A tak czasami to 80% lekarzy nie rozumiem bo wciskają kity. Poszukam prac naukowych czy są.
Hope ♡♡♡♡♡
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Emilkap11 ekran aż splułam był nawet taki film oparty na faktach
Emilkap11 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny powodzenia dla Was w ostatnim dniu lutego.
Mam nadzieję, że Bociek w marcowym wątku nas poprowadzi do ogromu serduszek! Hope trzymam mocno kciuki za Ciebie!
Ja wczoraj odebrałam cytokiny. Wstawilam je juz w watek marcowy, zeby nie zgubic jak cos. Mam nadzieje, ze Dr P to ogarnie i przetlumaczy mi na troche bardziej ludzki jezyk.
Powodzenia!Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Emilka Toż to hit Ja też dzisiaj miałam jakieś dziwne sny. Chyba straszne, bo aż się cała spociłam. Nie pamiętam niestety co to było. Rzadko mi się śni cokolwiek. Pełnia dopiero w piątek, no ale może już zaczyna oddziaływać
Emilkap11 lubi tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Hope Inna zwolniła brzuszek, zdjecia Michasia na Ex-testerkach
Emilkap11, Karma88, _Hope_, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
hahah Emilka nieźle O czym Ty myślisz kobieto hahaha
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Simons_cat wrote:Emilka Toż to hit Ja też dzisiaj miałam jakieś dziwne sny. Chyba straszne, bo aż się cała spociłam. Nie pamiętam niestety co to było. Rzadko mi się śni cokolwiek. Pełnia dopiero w piątek, no ale może już zaczyna oddziaływaćEndometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Flowwer wrote:Hope Inna zwolniła brzuszek, zdjecia Michasia na Ex-testerkach
-
Hope, jak dla mnie kreska ciemniejsza. Jako ciekawostkę powiem, że pierwszego zrobiłam pinka a następnego dnia bobo - o dziwo pink pojawił się szybko i taki mniej więcej jak u Ciebie i beta była 35, a tego bobo robiłam następnego dnia i długo czekałam w ogóle na cień - pamietam bo panikowałam, że nie ciemnieje a beta miała już przyrost ok 200%, wiec wszystko było ok.
Trzymam kciuki z całego serducha !
Po prostu nasze siuśki nie są zawsze idealne i różnią się składem, trzeba wziąć ma to poprawkę