Walentynkowe Fasolki - lutowe testowanie 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hope siuraj jak leci na testy kazdej firmy i to juz!
A ja Wam tu Kochane zostawiam troche wirusów na koniec miesiąca:)
!@#^%*&^&(&%*(&^$$#%!#%!@%^@$^&%*^(&^@$%!@%!Emilkap11, Kargo31, Malgonia, ANkaG, Siwulec, Anaaa90, Morusek, Lunaris, Emiilka, Diamond92, Czrna 81, problemik lubią tę wiadomość
-
Hiehiehie. Sikanie na różne testy nie ma sensu. To ze mi na bobo wyjdzie ładniejsza kreska to nic nie znaczy. Jak się chce porównywać to tylko testy tej samej firmy. Padło na pinki bo te są u mnie w aptece. A jestem uziemiona w chacie z chorym dzieckiem.
ANkaG lubi tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Hiehiehie. Sikanie na różne testy nie ma sensu. To ze mi na bobo wyjdzie ładniejsza kreska to nic nie znaczy. Jak się chce porównywać to tylko testy tej samej firmy. Padło na pinki bo te są u mnie w aptece. A jestem uziemiona w chacie z chorym dzieckiem.
tyle ile wydajesz kasy na testy to mialabys juz bete i piekny wynikMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
_Hope_ wrote:Hiehiehie. Sikanie na różne testy nie ma sensu. To ze mi na bobo wyjdzie ładniejsza kreska to nic nie znaczy. Jak się chce porównywać to tylko testy tej samej firmy. Padło na pinki bo te są u
U mnie w aptece. A jestem uziemiona w chacie z chorym dzieckiem.
aaa takie buty, myslalam że masz zapas. Niby racja że test tej samej firmy powinien ciemnieć, ale to tylko siurki, mniej lub bardziej stężone, może ta heparyna miesza, kto wie. Kiedy ewentualna betka?
-
Yoselyn82 wrote:tyle ile wydajesz kasy na testy to mialabys juz bete i piekny wynik
Hope chyba pisała, że z racji wcześniejszych doświadczeń nie będzie robiła bety wcześniej niż 15 dpo. Hope, dobrze pamiętam?
Buziaki dla chorej Młodej :*
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Hope chyba pisała, że z racji wcześniejszych doświadczeń nie będzie robiła bety wcześniej niż 15 dpo. Hope, dobrze pamiętam?
Buziaki dla chorej Młodej :*
Mam co 5 min inny plan i co 5 min chce czegoś innego.
Nie mogę się na nic zdecydować.
Beta nie kojarzy mi się dobrze.
Beta to chujowy wynik i nerwy.
Zastrzyki są straszne. Dla mnie oczywiście. Ps. Nie pocieszy mnie to że ktoś ich sobie w życiu zrobił 5 tysięcy.
Dziękuję za buziaki! Już przekazujeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 11:25
reset, Meśka, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Wstukałam tempki z ostatnich dni i proszę jakie mam piękne spadki implantacyjne. Tylko co by się miało zagnieżdżać, skoro były conajmniej 6 dni przed owu? W każdym razie yo jest jak na mnie bardzo ładny dwufazowy wykres i chciałam się pochwalić. Ehh, tylko na co mi teraz taki ładny wykres
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7aca295758ed.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 11:36
Emilkap11, Malgonia, Emiilka, MOJE lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kindara. Usunęłam jak znalazłam of, a teraz znowu do niej wróciłam, bo sni Flo ani Fertility friend mi nie podchodzą
lamka lubi tę wiadomość
-
U mnie nic nie bedzie w tym cyklu. Prpg 7 albo 9 dpo bo juz sama nie wiem tylko 13,5 . Ale chociaz prolaktyna spadla2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Chyba minimalny poziom potwierdzający owu to 10 ng/ml, więc myślę, że owu była... a czy będzie z tego coś więcej, to poczekaj ze 3 dni, skoro to może być dopiero 7 dc
-
Kingulla wrote:U mnie nic nie bedzie w tym cyklu. Prpg 7 albo 9 dpo bo juz sama nie wiem tylko 13,5 . Ale chociaz prolaktyna spadla
Wcale nie masz takiego złego ja w ciąży miałam 6.6 w 8 dpo, a teraz lekarz kazał mi przyjść do luteinę jeśli po dziesiątym dniu będę mieć poniżej 10, wiec mnie Twoje 13 by cieszyło Trzymam kciuki aby z progesteronem zaczęła teraz beta rosnąć -
nick nieaktualny
-
Melduję pierwszy dzień cyklu. Czyli tak jak mówiłam zaklinam marzec jako moje urodziny. Tak na prawdę mam imieniny... Ale w pracy obchodzę w tym dniu urodziny. Więc szczęśliwy marcu nadchodz....7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
_Hope_ wrote:Dokładnie.
Mam co 5 min inny plan i co 5 min chce czegoś innego.
Nie mogę się na nic zdecydować.
Beta nie kojarzy mi się dobrze.
Beta to chujowy wynik i nerwy.
Zastrzyki są straszne. Dla mnie oczywiście. Ps. Nie pocieszy mnie to że ktoś ich sobie w życiu zrobił 5 tysięcy.
Dziękuję za buziaki! Już przekazuje
Po każdym mam krwiaka i ogromnego siniaka. Znalazłam jakiś filmik na jutube ,żeby bardzo szybko wbić igłę i wiesz przez ten trik wbicie igły na prawdę nie boli. Ale samo wstzykiwanie ( to zalecane robić bardzo wolno ) już boli
Dla mnie właśnie to wbicie igły jest najgorsze.
W każdym razy życzę Ci z calego serca aby przed Tobą było jeszcze z 300 zastrzyków !
A z tą betą- hcg to trochę Cię rozumiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 14:44
-
Poczytałam wątek listopadowy na fiolecie. Boże jak fajnie było się poczuć jak w ciąży.
lamka, Malgonia, KateHawke, Siwulec, Anaaa90, Diamond92, Czrna 81, Amy333 lubią tę wiadomość
-
MOJE wrote:Melduję pierwszy dzień cyklu. Czyli tak jak mówiłam zaklinam marzec jako moje urodziny. Tak na prawdę mam imieniny... Ale w pracy obchodzę w tym dniu urodziny. Więc szczęśliwy marcu nadchodz....
Kingulla jaką miałaś prolaktynę- chodzi o tą z obciążeniem czy bez?? i czym zbijałaś ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 14:58
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
_Hope_ wrote:Poczytałam wątek listopadowy na fiolecie. Boże jak fajnie było się poczuć jak w ciąży.
lada moment tam bedziesz
p.s gdyby mi sie udalo teraz to chyba zalapalabym sie na listopadWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 14:57
Izape_91, KateHawke lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
lamka wrote:Kingulla to jest jeszcze spoko prog, także chilluj i testuj za parę dni.
mąż dzisiaj odbiera macę, będziemy się chyba oboje nią szprycować. Któraś z was bierze? czytałam że to dobre na libido może wkońcu mi się zachce ????Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%