🍁 We Wrześniu bocian z Polski odleci🌍, a w Maju przyniesie nam wszystkim Dzieci! 🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem właśnie tak z 10dpo, ale przyznaje ze na 100% nie wiem bo byłam na wyjeździe i nie miałam jak dokładnie śledzić tego cyklu.
Zaskoczył mnie brak odpowiedniego testu w mojej szafeczce. Nie wiem jak do tego doszło 😄.
Już czuje w powietrzu jesień. I przyznaje ze ciężko mi było dzisiaj wstać z łóżka.
I zazdroszczę wycieczki po Karkonoszach bo jestem z tych lubiących chodzić a Karkonosze bardzo lubię zwłaszcza poza sezonem i na tygodniu 😃Starania od 2018 r.
31 tc 💗 👼
8 tc 💔👼
5 tc 💔👼 -
PaulinKA wrote:Wiesz co, na tym watku Jaszczureczka prowadzi kampanie krzywej glukozowo- insulinowej i niestety statystyki sa takie ze kazda z nas ktora sie przebadała ma jakies zaburzenia w tym temacie
zatem chyba nie czekałabym, bo szczególnie przy PCOS metmorfina moze zadziałać cuda!
Aha, no i oczywiscie na badanie musi tez isc Twoj partner , nie ma to tamtoa razem raźniej przejść przez ta dawkę glukozy;)
Obiecuję zbadać tą kwestię 🫡❤️PaulinKA, Jaszczureczka lubią tę wiadomość
▫️28 lat
🍼 starania od sierpnia 2023
❌️ endometrioza III stopnia, PCOS, adenomioza, niedoczynność tarczycy, brak swoich owulacji
❌️ histeroskopia: liczne zrosty, polipy, przewlekłe zapalenie endometrium, ponowne zarośnięcie jajowodów
✅️ drożność lipiodolem - oba jajowody drożne (na lewym torbiel endometrialna 26 mm)
❌️ 6 stymulacji Lametta + Ovitrelle (styczeń-lipiec) • 6 potwierdzonych owulacji
✅️ BX (brak jednego kiru implantacyjnego - 2DS3)
✅️ kariotypy obojga
✅️ AMH 4,48 (lipiec 2024) -> 3,64 (sierpień 2025)
📅 plan na najbliższy czas:
▫️pobyt diagnostyczny w szpitalu
▫️histeroskopia
▫️kolejna porcja badań męża z nasienia oraz krwi
▫️dwa miesiące monitorowania naturalnych cykli -
@endogirl tak jak jaszczureczka zaleca zrób z chłopem romantyczne badania krzywej 😁 oczywiście mam nadzieję że nic nie wyjdzie, ale ta cholerna IO strasznie wpływa na płodność 😑
@miś mam nadzieję że jednak pojawi się druga kreska na tescie kciuki 🤞
@paulinka super ci się udało z pilatesem, a psychodietetyk dał jakies fajne tipy?
@bajka a wyślesz zdjecie ciacha? Ja szczerze nie pamietam. Z dzieciństwa hiciorem był kopiec kreta i kilimandżaro 😁
@kociara a jak ogólnie po clo się czujesz. Coś jeszcze czujesz czy już jest ok? I czujesz jajniki czy nie? Zastanawiam się czy clo byłby lepszy od aromka i czy doktor nie namówić na ten lek
@piret ja mam to samo, babram się pół dnia z gołąbkami przez to niechce mi się ich robić, ale jeść to i owszem 😁
@kalamarniczko super że się odezwałaś 🙂 trzymam za 3 cykl na tych lekach oby się teraz udało ✊ i za krzaka przejdziesz na fioletowa stronę ☺️
Mąż miał w czwartek pobranie z cewki. Wchodzimy na stronę a tam wymaz z szyjki na muchę 😂😂😂 drugi facet po Schwarzenegerze który będzie w ciąży 😂 nie wiem czy lekarka nie miała jak zarejestrować czy się pomyliła albo błąd w laboratorium 😛
ENDOGIRL+PCOS, Piret, Jaszczureczka lubią tę wiadomość
32 & 34. ⛪ 2020 r
04/24 - 💔 9 tydz Madzia
12/24 - 💔 7 tydz Józio
3 x stymulacje letrozolem ❌
I IUI - 10/25 🙏 letrozol + menopur
Ona: PCOS, IO, MTHFR hetero, PAI homo, cd56 dodatnie
On: IO, morfologia 1%->14%, FDNA 16%->8%, Msome I+II 23%, stres oxy 1.82 mv/mln/ml, hba 62% -> 68%, ruch - 15%, aglutynacja 3D, much , posiewy- ok, Mar ujemny -
Kałamarnica 🦑 myślałam o tobie, cieszę się że się odezwałaś my wszystkie tutaj mocno trzymajmy kciuki za ciebie 🤞🍀❤️
Motylku jeden dzień czułam tylko mdłości i to jeszcze wtedy kiedy kot nie dawał nam spać w nocy więc nie wiem czy to od CLO teraz już okej co do odczuć to czuję jajniki częściej lewy niż prawy ale ostatnio też czułam a nie było pęcherzyka dominującego okaże się w poniedziałek na monicieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września, 20:32
kałamarnica 11, Motylek93 lubią tę wiadomość
👩🏻96 🧔🏽♂️92
F 2014👦🏼
J 2016 👦🏽
👩🏻•PCOS•Niedoczynność tarczycy
AMH 16,90❌
Tsh 3,94 ❌➡️ Tsh 1,240 ✅ Tsh 1,6 ft3 2,98 ft4 1,56 ✅
Brak owulacji od 08.24❌
Cytologia LBC 08.25 ✅
04.25 ciąża biochemiczna 💔
27.08 🩸 29.08 CLO 3-7 dc💊
10.09 Monitoring 🔍🍀🤞Endo 10,5 mm 🥚21mm x 17,5mm 💉Ovitrelle
21.09 6 DPO PROG 22,400ng/ml ESTRADIOL 521 pg/ml
23.09 ⏸️ 8/9 DPO Kropusiu zostań z nami 🌈❤️ 14cs
24.09 HCG 90,4 mlU/ml PROG 29,300 ng/ml
26.09 HCG 360 mlU/ml + 288,9% PROG 31 ng/ml
28.09 HCG 922 mlU/ml + 146,7%
1.10 HCG 3659 mlU/ml + 150,7% PROG 23,100 ng/ml
02.10 🫧 mamy pęcherzy 8,2 mm 🥰 niestety torbiel na lewym jajniku 3 cm
07.10 jest mały miś 🐻 1,9mm
-
Cześć dziewczyny, ja jednak zdecydowałam że zatestuję dzisiaj bo łatwej mi będzie znieść biel niż jutro.
No i 11 dpo jest jak zwykle biel. Wiem że powiecie że to jeszcze wcześnie i może jeszcze nie koniec ale ja już nie będę testować. Czekam na małpę. Oczywiście jutro jeszcze wezmę proga ale już nie mam nadziei na ten cykl.
Byliśmy dzisiaj na chrzcinach naszej 3 miesięcznej siostrzenicy, nie ukrywam trochę musiałam powstrzymywać łzy..
No i zadecydowałam że idę na ten lipiodol 19 września. Paulinka proszę o wpisanie do kalendarza 😉 skoro mój doktor kazał iść w cyklu po zakończeniu antybiotyku no to pewnie ma rację. Najpierw się tak cieszyłam że szybko idzie z leczeniem a potem zaczęłam jednak kwestionować i chciałam przekładać. A może w tym jednak jest sens że skoro kończę antybiotyk 2 tygodnie przed badaniem to niskie jest ryzyko że będą jakieś infekcję, a wymazów nie muszę mieć robionych. W tym tygodniu zadzwonię do przychodni i wypytam co i jak. A 3 tys no dużo ale chyba postaram się o to dofinansowanie z zfśś.PaulinKA, Motylek93 lubią tę wiadomość
18 cs
👫27
- Histeroskopia --> stan zapalny --> antybiotyk przez 3 cykle ✅
- Obserwacja cyklu modelem Creightona
- Leczenie u Naprotechnologa
- HSG ✅
Endometrioza mała, głęboka
ANA1 dodatnie ❌ (Sulfazalazyna)
AMH 3,7
TSH 0,916 --> 3,5 ❌---> 3,5 (nadal)
FT4 1,27
Prolaktyna 23 ❌ (Dostinex)--> 22,8
Żelazo 89,8 --> 68
Ferrytyna 21,73 --> 40 (Feroplex, teraz Bioradix)---> 103
19.09.25--> Lipiodol prywatnie
Grudzień? '25--> MRI oznaczenie ognisk endometriozy
On : Morfologia 10% -->6%, Prena Care dla mężczyzn, Olej z czarnuszki
kwas foliowy, Koenzym Q10(ubiqinon), Estrovita skin (omega 3,6) wit. D, wit C, melatonina, NAC, magnez +B6, Prenacaps ovi, bioradix,Dostinex, Cyklogest, Sulfazalazyna, olej z wiesiołka, cholina, encorton -
@Lisiku, przykro mi ze znow ten przykry widok... mam nadzieję ze to ostatnia pojedyncza kreska na teście jaką oglądałaś...
mam nadzieję ze będziesz osobą ktora juz niedługo zaświadczy o zbawiennym wpływie lipiodolu! 🤰
Ja dziewczyny jednak zrezygnowałam z gór bo czekam na tego 🍄 ktory nie chce mnie nawiedzić 😵💫 uprzedzę pytania- tak, testowalam 😅
Wykorzystałam tez wszystkie znane mi metody na wywolanie, no prócz alkoholu którego nie pije z uwagi na antybiotyk.
Stwierdziłam ze wolę nie ryzykować ze rozboli mnie brzuch samą w górach i grzecznie czekałam na powrót męża z wojażyzatem wspólnie spędzamy ostatnie godziny weekendu i chillujemy przed netflixem
Lisik, Jaszczureczka lubią tę wiadomość
⏳️01.2024
👱♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, zapalenie endometrium, nadreaktywność NK, hipoglikemia reaktywna, IO, brak KIR implantacyjnych, niskie bialko S
🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, koncentracja 17mln/ml, , SDF-15%, IO, Hashimoto, niedoczynność tarczycy
🔜 IVF 🙏
"Zes*am się, a nie dam się." -
Lisik wrote:Cześć dziewczyny, ja jednak zdecydowałam że zatestuję dzisiaj bo łatwej mi będzie znieść biel niż jutro.
No i 11 dpo jest jak zwykle biel. Wiem że powiecie że to jeszcze wcześnie i może jeszcze nie koniec ale ja już nie będę testować. Czekam na małpę. Oczywiście jutro jeszcze wezmę proga ale już nie mam nadziei na ten cykl.
Byliśmy dzisiaj na chrzcinach naszej 3 miesięcznej siostrzenicy, nie ukrywam trochę musiałam powstrzymywać łzy..
No i zadecydowałam że idę na ten lipiodol 19 września. Paulinka proszę o wpisanie do kalendarza 😉 skoro mój doktor kazał iść w cyklu po zakończeniu antybiotyku no to pewnie ma rację. Najpierw się tak cieszyłam że szybko idzie z leczeniem a potem zaczęłam jednak kwestionować i chciałam przekładać. A może w tym jednak jest sens że skoro kończę antybiotyk 2 tygodnie przed badaniem to niskie jest ryzyko że będą jakieś infekcję, a wymazów nie muszę mieć robionych. W tym tygodniu zadzwonię do przychodni i wypytam co i jak. A 3 tys no dużo ale chyba postaram się o to dofinansowanie z zfśś.
Trzymam kciuki za ten lipiodol! Ja miałam w czerwcu robioną drożność lipiodolem i dają tak 6 cykli na powodzenie. Ja miałam tylko dwa z uwagi na zmianę lekarza, który kazał odstawić wszystkie hormony, więc w sumie nie wiem czy to magiczne pół roku by się sprawdziło w moim przypadku 😅 Żałuję, że nie mam swoich owulacji... Macie może jakieś sposoby na ich powrót? Skoro i tak na razie nie stymuluje się na potrzeby badań i diagnostyki u doktorka to postanowiłam przyjrzeć się tym moim owulacjom i chciałabym je magicznie przywrócić 🙈Lisik lubi tę wiadomość
▫️28 lat
❌️ endometrioza III stopnia, PCOS, adenomioza, niedoczynność tarczycy, brak swoich owulacji
❌️ histeroskopia: liczne zrosty, polipy, przewlekłe zapalenie endometrium, ponowne zarośnięcie jajowodów
✅️ drożność lipiodolem - oba jajowody drożne (na lewym torbiel endometrialna 26 mm)
❌️ 6 stymulacji Lametta + Ovitrelle (styczeń-lipiec) • 6 potwierdzonych owulacji
✅️ kariotypy obojga
▫️histeroskopia
ENDOGIRL, hihi no na pewno uregulowanie kwestii IO jesli takowe występuje;) i to serio serio, jest masa badan ze metmorfina, inozytol, dieta IO przywracają owulacje kobietom z pcos.... gdyby to bylo takie proste w rzeczywistości 😅
Ja mam ogolem takie podejscie (mozna krytykować, ze owulacja jest kwestią równowagi i dobrostanu organizmu. Oczywiście, ze w sytuacjach gdy jakas patola rodzi dzieci jedno po drugim ciezko sie z tym zgodzić, mam tego świadomość... ale tak ogólnie to dla mnie owulacja jest sygnałem, ze ciału jest dobrze i jest gotowe do rozrodu... jesli nie ma tej owulacji to sa jakies aspekty do zaopiekowania ... no coz , ja ciągle szukam i eliminuje jeden po drugim- prolaktyna, pasożyty, sen, niedobory witamin, dhea, D itd..., odpowiednią masa ciala, odpowiedni poziom ruchu, stres, gospodarka cukrowo insulinowa, tarczyca, dobre ukrwienie narzadow...
Nie wiem czy kiedys przyjdzie etap ze bede miala swoja owulacje ... ale chyba nie ma prostego przepisu na jej przywrócenie bo jak dla mnie jest to wypadkowa tak wielu rzeczy ze zycia by zabrakło po prostu je testując i czekając az cos zadziala.
Niemniej , robię te wszystkie rzeczy ktore wydaje mi sie ze mogą zadziałać bo i co innego mi pozostało;)
@motylku, pytałaś co tam gadała Pani psychodietetyk- to byl wykład zachęcający do dalszej terapii wiec takie ogólniki ze trzeba traktować jedzenie jako cos pozytywnego a nie wywołującego stres, ze podejscie do jedzenia jest równie ważne jak to co laduje na talerzu i inne takie pierdoletyz przyjaciolka zgodnie stwierdziłyśmy ze my to wszystko wiemy , wiec chyba nie dla nas takie terapie:)) niemniej prowadzącą byla bardzo miła i pochwaliła nasz poziom świadomości, zatem w nagrodę poszłyśmy potem na ciastko 😅🤭
Vergeet, Ann35, Motylek93 lubią tę wiadomość
⏳️01.2024
👱♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, zapalenie endometrium, nadreaktywność NK, hipoglikemia reaktywna, IO, brak KIR implantacyjnych, niskie bialko S
🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, koncentracja 17mln/ml, , SDF-15%, IO, Hashimoto, niedoczynność tarczycy
🔜 IVF 🙏
"Zes*am się, a nie dam się." -
Dziewczyny zaczęłam krwawić żywą krwią, jadę do szpitala… jestem załamana
-
O nie slava trzymam mocno kciuki żeby to nie było nic złego 🍀🤞❤️🫂
Hej
My dzis mamy leniwy dzień leżymy na kanapie i oglądamy netflixa 🤷♀️😅 Zaczynam się już stresować jutrzejszym monitoringiem boję się że znów nic z tego a mój organizm robi sobie ze mnie jaja trzymajcie za mnie jutro o 10 mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września, 18:37
Slava lubi tę wiadomość
👩🏻96 🧔🏽♂️92
F 2014👦🏼
J 2016 👦🏽
👩🏻•PCOS•Niedoczynność tarczycy
AMH 16,90❌
Tsh 3,94 ❌➡️ Tsh 1,240 ✅ Tsh 1,6 ft3 2,98 ft4 1,56 ✅
Brak owulacji od 08.24❌
Cytologia LBC 08.25 ✅
04.25 ciąża biochemiczna 💔
27.08 🩸 29.08 CLO 3-7 dc💊
10.09 Monitoring 🔍🍀🤞Endo 10,5 mm 🥚21mm x 17,5mm 💉Ovitrelle
21.09 6 DPO PROG 22,400ng/ml ESTRADIOL 521 pg/ml
23.09 ⏸️ 8/9 DPO Kropusiu zostań z nami 🌈❤️ 14cs
24.09 HCG 90,4 mlU/ml PROG 29,300 ng/ml
26.09 HCG 360 mlU/ml + 288,9% PROG 31 ng/ml
28.09 HCG 922 mlU/ml + 146,7%
1.10 HCG 3659 mlU/ml + 150,7% PROG 23,100 ng/ml
02.10 🫧 mamy pęcherzy 8,2 mm 🥰 niestety torbiel na lewym jajniku 3 cm
07.10 jest mały miś 🐻 1,9mm
-
PaulinKA wrote:ENDOGIRL, hihi no na pewno uregulowanie kwestii IO jesli takowe występuje;) i to serio serio, jest masa badan ze metmorfina, inozytol, dieta IO przywracają owulacje kobietom z pcos.... gdyby to bylo takie proste w rzeczywistości 😅
Ja mam ogolem takie podejscie (mozna krytykować, ze owulacja jest kwestią równowagi i dobrostanu organizmu. Oczywiście, ze w sytuacjach gdy jakas patola rodzi dzieci jedno po drugim ciezko sie z tym zgodzić, mam tego świadomość... ale tak ogólnie to dla mnie owulacja jest sygnałem, ze ciału jest dobrze i jest gotowe do rozrodu... jesli nie ma tej owulacji to sa jakies aspekty do zaopiekowania ... no coz , ja ciągle szukam i eliminuje jeden po drugim- prolaktyna, pasożyty, sen, niedobory witamin, dhea, D itd..., odpowiednią masa ciala, odpowiedni poziom ruchu, stres, gospodarka cukrowo insulinowa, tarczyca, dobre ukrwienie narzadow...
Nie wiem czy kiedys przyjdzie etap ze bede miala swoja owulacje ... ale chyba nie ma prostego przepisu na jej przywrócenie bo jak dla mnie jest to wypadkowa tak wielu rzeczy ze zycia by zabrakło po prostu je testując i czekając az cos zadziala.
Niemniej , robię te wszystkie rzeczy ktore wydaje mi sie ze mogą zadziałać bo i co innego mi pozostało;)
Jak ty to mądrze napisałaś! Ja chodzę sobie teraz do osteopaty i w tygodniu będę przyglądała się moim pasożytom, czy takowe są (a znając życie to na pewno) i będę coś działać z naturoterapią (wiem, że różne są podejścia do tego wszystkiego, ale spróbować nie zaszkodzi 🤷♀️ tym bardziej, że na razie "odpoczywam" od leków i stymulacji i mogę się sobą zaopiekować).▫️28 lat
✅️ kariotypy obojga
▫️histeroskopia
Slava wrote:Dziewczyny zaczęłam krwawić żywą krwią, jadę do szpitala… jestem załamana
Trzymam kciuki mocno, mocno!Slava lubi tę wiadomość
▫️28 lat
✅️ kariotypy obojga
▫️histeroskopia
Slava wrote:Dziewczyny zaczęłam krwawić żywą krwią, jadę do szpitala… jestem załamana
Kochana a bierzesz coś dopochwowo? Możliwe że to to? Cholera jasna. Trzymam kciuki zeby to był niegroźny straszak. Proszę daj nam znać jak będziesz miała możliwość i ochotę!Slava lubi tę wiadomość
👩🏻🦰 33l
🔺endometrioza IIIst.,
🔹kir BX
🔺MTHFR_677C>T homo
🔺PAI-1 4G hetero
-> zalecenie acard od owulacji i heparyna od transferu
🔺ryzyko celiakii
-> dieta z ograniczeniem produktów z glutenem i laktozą
- w trakcie badań immunologicznych
☘️
👨🏽37l
🔺HBA 58%
🔹reszta parametrów w normie
III IVF- ❤️ przestało bić w 8tc.
6 transfer- nasz Maleńki Cud
Po 5 latach starań jest Rysiu 💙
2025 naturals!😱💪🏻 termin 22.12
Będzie zdrowy ChłopczykHenio.💙
-
Trzymaj się ❤️🫂Slava lubi tę wiadomość
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
👱♀️
❌Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą
❌Hashimoto
✅MUCHa
✅ANA,ANA1,AMA,ASMA
✅Kariotyp
❌BX, jeden KIR implantacyjny
❌FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70)
TSH (0,80)
Anty TPO (134) ❗
AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌
👨
Koncentracja (114,4 mln)
Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
Morfologia (2 %) ❌
💉IVF
I procedura ❌
📆05.2025 - Bemfola 225, Menopur 100 -pobrano 4🥚komórki, 2 MII + biopsja endometrium, 0 ❄️
II procedura 🙏
📆01.08.2025
- Elonva 150, Gonal 150, Menopur 150
- ❄️ 4AA -> PGT-A ❄️ zdrowy mrozaczek
⏳CD138
A ch*j z tym wszystkim! -
Slava lubi tę wiadomość
23/02 11 dpo ⏸️ 🩵
23/06/25- 431 gram miłości 🩵 (20+5)
30/06/25-435 gram miłości 🩵 (21+5) ❗️szyjka macicy 3 cm
21/07/25- ok.770 gram miłości (+/-96g) 🩵 (24+5)
18/08/25 1300 gram miłości (+/-195g)🩵 (28+5)
01/09/25 1499 gram miłości 🩵 (30+5)
08/09/25 1914 gram miłości (+-268g)🩵 (31+5)
29/09/25 2500 gram miłości (+-337g) 🩵 (34+5) szyjka niecały centymetr❗️
-
Slavcia kciuki ogromne, że tu coś niegroźnego!! Jestem z tobą całym sercem 🩷🤞🏼
Slava lubi tę wiadomość
🙎🏼♀️29🙎🏼♂️29 🐶
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23 - teraz już 🌈
22.01.25 ⏸️ -💔 ciąża biochemiczna
4.03.25 ⏸️ - 💔 6tc poronienie samoistne
3.08.25 ⏸️- 💔 ciąża biochemiczna
👩🏼🦱
❌AMH 2.78 (10/24)—> 1,32 (06/25)
❌lekka IO- glucophage 1500
❌hashimoto- Letrox 25/50
❌ PAI-1 - 4G/5G heterozygota
❌ KIR AA
✅ trombofilia brak ✅onkopakiet
✅własne owulacje ✅homocysteina ✅białko C,S
📆W planie: kariotypy,
październik: kwalifikacja IVF ❓
listopad: histeroskopia
marzec: pełna diagnostyka hormonalna w szpitalu
🧔🏽♂️
❌ morfologia 4% ➡️ 0% ➡️2%
❌ chromatyna DNA 30,85
❌kiepska ruchliwość
✅ duża ilość ✅test MAR ✅onkopakiet
📆W planie: kariotypy,
październik: konsultacja z andrologiem -
Slava lubi tę wiadomość
👩🏻 38lat 👦🩵2011
AMH 0,72
💊QTEN, kwas foliowy, witamina D, Nac , curcumina, Omega-3, witamina k2, resweratrol, magnez +B6, Sanbrobi barier
👨🏻39lat
Azoospermia. Zabieg-M-tese.
👩🏻👨🏻listopad 2024 kwalifikacja do IVF
czerwiec 2025- zmiana kliniki
I IVF
23.08.2025 punkcja: 12 pobranych, 6 dojrzałych,1 zapłodniona
28.08.2025 świeży transfer 4.2.3 🍀
6dpt⏸ beta 21
8dpt beta 71
11dpt beta 200 prog. 53,35
13 dpt beta 416 prog. 52,72
18 dpt beta 2646 -
Slava trzymam kciuki.
Pisałam podobny post jak Ty w 6tc (23 dpt) - tez zywa krew. Okazało sie ze to krwiak. Dal jednorazowe silne krwawienie. Co miało wylecieć to wyleciało a serduszko bilo jak dzwon.
Na kazdym kolejnym usg krwiak byl mniejszy. Po paru tygodniach sie wchlonal.
Podobna historie z hardcorowym krwawieniem miala Nowa. Ona pocieszyła mnie wtedy, mam nadzieje ze ja pociesze Cię teraz i ze u Ciebie także wszystko zakonczy sie szczęśliwie.
Jesteś na acardzie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września, 19:57
Vergeet, Slava lubią tę wiadomość
🙎♀️🙎♂️'95 rok
Starania na poważnie od 01.2023 r.
08.24 💔 8tc poronienie samoistne
AMH - 2,0💪
Mycoplasma/ ureaplasma - ujemne 💪
Kariotypy prawidłowe 💪
Jajowody drożne 💪
On: morfologia 0% -> 6% -> 9%💪
03.25 kwalifikacja in vitro 💪
04.25- stymulacja
16.04.25 - punkcja 6, mamy jednego ❄️ 6BB
19.05.25 - FET ⏳️🤞🍀🍀
25.05.25 - ⏸️
7dpt - beta 47,5, prog 13,10
9dpt - beta 147, prog 26,70
11dpt- beta 362, prog 18,60
14dpt- beta 1346, prog 26,10
23dpt - krwiak, ale prawidłowy zarodek 6t+2 z serduszkiem❤️
29dpt - CRL 0,91 ASP: 165/min ❤️
28.06 - 2,23 cm człowieczka ❤️🤞🍀
NIFTY pro, ryzyka niskie, czekamy na córeczkę ❤️
30.07 - prenatalne, 6,5 cm zdrowego dzidziusia ❤️
2.09 - 217 gram szczęścia ❤️
17.09 - połówkowe, 331 gram milosci 🥰
-
Slava…🫂🍀pewnie krwiaczek,dawaj znać,trzymam mocno kciuki za dobre wieści✊Slava lubi tę wiadomość
👩👱♂️40l.
start inv:
-22.03.2025 -p.krotki🍀
niestety bez powodzenia
- 10.04.2025 zmiana kliniki
- 22.04.2025 p. długi🍀
- 16.05.2025 7🥚,mamy 6❄️➡️PGT-a 5❄️
- 16.07.2025 FET 5.1.1 + EG
6dpt ⏸️ 🥹 beta 79,prog 38,8 🥰
8dpt beta 209
10dpt beta 491,prog 38,4
12dpt beta 1174
19dpt beta 25 814
23dpt 0,39cm Maluszka z bijącym ❤️
08.09.2025 już prawie 4cm naszego wyczekanego Maleństwa,wynik nifty pro - wszystkie ryzyka niskie,spodziewamy się chłopca🥰
19.09.2025 prenatalne I trymestru - Maluszek ma 6,34cm,FHR 162,wszystkie parametry prawidłowe 🥰
Jaś ,czekamy na Ciebie Synku🩵
⏳06.10.2025 USG
-
Slava, mam nadzieję, że to nic niegroźnego, trzymaj się 🫂🫂🫂
Slava lubi tę wiadomość
Ja ’92, On’85 tworzący swoją przyszłość i rodzinę w 🇳🇱🌷🧀
Starania o pierwszego bejbika od 04.2024
⏸️ 01.03.2025 — 💔 cb
⏸️ 03.04.2025 — 💔 6tc
⏸️ 24.07.2025 —🌈? Zostań z nami kropusiu
30.07.2025 - βhcg 2106
07.08.2025 - βhcg 14556