🍁We wrześniu jesienne fiku miku, w czerwcu bobas w pampersiku. 👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiska, miło że pytasz. 😊
Fizycznie czuję się dobrze ale psychicznie to... Boję się...
Nie pozostaje mi nic jak wiara w to, że się uda ❤️
Jestem na L4 i dzisiaj jadę do mamy na wieś na noc. Mam nadzieję, że nie będę tam mieć natłoków czarnych myśli.
-
Zielone.Slońce wrote:Miska, miło że pytasz. 😊
Jestem na L4 i dzisiaj jadę do mamy na wieś na noc. Mam nadzieję, że nie będę tam mieć natłoków czarnych myśli.
Teraz najgorsze czekanie, ale to też zleci. Zajmuj głowę różnymi rzeczami. Będzie dobrze, trzymam kciuki za Ciebie i Kropusia ❤️Sasanka55. lubi tę wiadomość
-
Makino, ja jestem pewna, że będzie super Od wtorku mogę rodzić, wiec dasz mi cynk kiedy mam się przygotować
Zielone, domyślam się, że stres jest duży, ale mam nadzieje, że cudowna jesienna wieś odgoni zle myśli i to będzie dla Ciebie wspaniały relaks :*Zielone.Slonce lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilka85 wrote:Dziękuję Ci bardzo za troskę 😚 Przed transferem na pewno pójdę na urlop/zwolnienie na tydzień lub dwa. Teraz jestem jak zombi.
Ręce dochodzą do siebie. Nadal bolą, swędzą i mam guzy. Jestem bardzo zaskoczona reakcją organizmu na szczepienia. Czytałam dużo relacji na grupie i nie spodziewałam się aż takiego bólu, pieczenia, opuchlizny i innych atrakcji. Pani w APC powiedziała, że to dobrze rokuje. Zawiodę się jeśli jednak nie...
A na jakim etapie Ty teraz jesteś? Czy masz zrobić allo po jakimś czasie?
Dobrze, ze planujesz troche wolnego Wspolczuje bolu Mialam dokladnie to samo, guzy jak alien, no a lekkie przebarwienia utrzymuja sie do dzis, choc ostatnie szczepienie bylo 26.04. Za 2 tyg. badam Allo i dr zadecyduje o ewentualnym doszczepieniu. Chce jeszcze laparoskopie wetknac gdzies pomiedzy
Milka, a znasz juz termin transferu? Bede trzymac kciuki najmocniej na swiecie! Wierze w Twoj sukcesWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2021, 08:13
-
nick nieaktualnyZielone.Slońce wrote:Miska, miło że pytasz. 😊
Odpedzam wszyyyystkie czarne mysli! Akysz! 😚Zielone.Slonce lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a ja mam taki dylemat, wczoraj dostaliśmy wyniki męża, liczba plemników w 1 ml - z 3.76 spadła na 0.80 😭😭😭😭 teraz nie wiem czy ciągnąć stymulacje z clo dalej czy odpuścić i czekać na poprawę wyników 😭
Ten miesiąc miał być piękny ze względu na rocznicę ślubu i moje urodziny, a jest najgorszy w tym roku 😭😭😭21 cs- 5.11.2021 r. ⏸
23.11- 6t1d jest 💙
8.07- 38t+3d Antoś już z nami 🥰 4070g, 56 cm, poród sn -
nick nieaktualnyAsia2309 wrote:Dziewczyny a ja mam taki dylemat, wczoraj dostaliśmy wyniki męża, liczba plemników w 1 ml - z 3.76 spadła na 0.80 😭😭😭😭 teraz nie wiem czy ciągnąć stymulacje z clo dalej czy odpuścić i czekać na poprawę wyników 😭
Ten miesiąc miał być piękny ze względu na rocznicę ślubu i moje urodziny, a jest najgorszy w tym roku 😭😭😭 -
anka wrote:Jeju tak mi przykro 🥺 co lekarz mówi na takie wyniki? Maz bierze jakieś leki?
Wizytę u androloga mamy 5 października, a na lipcowej wizycie właśnie kazał odstawić wszystkie suplementy, zobaczymy co teraz powie. Czekamy jeszcze na posiew, mam nadzieję że to przez jakaś bakterie ta ilość tak spadła. Ale za to morfologia skoczyla nam z 4% na 5%21 cs- 5.11.2021 r. ⏸
23.11- 6t1d jest 💙
nick nieaktualnyAsia2309 wrote:Wizytę u androloga mamy 5 października, a na lipcowej wizycie właśnie kazał odstawić wszystkie suplementy, zobaczymy co teraz powie. Czekamy jeszcze na posiew, mam nadzieję że to przez jakaś bakterie ta ilość tak spadła. Ale za to morfologia skoczyla nam z 4% na 5%
A robil posiew? -
anka wrote:No ale ilość naprawde slabo... trochę bez sensu ze kazał odstawić... a w całym ile jest?
A robil posiew?21 cs- 5.11.2021 r. ⏸
23.11- 6t1d jest 💙
nick nieaktualnyAsia2309 wrote:Tez mi się to wydawało bezsensu żeby odstawić wszystko. Tak tak robił w piątek i czekamy na wyniki.
Zobaczysz co teraz powie ale takie wyniki na pewno są czymś spowodowane... a usg jąder? -
nick nieaktualny
-
anka wrote:Oby to serio przez bakterie sle ze az tak...
Zobaczysz co teraz powie ale takie wyniki na pewno są czymś spowodowane... a usg jąder?
Mial w lipcu, wszystko na usg było dobrze21 cs- 5.11.2021 r. ⏸
23.11- 6t1d jest 💙
Zielone.Slońce wrote:Asiu, a wcześniej był problem z nasieniem? Pytam, bo nasienie jest zmienne. Tzn mogliście poprostu wyłapać spadek formy no chyba, że sytuacja się powtarza no to tym trzeba się już tym zająć konkretnie.
Słońce to nasze 2 badania dopiero i w pierwszych już nie było rewelacji jeżeli chodzi o ilość. Wszystkie inne parametry są w normie albo ciut słabsze. Tylko ta cholerna ilość21 cs- 5.11.2021 r. ⏸
23.11- 6t1d jest 💙
nick nieaktualny
-
Asia2309 wrote:Dziewczyny a ja mam taki dylemat, wczoraj dostaliśmy wyniki męża, liczba plemników w 1 ml - z 3.76 spadła na 0.80 😭😭😭😭 teraz nie wiem czy ciągnąć stymulacje z clo dalej czy odpuścić i czekać na poprawę wyników 😭
Ten miesiąc miał być piękny ze względu na rocznicę ślubu i moje urodziny, a jest najgorszy w tym roku 😭😭😭
O jeżu, przytulam Cię najmocniej 😔❤️
A hormony? Badał? Ctfr i azf?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2021, 09:30
👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
celina550 wrote:O jeżu, przytulam Cię najmocniej 😔❤️
A hormony? Badał? Ctfr i azf?
Celina aż musiała wygooglowac co to za badania. Nic jeszcze nie robił, ale ma iść w najbliższych dniach. Muszę przedzwonić do mojego laboratorium laboratorium robią u mnie Ctfr i azf...
Kurcze, bardzo dziękuję za wskazówkę! Na pewno będziemy chcieli to sprawdzić.21 cs- 5.11.2021 r. ⏸
23.11- 6t1d jest 💙
8.07- 38t+3d Antoś już z nami 🥰 4070g, 56 cm, poród sn