🍁We wrześniu jesienne fiku miku, w czerwcu bobas w pampersiku. 👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia2309 wrote:Red Ty się jeszcze pytasz czy możesz dołączyć?! Ty przecież jesteś nasza 🥰
Właśnie to miałam napisać, ale potem się zastanowiłam, czy to nie ktoś nowy pod tym samym nickiem, skoro w ogóle pyta o oczywistość 😮👰🏻M&M🤵🏻
"wszystko to, co mam, wszystko to, co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja"
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
listopad 2022 - start procedury, długi protokół 🍍
❄️4AA z 5 doby i ❄️4BA z 6 doby
19.01.23 🤰🏻 - ET 3dniowca - ❌
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Red555 wrote:Dziewczyny mogę dołączyć? Czekam właśnie na @ale e tym cyklu będę się już starać. Wyszły mi mutacja pai 1 i mthcostam więc mój lekarz kazał mi póki co brać metylowane witaminy Acard 75 raz dziennie. W październiku pewnie pójdę na oddział o ile praca mi pozwoli. Ni chyba że nie będzie takiej potrzeby
Teraz to się zastanawiam, czy jako operatorka tego wątku się nie obrazić. No wiesz co!!!!! 🥺Red555 lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Zielone, siknij, nie bądź taka 🙈
Jusia pięknie ciemnieją kreseczki 🍀💚
A ja pojechałam dzisiaj na te pobranie krwi... I muszę jechać jutro jeszcze raz 🙄 nie łączył im się system i nie mogli realizować prywatnych zleceń 😅 wkurzyłam się bo mega się nastawiłam i pół nocy męczyłam się z głodu więc piłam wodę litrami = co 15 mim toaleta i siku 😅
Dzisiaj za to mam tak okropny ból wewnętrznej strony ud i pachwin że to nie na łeb... Miałyście tak?
Jusia88 lubi tę wiadomość
-
Weteranki, aktywne uczestniczki, mniej aktywne uczestniczki, stare, nowe, młode, dojrzałe, ciche i podczytujące - wszem i wobec ogłaszam, że przyjmujemy tu KAŻDA - z chorobami i bez nich. Ważne, żeby była z nami, zeby wspierala wzajemnie i sikała dwoma kreskami (prędzej czy później)!
Marti1984, Lilou, Ayayanee, Oliwka91, Wiolala, Różowa_90, BuBu90, Ivanka93, Gośka29, bindweef, agusia_246, Jusia88, Ciżemka, Zuzlo , celina550, Mersalla, Olcykowa, Simons_cat, Red555, Skorek, Kaśik, Jo_an lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Zielone my tu wszystkie bardzo wierzymy, że może dzieje sie magia w tej chwili✨✨✨ 😊 rozumiem też Twoje chłodne podejście ale nie każ nam dłużej czekać!!
Jusiu pięknie 😍
A mnie bolą piersi i mam wrażliwe sutki od dnia kiedy przyjęłam druga dawkę Phizera. A było to tydzień temu... WTF 🤨 jakiś nowy skutek uboczny 😕Jusia88 lubi tę wiadomość
-
Wiolala wrote:Zielone my tu wszystkie bardzo wierzymy, że może dzieje sie magia w tej chwili✨✨✨ 😊 rozumiem też Twoje chłodne podejście ale nie każ nam dłużej czekać!!
Jusiu pięknie 😍
A mnie bolą piersi i mam wrażliwe sutki od dnia kiedy przyjęłam druga dawkę Phizera. A było to tydzień temu... WTF 🤨 jakiś nowy skutek uboczny 😕
Wiolala! A wiesz, że ja w cyklu po szczepionce zaszłam? 😊Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa wrote:Wiolala! A wiesz, że ja w cyklu po szczepionce zaszłam? 😊
Wiem, wiem 🙂 a mówią, że szczepionka zmniejsza płodność. Podam Wam przykład z pracy.
*JA : Kasia, ja już się zaszczepiłam.
*KASIA : A co już zrezygnowałaś ??
*JA : Z czego ?
*KASIA: No z dziecka.
Ręce opadają...😐 -
Wiolala wrote:Wiem, wiem 🙂 a mówią, że szczepionka zmniejsza płodność. Podam Wam przykład z pracy.
*JA : Kasia, ja już się zaszczepiłam.
*KASIA : A co już zrezygnowałaś ??
*JA : Z czego ?
*KASIA: No z dziecka.
Ręce opadają...😐
Ale podobno u mężczyzn.. Chociaz 🤔 mój się szczepił razem ze mną, ale to nie będzie miało znaczenia, bo proces speramtogenezy trwa 3 miesiace.Simons_cat lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
nick nieaktualnyKsięgowa wrote:Ale podobno u mężczyzn.. Chociaz 🤔 mój się szczepił razem ze mną, ale to nie będzie miało znaczenia, bo proces speramtogenezy trwa 3 miesiace.
Weź tak nawet nie pisz, bo my też już po szczepionce. 🥺 Ale u nas już chyba gorzej być nie może 😥 -
Witajcie po urlopie z którego wróciłam mocno przeziębiona. Na wyniki od Paśnika ciągle czekam, ale że nadzieję ciągle mam, to poproszę o zapisanie na 15 września. 😋
Księgowa, Simons_cat, Red555 lubią tę wiadomość
-
A teraz idę nadrabiać 😆 1 września a tu już 25 stron, jesteście niemożliwe 😁
Marti1984 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, podobno są już badania ze szczepionka w żadnym stopniu na płodność nie wpływa! Za to covid - wpływa.
Także luz:) Ludzie głupoty potrafią gadać, np ze w miejscu szczepienia trzyma im się moneta🤦🏼♀️ Ręce mi opadają.Księgowa, Karo123, Wiolala, Zuzlo , Ivanka93, Ayayanee, Simons_cat lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Kociara_ wrote:Witajcie po urlopie z którego wróciłam mocno przeziębiona. Na wyniki od Paśnika ciągle czekam, ale że nadzieję ciągle mam, to poproszę o zapisanie na 15 września. 😋
Kociara z urlopu już wróciła,
w połowie września czeka ja niespodzianka miła 🍀Kociara_, Simons_cat lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
bindweef wrote:Weź tak nawet nie pisz, bo my też już po szczepionce. 🥺 Ale u nas już chyba gorzej być nie może 😥
Spokojnie, to tylko podobno 😉 zreszta tak jak Martyna pisze, gdzie leży prawda to chyba nikt nie wie.Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Martyna33 wrote:Dziewczyny, podobno są już badania ze szczepionka w żadnym stopniu na płodność nie wpływa! Za to covid - wpływa.
Także luz:) Ludzie głupoty potrafią gadać, np ze w miejscu szczepienia trzyma im się moneta🤦🏼♀️ Ręce mi opadają.
Polać jej (bezalkoholowego)! 🤭😁
Jeśli chodzi o ta płodność mężczyzn chodzi tylko o to ze może wystąpić gorączka a ona jak wiadomo za dobrze na plemniki nie wpływa, ale nie jest to nic co psuje nam faceta na stale tylko na chwile a jednak covid zdecydowanie złe wpływa na płodność mężczyzn (ktoś wrzucał tu kiedyś linka do artykułu żeby były badania ze pogarsza wyniki nasienia) a covid w ciąży zwiększa ryzyko ciężkiego przebiegu No i jak dobrze wiemy wszystkie choroby wirusowe są niebezpieczne dla dzieciątka w brzuchu. Także dziewczyny super robicie ze się zaszczepilysxue teraz, przyjmnajmniej będziecie bezpieczniejsze jak niedługo zaciążycie 😄
Ja tez na głupie teksty odpowiadam ze jakoś przed szczepieniem nie mogłam zajść a dopiero po szczepieniu się udało (wiadomo - bez związku ale czasmi trzeba głupotą odpowiedzieć na głupotę 😉)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2021, 19:34
Martyna33, Zuzlo lubią tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Księgowa wrote:Kociara z urlopu już wróciła,
w połowie września czeka ja niespodzianka miła 🍀
Co do szczepienia, ja słyszałam że są już badania na temat wpływu na płodność męską. Ale nie że wpływają negatywnie, tylko pozytywnie - konkretnie na ruchliwość 😀 także no. Mąż się szczepił w maju i czerwcu, na koniec sierpnia miał badanie nasienia, rzeczywiście trochę ruch do góry, a reszta się nie popsuła
Księgowa lubi tę wiadomość
-
Karo123 wrote:Polać jej (bezalkoholowego)! 🤭😁
Jeśli chodzi o ta płodność mężczyzn chodzi tylko o to ze może wystąpić gorączka a ona jak wiadomo za dobrze na plemniki nie wpływa, ale nie jest to nic co psuje nam faceta na stale tylko na chwile a jednak covid zdecydowanie złe wpływa na płodność mężczyzn (ktoś wrzucał tu kiedyś linka do artykułu żeby były badania ze pogarsza wyniki nasienia) a covid w ciąży zwiększa ryzyko ciężkiego przebiegu No i jak dobrze wiemy wszystkie choroby wirusowe są niebezpieczne dla dzieciątka w brzuchu. Także dziewczyny super robicie ze się zaszczepilysxue teraz, przyjmnajmniej będziecie bezpieczniejsze jak niedługo zaciążycie 😄
Ja tez na głupie teksty odpowiadam ze jakoś przed szczepieniem nie mogłam zajść a dopiero po szczepieniu się udało (wiadomo - bez związku ale czasmi trzeba głupotą odpowiedzieć na głupotę 😉)
Otóż to
Karo, ja tu uważnie śledzę Twoje losy i mam nadzieje ze już niedługo to ja oficjalnie poleje Ci bezalkoholowego !🍼
Karo123, Wiolala, Simons_cat lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna33 wrote:Otóż to
Karo, ja tu uważnie śledzę Twoje losy i mam nadzieje ze już niedługo to ja oficjalnie poleje Ci bezalkoholowego !🍼
♥️🥰Martyna33 lubi tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
To są wymysły przeciwników szczepień. Chorowaliśmy w tamtym roku i na prawdę nie chce żeby mój mąż znów zachorował tak jak wtedy. Nigdy go w tak ciężkim stanie nie widziałam, gorączka prawie 40 stopni, dreszcze, ból całego ciała, powiek, głowy i było mu zimno za chwilę gorąco i tak w kółko. Ja też chorowałam ale w mniejszym stopniu i opiekowałam się nim. NEVER EVER !!