🍁We wrześniu jesienne fiku miku, w czerwcu bobas w pampersiku. 👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia2309 wrote:Red Ty się jeszcze pytasz czy możesz dołączyć?! Ty przecież jesteś nasza 🥰
Właśnie to miałam napisać, ale potem się zastanowiłam, czy to nie ktoś nowy pod tym samym nickiem, skoro w ogóle pyta o oczywistość 😮👰🏻M&M🤵🏻
06.22 ciąża biochemiczna (4+5) 💔
07.22 usunięcie jajowodu z ciążą pozamaciczną (6+5) 💔
24.02.23 🤰🏻 - FET ❄️4AA + naturalny cud 🍀
19.10.23 - nasze cuda świata- 2730 misi ❤️ i 2080 małego 💙
-
Red555 wrote:Dziewczyny mogę dołączyć? Czekam właśnie na @ale e tym cyklu będę się już starać. Wyszły mi mutacja pai 1 i mthcostam więc mój lekarz kazał mi póki co brać metylowane witaminy Acard 75 raz dziennie. W październiku pewnie pójdę na oddział o ile praca mi pozwoli. Ni chyba że nie będzie takiej potrzeby
Teraz to się zastanawiam, czy jako operatorka tego wątku się nie obrazić. No wiesz co!!!!! 🥺Red555 lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Zielone, siknij, nie bądź taka 🙈
Jusia pięknie ciemnieją kreseczki 🍀💚
A ja pojechałam dzisiaj na te pobranie krwi... I muszę jechać jutro jeszcze raz 🙄 nie łączył im się system i nie mogli realizować prywatnych zleceń 😅 wkurzyłam się bo mega się nastawiłam i pół nocy męczyłam się z głodu więc piłam wodę litrami = co 15 mim toaleta i siku 😅
Dzisiaj za to mam tak okropny ból wewnętrznej strony ud i pachwin że to nie na łeb... Miałyście tak?
Jusia88 lubi tę wiadomość
-
Weteranki, aktywne uczestniczki, mniej aktywne uczestniczki, stare, nowe, młode, dojrzałe, ciche i podczytujące - wszem i wobec ogłaszam, że przyjmujemy tu KAŻDA - z chorobami i bez nich. Ważne, żeby była z nami, zeby wspierala wzajemnie i sikała dwoma kreskami (prędzej czy później)!
Marti1984, Lilou, Ayayanee, Oliwka91, Wiolala, Różowa_90, BuBu90, Ivanka93, Gośka29, bindweef, agusia_246, Jusia88, Ciżemka, Zuzlo , celina550, Mersalla, Olcykowa, Simons_cat, Red555, Skorek, Kaśik, Jo_an lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Zielone my tu wszystkie bardzo wierzymy, że może dzieje sie magia w tej chwili✨✨✨ 😊 rozumiem też Twoje chłodne podejście ale nie każ nam dłużej czekać!!
Jusiu pięknie 😍
A mnie bolą piersi i mam wrażliwe sutki od dnia kiedy przyjęłam druga dawkę Phizera. A było to tydzień temu... WTF 🤨 jakiś nowy skutek uboczny 😕Jusia88 lubi tę wiadomość
-
Wiolala wrote:Zielone my tu wszystkie bardzo wierzymy, że może dzieje sie magia w tej chwili✨✨✨ 😊 rozumiem też Twoje chłodne podejście ale nie każ nam dłużej czekać!!
Jusiu pięknie 😍
A mnie bolą piersi i mam wrażliwe sutki od dnia kiedy przyjęłam druga dawkę Phizera. A było to tydzień temu... WTF 🤨 jakiś nowy skutek uboczny 😕
Wiolala! A wiesz, że ja w cyklu po szczepionce zaszłam? 😊Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Księgowa wrote:Wiolala! A wiesz, że ja w cyklu po szczepionce zaszłam? 😊
Wiem, wiem 🙂 a mówią, że szczepionka zmniejsza płodność. Podam Wam przykład z pracy.
*JA : Kasia, ja już się zaszczepiłam.
*KASIA : A co już zrezygnowałaś ??
*JA : Z czego ?
*KASIA: No z dziecka.
Ręce opadają...😐 -
Wiolala wrote:Wiem, wiem 🙂 a mówią, że szczepionka zmniejsza płodność. Podam Wam przykład z pracy.
*JA : Kasia, ja już się zaszczepiłam.
*KASIA : A co już zrezygnowałaś ??
*JA : Z czego ?
*KASIA: No z dziecka.
Ręce opadają...😐
Ale podobno u mężczyzn.. Chociaz 🤔 mój się szczepił razem ze mną, ale to nie będzie miało znaczenia, bo proces speramtogenezy trwa 3 miesiace.Simons_cat lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
nick nieaktualnyKsięgowa wrote:Ale podobno u mężczyzn.. Chociaz 🤔 mój się szczepił razem ze mną, ale to nie będzie miało znaczenia, bo proces speramtogenezy trwa 3 miesiace.
Weź tak nawet nie pisz, bo my też już po szczepionce. 🥺 Ale u nas już chyba gorzej być nie może 😥 -
Witajcie po urlopie
z którego wróciłam mocno przeziębiona. Na wyniki od Paśnika ciągle czekam, ale że nadzieję ciągle mam, to poproszę o zapisanie na 15 września. 😋
Księgowa, Simons_cat, Red555 lubią tę wiadomość
36 cykli starań
2 x IUI ❌
Nieudana procedura IVF - imsi - 3 x FET - ❌
💔 ciąża biochemiczna - naturals - 03.2022
kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno
Naturalny cud ❤️ mamy syna!
27.01.23 - 3390 g i 55 cm
22.05.2024 - puste jajo, poronienie 7+2 💔
08.2024 - powrót do starań o rodzeństwo
09.2024 - ⏸️
-
A teraz idę nadrabiać 😆 1 września a tu już 25 stron, jesteście niemożliwe 😁
Marti1984 lubi tę wiadomość
36 cykli starań
2 x IUI ❌
09.2024 - ⏸️
-
Dziewczyny, podobno są już badania ze szczepionka w żadnym stopniu na płodność nie wpływa! Za to covid - wpływa.
Także luz:) Ludzie głupoty potrafią gadać, np ze w miejscu szczepienia trzyma im się moneta🤦🏼♀️ Ręce mi opadają.Księgowa, Karo123, Wiolala, Zuzlo , Ivanka93, Ayayanee, Simons_cat lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Kociara_ wrote:Witajcie po urlopie
z którego wróciłam mocno przeziębiona. Na wyniki od Paśnika ciągle czekam, ale że nadzieję ciągle mam, to poproszę o zapisanie na 15 września. 😋
Kociara z urlopu już wróciła,
w połowie września czeka ja niespodzianka miła 🍀Kociara_, Simons_cat lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
bindweef wrote:Weź tak nawet nie pisz, bo my też już po szczepionce. 🥺 Ale u nas już chyba gorzej być nie może 😥
Spokojnie, to tylko podobno 😉 zreszta tak jak Martyna pisze, gdzie leży prawda to chyba nikt nie wie.Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Martyna33 wrote:Dziewczyny, podobno są już badania ze szczepionka w żadnym stopniu na płodność nie wpływa! Za to covid - wpływa.
Także luz:) Ludzie głupoty potrafią gadać, np ze w miejscu szczepienia trzyma im się moneta🤦🏼♀️ Ręce mi opadają.
Polać jej (bezalkoholowego)! 🤭😁
Jeśli chodzi o ta płodność mężczyzn chodzi tylko o to ze może wystąpić gorączka a ona jak wiadomo za dobrze na plemniki nie wpływa, ale nie jest to nic co psuje nam faceta na stale tylko na chwilea jednak covid zdecydowanie złe wpływa na płodność mężczyzn (ktoś wrzucał tu kiedyś linka do artykułu żeby były badania ze pogarsza wyniki nasienia) a covid w ciąży zwiększa ryzyko ciężkiego przebiegu No i jak dobrze wiemy wszystkie choroby wirusowe są niebezpieczne dla dzieciątka w brzuchu. Także dziewczyny super robicie ze się zaszczepilysxue teraz, przyjmnajmniej będziecie bezpieczniejsze jak niedługo zaciążycie 😄
Ja tez na głupie teksty odpowiadam ze jakoś przed szczepieniem nie mogłam zajść a dopiero po szczepieniu się udało (wiadomo - bez związku ale czasmi trzeba głupotą odpowiedzieć na głupotę 😉)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2021, 19:34
Martyna33, Zuzlo lubią tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Księgowa wrote:Kociara z urlopu już wróciła,
w połowie września czeka ja niespodzianka miła 🍀
Co do szczepienia, ja słyszałam że są już badania na temat wpływu na płodność męską. Ale nie że wpływają negatywnie, tylko pozytywnie - konkretnie na ruchliwość 😀 także no. Mąż się szczepił w maju i czerwcu, na koniec sierpnia miał badanie nasienia, rzeczywiście trochę ruch do góry, a reszta się nie popsuła
Księgowa lubi tę wiadomość
36 cykli starań
2 x IUI ❌
09.2024 - ⏸️
-
Karo123 wrote:Polać jej (bezalkoholowego)! 🤭😁
Jeśli chodzi o ta płodność mężczyzn chodzi tylko o to ze może wystąpić gorączka a ona jak wiadomo za dobrze na plemniki nie wpływa, ale nie jest to nic co psuje nam faceta na stale tylko na chwilea jednak covid zdecydowanie złe wpływa na płodność mężczyzn (ktoś wrzucał tu kiedyś linka do artykułu żeby były badania ze pogarsza wyniki nasienia) a covid w ciąży zwiększa ryzyko ciężkiego przebiegu No i jak dobrze wiemy wszystkie choroby wirusowe są niebezpieczne dla dzieciątka w brzuchu. Także dziewczyny super robicie ze się zaszczepilysxue teraz, przyjmnajmniej będziecie bezpieczniejsze jak niedługo zaciążycie 😄
Ja tez na głupie teksty odpowiadam ze jakoś przed szczepieniem nie mogłam zajść a dopiero po szczepieniu się udało (wiadomo - bez związku ale czasmi trzeba głupotą odpowiedzieć na głupotę 😉)
Otóż to
Karo, ja tu uważnie śledzę Twoje losy i mam nadzieje ze już niedługo to ja oficjalnie poleje Ci bezalkoholowego !🍼
Karo123, Wiolala, Simons_cat lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna33 wrote:Otóż to
Karo, ja tu uważnie śledzę Twoje losy i mam nadzieje ze już niedługo to ja oficjalnie poleje Ci bezalkoholowego !🍼
♥️🥰Martyna33 lubi tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
To są wymysły przeciwników szczepień. Chorowaliśmy w tamtym roku i na prawdę nie chce żeby mój mąż znów zachorował tak jak wtedy. Nigdy go w tak ciężkim stanie nie widziałam, gorączka prawie 40 stopni, dreszcze, ból całego ciała, powiek, głowy i było mu zimno za chwilę gorąco i tak w kółko. Ja też chorowałam ale w mniejszym stopniu i opiekowałam się nim. NEVER EVER !!