Wielkanocne jajka ciężko pracują, w styczniu kołysanki podśpiewują. 🐣
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartyna, nieee. Mój by nie byłby w stanie tyle tabsow łykać.
Pierwsze 2msc profertil a teraz lecimy FertilMen chyba już 3 czy 4 miesiąc. Dodatkowo od stycznia nie wziął ani łyka alkoholu, więcej pije i ogólnie staramy się zdrowiej jeść. Więcej warzyw i owoców, przekonaliśmy się do czarnuszki i czasem żarcie posypuje macą ale to jak pamiętam 😊Martyna33, szona lubią tę wiadomość
-
Babetka, a co u Ciebie? Robiłaś dzisiaj test?
Aniaw89 lubi tę wiadomość
02.12.2022 17:32, 40+2, 3540 g., 55 cm
Tadziu z Nami ❤
01.20 - start starań
05.20, 09.20 - cb
01.21 - poronienie 7tc
06.21 - poronienie ~9tc - T22
pauza do 01.2022
03.22 - (25.03. - II kreski -> 14.04. - CRL 0,8 cm ❤, YS 0,4 cm -> 28.04. - CRL 2,22 cm -> 06.05. - CRL 4,1 cm -> 16.05. - CRL 5,73, FHR 156 -> 15.06. - 147 g. -> 24.06. - 235 g. -> 13.07. - 344 g. -> 1.08. - 522 g. chłopca -> 14.09. - 1278 g. -> 05.10. - 1761 g. -> 30.11. - 3550 g.)
PAI-1 4G homo i MTHFR 1298A>C hetero
Kariotypy ok
Siła🔹️Spokój🔹️Miłość
Bądź dumny z tego co robisz, zwłaszcza, jeśli nikt inny tego nie docenia. -
anka wrote:Ooo jesteś, ostatnio się zastanawiałam co i cb słychać
Jestem po pierwszej wizycie w klinice, mocno sobie zakodowalam ze chce hsg ale doktor kazał na spokojnie zacząć o Lametty i poobserwować cykl i zgasił moje zapędy do hsg na razie, może za miesiąc/dwa... Dodatkwo dzień po owulacji miałam endometrium 6mm.... Ogólnie było bardzo miło, odpowiedział na wszystkie pytania, mąż był bardzo zadowolony. Ale mnie widok tej kliniki (Angelius Katowice), tych czekających par, te uśmiechnięte panie z recepcji.... to wszystko mnie zmiażdżyło, czułam się jak w złym śnie, jak w innym życiu, płakałam cała powrotna drogę. Dlatego będzie mnie tu mniej. Biorę wszytskie możliwe nadgodziny tylko po to żeby zająć głowę i nie myśleć, nienawidze wolnego popołudnia bo wtedy głowa ma czas myśleć i rozpaczać. Jedna przyjaciółka za chwile rodzi (zaczęłyśmy się starać razem i nie umiem przestać myśleć ze tez bym właśnie odliczała do porodu), druga własnie zaszła. Odpuściłam wszystkie dotychczasowe suple. Biorę tylko luteinę dopochwowo i Letrox, nie mierze temp (wpisuje wymysloną żeby jakiś wykres był), nie szukam objawow, nie obserwuje, czekam na okres.17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
nick nieaktualnyKaro, rozumiem ten stan aleee to jest klinika, która pomaga spełnić marzenia.
Nie traktuj jej jako porażki...
Ona jest szansą na maleństwo dla wielu par, także dla Ciebie.
Nie jesteście bezpłodni a co najwyżej niepłodni a ten fakt na szczęście można pokonać i ta klinika jest po to, żeby Wam w tym pomóc. 😊
Myślę, że musisz ułożyć sobie wszystko w głowie i wkrótce będzie piękny finał. 🍀😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2021, 20:58
Noelle, Karo123, Makino, Księgowa lubią tę wiadomość
-
Słońce, Kaśik umarłam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Zielone.Slonce, Kaśik lubią tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Zielone.Slońce wrote:Karo, rozumiem ten stan aleee to jest klinika, która pomaga spełnić marzenia.
Nie traktuj jej jako porażki...
Ona jest szansą na maleństwo dla wielu par, także dla Ciebie.
Nie jesteście bezpłodni a co najwyżej niepłodni a ten fakt na szczęście można pokonać i ta klinika jest po to, żeby Wam w tym pomóc. 😊
Myślę, że musisz ułożyć sobie wszystko w głowie i wkrótce będzie piękny finał. 🍀😊Zielone.Slonce lubi tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
nick nieaktualnyKaro123 wrote:Mam kryzys ostatnimi czasy, ale nie taki chwilowy tylko już trochę się ciągnie 😢 Opadłam z sił, nadzei na lepsze jutro i jakiejkolwiek motywacji.
Jestem po pierwszej wizycie w klinice, mocno sobie zakodowalam ze chce hsg ale doktor kazał na spokojnie zacząć o Lametty i poobserwować cykl i zgasił moje zapędy do hsg na razie, może za miesiąc/dwa... Dodatkwo dzień po owulacji miałam endometrium 6mm.... Ogólnie było bardzo miło, odpowiedział na wszystkie pytania, mąż był bardzo zadowolony. Ale mnie widok tej kliniki (Angelius Katowice), tych czekających par, te uśmiechnięte panie z recepcji.... to wszystko mnie zmiażdżyło, czułam się jak w złym śnie, jak w innym życiu, płakałam cała powrotna drogę. Dlatego będzie mnie tu mniej. Biorę wszytskie możliwe nadgodziny tylko po to żeby zająć głowę i nie myśleć, nienawidze wolnego popołudnia bo wtedy głowa ma czas myśleć i rozpaczać. Jedna przyjaciółka za chwile rodzi (zaczęłyśmy się starać razem i nie umiem przestać myśleć ze tez bym właśnie odliczała do porodu), druga własnie zaszła. Odpuściłam wszystkie dotychczasowe suple. Biorę tylko luteinę dopochwowo i Letrox, nie mierze temp (wpisuje wymysloną żeby jakiś wykres był), nie szukam objawow, nie obserwuje, czekam na okres.
Przytulam mocno. Mnie też przytłacza w Angeliusie ile par walczy o dziecko . Ale daje też nadzieję, że skoro tyle osób wybrało tą klinikę to znaczy że jest dobra!
A do kogo chodzisz? Moje endo po owulacji 4,5 mm i Paliga skierowała mnie na histero-laparo. Ale może temu, że staramy się dłużej niż wy. Dobrze, ze postanowiliście skorzystać z pomocy specjalistów, ja żałuję że tak późno. Mam nadzieję, że znajdziesz w sobie siłę do walki ❤
Lawendowa, co ja widzę 😍😍. Mocne kciuki!!
Kierownik apteki zaufał mi i zrobią mi lek bez zaliczki . Nie muszę specjalnie jechać. Oby okres był punktualnie i zaczynamy ten cykl. Wiąże z nim duże nadziejeZielone.Slonce, lawendowePole, Simons_cat, Karo123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeszcze wam nie pisałam, jak mój poszedł oddać nasienie i zamiast wejść do rejestracji andrologicznej wszedł do gabinetu inseminacji, wraca i mówi mi, że zamknięte i nikogo nie ma więc się go zapytałam czy na pewno miał wejść do gabinetu inseminacji a on " a to pewnie dlatego bylo zamknięte" 🙈🙈
A już po inseminacji, zostaliśmy sami. Ja na fotelu z nogami w górze a ten sobie zaczął rozkminiac fotel jak działa między innymi te podnoszenie itp. 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2021, 21:15
Wiolala, Noelle, Simons_cat, Karo123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaro123 wrote:Mam kryzys ostatnimi czasy, ale nie taki chwilowy tylko już trochę się ciągnie 😢 Opadłam z sił, nadzei na lepsze jutro i jakiejkolwiek motywacji.
Jestem po pierwszej wizycie w klinice, mocno sobie zakodowalam ze chce hsg ale doktor kazał na spokojnie zacząć o Lametty i poobserwować cykl i zgasił moje zapędy do hsg na razie, może za miesiąc/dwa... Dodatkwo dzień po owulacji miałam endometrium 6mm.... Ogólnie było bardzo miło, odpowiedział na wszystkie pytania, mąż był bardzo zadowolony. Ale mnie widok tej kliniki (Angelius Katowice), tych czekających par, te uśmiechnięte panie z recepcji.... to wszystko mnie zmiażdżyło, czułam się jak w złym śnie, jak w innym życiu, płakałam cała powrotna drogę. Dlatego będzie mnie tu mniej. Biorę wszytskie możliwe nadgodziny tylko po to żeby zająć głowę i nie myśleć, nienawidze wolnego popołudnia bo wtedy głowa ma czas myśleć i rozpaczać. Jedna przyjaciółka za chwile rodzi (zaczęłyśmy się starać razem i nie umiem przestać myśleć ze tez bym właśnie odliczała do porodu), druga własnie zaszła. Odpuściłam wszystkie dotychczasowe suple. Biorę tylko luteinę dopochwowo i Letrox, nie mierze temp (wpisuje wymysloną żeby jakiś wykres był), nie szukam objawow, nie obserwuje, czekam na okres.
ja hsg miałam dopiero po dwoch latach starań.
mam nadzieje że niedlugo zobaczysz te dwie kreski, trzymam kciuki !Karo123 lubi tę wiadomość
-
Lawendowe, coś mnie teraz trochę boli brzuch i boję się, że nic z tego nie będzie 😔... Dzisiaj nie testowałam, jutro będę testować..
Oby nic złego się nie działo 🙏 -
Dziewczyny, nadrobiłam wszystko, lecz nie dam rady odnieść się do wszystkiego 😀
Nie sposób jednak przeoczyć krechy Lawendowe 😍 Rozumiem Twój dystans, ale powiem jak Martyna - pozwól że my będziemy cieszyć się Twoją ciążą 😊
Czuję Twoj entuzjazm Zielone Słońce! Skarpety na pewno zadziałały 🥳 Czekamy na wieści 🙌🏼
Super informacje dzisiaj naprawdę 🥰 -
Wchodzę, a tu takie niespodzianki 😍
Lawendowe: najmocniejsze kciuki 🤞
Zielone- plemników tyle że musi się udać 😁
Karo- oby kryzys odszedł szybko i żebyś nabrała nowych sił.. to co przeżywasz chyba każda z nas miała choć raz..Karo123 lubi tę wiadomość
-
Lawendowe wow. Wiem, że to nie pora dla Ciebie aby się cieszyć, ale trzymam kciuki by wszystko było ok i zagościła radość
Zielone humory Wam dopisują widzę, ilość i parametry dobre, więc tylko czekać na 2kreski
Karo niestety pewnie każda z nas przechodzi takie momenty. Pamiętaj jednak, że w klinice wiedzą co robią i niebawem Ty też będziesz cieszyć sięz rosnącego brzuchaKaro123 lubi tę wiadomość
86' starania od 8.19, od 11.20 w Klinice. M:obniżona ilość i ruchliwość, DFI 28%
4.21 cb, 4.21 IUI, 6.21-2 IUI
7.21 IVF:11pęcherzyków❄️❄️❄️❄️❄️8.21 i 9.21-2 transfery
ANA1 ujemne, NK ok, biopsja endo, MTHFR A1298C homo, PAI-1 hetero. KIR AA, C1C1. AlloMLR 0%
Naturalny cud:
27.11 beta 36
18.06 33+0🐣Adaś
-
nick nieaktualnyJedziemy sobie autem a tu przez drogę bocian sobie przechodzi i skubany nie wystraszył się samochodu. 🙈
Bocian cały, nie zdążył na naszą połówkę drogi wejść.
Bocian samobójca? 🙈Noelle, Misiaa, lawendowePole, Wiolala, Simons_cat, Księgowa, Karo123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane, proszę o wpisanie 🐣
https://m.fotosik.pl/zdjecie/a7d332e0f11f2233Kaśik, Zielone.Slonce, anka, Makino, Noelle, Oliwka91, miska122, Litta, Olkaa00, Natka95, Ala_d, Jeżynka, lawendowePole, Japoneczka z Porcelany, agusia_246, Wiolala, Polczi5, Simons_cat, Księgowa, Karo123, Salv, szona lubią tę wiadomość
-
Bebetka93 wrote:Kochane, proszę o wpisanie 🐣
https://m.fotosik.pl/zdjecie/a7d332e0f11f2233
Szczesciara, gratuluje 😍
Lewandowe, Twoja kolej ☺️Justyna.Optyk, Wiolala lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyJa jutro specjalnie do Gorzowa jadę zrobić badania homocysteine i parę innych... Mam nadzieję że chociaż trochę spadła 🙏
I myśle czynię zrobić progesteronu na próbę, po ilu dniach zaczyna rosnąć? Wiem że powinno się robić w 7 dniu po owu ale Ja nie wiem kiedy była i czy wgl i chce oznaczyć go 2-3 razy w tym cyklu. -
Bebetka 😍 cóż za widok z rana
Bebetka93 lubi tę wiadomość
86' starania od 8.19, od 11.20 w Klinice. M:obniżona ilość i ruchliwość, DFI 28%
4.21 cb, 4.21 IUI, 6.21-2 IUI
7.21 IVF:11pęcherzyków❄️❄️❄️❄️❄️8.21 i 9.21-2 transfery
ANA1 ujemne, NK ok, biopsja endo, MTHFR A1298C homo, PAI-1 hetero. KIR AA, C1C1. AlloMLR 0%
Naturalny cud:
27.11 beta 36
18.06 33+0🐣Adaś