Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, wracam do Was marcowy cykl nie był dla mnie jednak szczęśliwy. Przedwczoraj zaczęło mi się poronienie, wczoraj było łyżeczkowanie. Prawie 10 tygodni cieszyłam się swoją fasolka
-
KARMA wrote:Dziewczyny, wracam do Was marcowy cykl nie był dla mnie jednak szczęśliwy. Przedwczoraj zaczęło mi się poronienie, wczoraj było łyżeczkowanie. Prawie 10 tygodni cieszyłam się swoją fasolka
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyKARMA wrote:Dziewczyny, wracam do Was marcowy cykl nie był dla mnie jednak szczęśliwy. Przedwczoraj zaczęło mi się poronienie, wczoraj było łyżeczkowanie. Prawie 10 tygodni cieszyłam się swoją fasolka
Nawet nie wiem co moge powiedzieć tak bardzo mi przykro zły same lecą. Kochana powiem Ci słowa które mój m powiedział mi po stracie. Dzidzia wcale nie odeszła, zmieniła tylko termin narodzin całym serduchem jestem z Wami, bądźcie silni -
KARMA wrote:Dziewczyny, wracam do Was marcowy cykl nie był dla mnie jednak szczęśliwy. Przedwczoraj zaczęło mi się poronienie, wczoraj było łyżeczkowanie. Prawie 10 tygodni cieszyłam się swoją fasolkaTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
KARMA wrote:Dziewczyny, wracam do Was marcowy cykl nie był dla mnie jednak szczęśliwy. Przedwczoraj zaczęło mi się poronienie, wczoraj było łyżeczkowanie. Prawie 10 tygodni cieszyłam się swoją fasolka
Kochana szczerze współczuję i tulę bardzo mocno!! :* trzymaj się :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 23:31
5 lat starań o pierwszą fasolkę.
05.2016 -poronienie zatrzymane 12 tc
Problem męski -
Moje konto Kropka16 niestety wygaslo, bo nie zrobilam aktywacji w czasie. Karma Bardzo Ci współczuję. Aż ciężko napisać mi to czym chcialam sie z Wami pochwalić. Na ostatnim USG okazalo się, że biją nie jedno lecz dwa serduszka Bardzo mocno trzymam za Was kciuki ! Cuda w życiu zdarzają się codziennie, myślę że dla każdej z nas wystarczy tego szczęscia. :*
Meśka, gg88, KateHawke lubią tę wiadomość
-