Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy333 wrote:Jasna sprawa, że można i 1000zl zostawić. Tylko ja wcześniej nie sprawdziłam ceny, a ze nazwa leku podobna do Folika, to i jakos tak ceny podobnej się spodziewałam- i doznałam lekkiego szoku, dobrze ze się lady trzymałam
A dzisiaj pykło 300zl za badania, na szczęście pozostale 400zl placi ubezpieczalnia, uff;-)
Możesz sprawdzić następnym razem Inofem, skład jest ten sam, ale znacznie taniej wychodzi
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Malwas wrote:Możesz sprawdzić następnym razem Inofem, skład jest ten sam, ale znacznie taniej wychodzi
-
-Monika- wrote:Ale to juz nie chodzi o te rodzenie w grudniu, ja mysle przyszłościowo A więc prezenty wszystko pod choinką, urodziny, jeszcze przeboleje jak jest mały bo mozna zrobic po swietach, ale jak bedzie starsze no i zasadniczno bedzie rok młodszy od równieśników.
jA TO mam problemy Niech Mąż decyduję, juz wolałabym miec bezowulacyjny cykl
Wczoraj lekarz mojej szwagierce powiedzial ze najbardziej poszkodowane sa rodzace od czerwca do sierpnia. Upal goraco, puchniesz, czujesz sie slabo.
A co do bycia rok mlodszym - moj tata mowil ze odczuwal to tylko w przedszkolu. A potem zadna roznica. -
Dziewczyny ja kupilam myoinozytol ten co jest w tych drogich preparatach 250 g proszku za 40 zl czyli zapas na rok..potem hak bede w domu to podesle Wam linka sklepu '
Amy333 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
mycha91 wrote:Wczoraj lekarz mojej szwagierce powiedzial ze najbardziej poszkodowane sa rodzace od czerwca do sierpnia. Upal goraco, puchniesz, czujesz sie slabo.
A co do bycia rok mlodszym - moj tata mowil ze odczuwal to tylko w przedszkolu. A potem zadna roznica. -
lilka1984 wrote:Brałam rok infolic, potem przez jakieś 6 mc inofem i w moim przypadku nie poczułam żadnej różnicy. Teraz od miesiąca biorę Ovarin i zdecydowanie mam lepszy śluz.
Właśnie patrze na skład tego Ovarinu i w jednej tabletce jest tylko 550mg inozytolu i 200mcg kwasu foliowego, czyli max można zjeść dwie dziennie, a i tak to będzie tylko 1100 inozytolu. Ja mówie tylko według tego, co usłyszałam od mojego ginekologa, że powinno się codziennie przez 3 miesiące conajmniej przyjmować dawkę 2000mg mio-inozytolu.
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
madzia8lenka wrote:Niestety test negatywny a dzisiaj 37 dc cyklu chyba ze jeszcze poczekam i powtórzę w weekend.
madzia8lenka lubi tę wiadomość
madzia8lenka wrote:Niestety test negatywny a dzisiaj 37 dc cyklu chyba ze jeszcze poczekam i powtórzę w weekend.
Powtórz koniecznie, ja kciuków nie puszczam:)
madzia8lenka lubi tę wiadomość
-
Malwas wrote:Właśnie patrze na skład tego Ovarinu i w jednej tabletce jest tylko 550mg inozytolu i 200mcg kwasu foliowego, czyli max można zjeść dwie dziennie, a i tak to będzie tylko 1100 inozytolu. Ja mówie tylko według tego, co usłyszałam od mojego ginekologa, że powinno się codziennie przez 3 miesiące conajmniej przyjmować dawkę 2000mg mio-inozytolu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 14:45
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Malwas wrote:Różnie to bywa, przy moim ostatnim cyklu w piątek miałam pęcherzyk 20mm, a w niedziele się okazało, że urósł również drugi 18mm,a pierwszy miał już 26mm. Mój gin kiedyś stwierdził nawet, że nie będę miała owulacji jeśli chodzi o inny cykl, bo był pęcherzyk 10mm w piątek, przyszłam w poniedziałek, a tu się okazało, że już po owulacji.. I bądź tu mądry człowieku. Zresztą w ciążę biochemiczną zaszłam po histeroskopii, kiedy podobno nie rosły żadne pęcherzyki.
No ja mam jeden 15 mm z wtorku a drugi 10 mm ale nie liczę na niego i to wszystko na jednym jajniku -
Hej dziewczyny, od 3 dni odczuwam delikatne kłucie w dole brzucha,ale na teście owulacyjnym brak drugiej kreski a to już mój 16 dc czyli owulacja powinna być.Starania od 2016. Laparoskopia w 2018-niedrożne jajowody. Partner nasienie ok. AMH-3,27.
- 04.09-punkcja
- 09.09- transfer (mamy jeszcze dwa mrozaczki)
- 19.09 - beta
- 09.11-II transfer(mamy jeszcze jednego mrozaczku)
- 16.11. 2018 beta 83, 19.11 beta 407, 26.11 beta 4637
- 2019 na świat przyszła nasza córka
- czerwiec 2020 - ciąża pozamaciczna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny