Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, choć rzadko się udzielam, ale ciągle Was podczytuje. U mnie dziś 12 dpo i zaczyna mnie korcić żeby jutro zrobić test. Jakoś nie wierzę w to że się udało, ale warto sprawdzić. Za wszystkie trzymam kciuki
Lady Savege widać kreskę, będzie dobrze. -
Lady Savage wrote:A mnie coś tknęło i zrobiłam przed chwilką 2 testy, na obu bladziochy, cień cienia, cieżko to aparatem złapać, jutro rano powtórzę i jak wyjdzie krecha to pędzę na bete.
Widzicie, czy to moje zwidy.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
91Ewela09 wrote:Witam, choć rzadko się udzielam, ale ciągle Was podczytuje. U mnie dziś 12 dpo i zaczyna mnie korcić żeby jutro zrobić test. Jakoś nie wierzę w to że się udało, ale warto sprawdzić. Za wszystkie trzymam kciuki
Lady Savege widać kreskę, będzie dobrze.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Hej:) temp possla w górę i glupiutka Mania zlapala za test i co.... I zobaczyla jedna kreche normalnie jak zobaczylam termometr mowie oooo tym raze sie udalo na bank a tu takie rozczarowanie
barbarah lubi tę wiadomość
-
OjMaryś wrote:Hej:) temp possla w górę i glupiutka Mania zlapala za test i co.... I zobaczyla jedna kreche normalnie jak zobaczylam termometr mowie oooo tym raze sie udalo na bank a tu takie rozczarowanie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Bobo test żółty robiłaś?
-
91Ewela09 wrote:A ile dpo? Tez sie tego strasznie boje ;(
gg88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:A z drugiej strony gdybysmy sie dzisiaj z mezem starali to rodzenie w wigilie eh
Ale jak będzie dziewczynka to będzie się cieszyła, że wśród swoich koleżanek z klasy zawsze będzię ta najmłodzą taki bonus:) -
nick nieaktualny
-
Ja to bym nawet chciała rodzić na święta:) Nie musiałabym nic robić w domu, sprzątać, gotować.. W sumie i tak zazwyczaj idziemy na gotowe do rodziców i teściów, ale zawsze jest jakieś takie poczucie, że trzeba coś przygotować i ich odciążyć, a tak to mąż będzie sie musiał bardziej wykazać
Maja84 lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Grudzień to był ten moment który omijałam szerokim łukiem..... Kurcze, wszystkie znaki na niebie i ziemi mowią ze dzisiaj jestem sklonna do zaplodnienia!
Szczerze to bym Ci te jajko ukradła!!!!Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynika647 wrote:Ja to bym nawet chciała rodzić na święta:) Nie musiałabym nic robić w domu, sprzątać, gotować.. W sumie i tak zazwyczaj idziemy na gotowe do rodziców i teściów, ale zawsze jest jakieś takie poczucie, że trzeba coś przygotować i ich odciążyć, a tak to mąż będzie sie musiał bardziej wykazać
jA TO mam problemy Niech Mąż decyduję, juz wolałabym miec bezowulacyjny cykl -
-Monika- wrote:Ale to juz nie chodzi o te rodzenie w grudniu, ja mysle przyszłościowo A więc prezenty wszystko pod choinką, urodziny, jeszcze przeboleje jak jest mały bo mozna zrobic po swietach, ale jak bedzie starsze no i zasadniczno bedzie rok młodszy od równieśników.
jA TO mam problemy Niech Mąż decyduję, juz wolałabym miec bezowulacyjny cyklBocianiątko, Rucola lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄