Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nowa na dzielni wrote:Jak się robi te graficzne wykresy w stopce?
nie mogę tego znaleźć to odliczanie do testowania takie jak masz Gigi jest całkiem przydatne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 04:58
-
Dzień dobry wszystkim
W końcu piąteczek!
Trzymam mocno kciuki za dziś testujące
Hopeless, daj koniecznie znać jak powtórzysz dziś test. Kciukam za tłuściutką druga kreskę
Miłego dnia! -
summer86 wrote:Dzień dobry wszystkim
W końcu piąteczek!
Trzymam mocno kciuki za dziś testujące
Hopeless, daj koniecznie znać jak powtórzysz dziś test. Kciukam za tłuściutką druga kreskę
Miłego dnia!jutro sikne jeszcze raz bo beta się co 48h podwaja
-
Witam Was w ten deszczowy poranek
Trzymam kciuki za testujące
Ja jestem taka zdolna, że zapomniałam z hotelu mojego termometra i teraz nawet nie mam jak mierzyć tempkico za pech...ale może będę się mniej stresowala
Dodatkowo juz przebierać nogami bo o 9 mam wizytę u mojego gina👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
panan12 wrote:Witam czy któraś umialaby zinterpretować mój wykres ? Czy jest on owulacyjny ?
innamorata88 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka wrote:Dziewczyny, gdzie Wy mieszkacie, że takie burze i wichury u Was? U mnie tylko byle jaki deszcz był - jestem zawiedziona :p
Też uwielbiam burze i wichury, tylko zawsze jak potem słucham ze komuś coś zniszczyła albo no gorsza kogoś zabiła to mi trochę głupio że tak się nimi jaramnadzieja73 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Hopeless wrote:Jutro
jutro sikne jeszcze raz bo beta się co 48h podwaja
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Gigi wrote:Na stronie głównej pod wykresem jest udostępnij wykres . Zakładka miniatura. I tam się kopiuje link i wkleja w podpisie w ustawieniach
Chodziło mi o te niżej, jak czas do testowania i inne takie, widzę że więcej osób to maStaż małżeństwa, wiek dzieci itp
. Ale za wykres też dzięki bo też tego nie mogłam znaleźć
wrzucę potem bo na komórce mi cieżko
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
KARMA wrote:Któraś by mogła ze mną posikać
tak dla solidarności jajników hehe
u mnie znowu negatyw7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynowa na dzielni wrote:Chodziło mi o te niżej, jak czas do testowania i inne takie, widzę że więcej osób to ma
Staż małżeństwa, wiek dzieci itp
. Ale za wykres też dzięki bo też tego nie mogłam znaleźć
wrzucę potem bo na komórce mi cieżko
-
-Monika- wrote:Wchodzisz w gogle na suwaczki
Aaa suwaaaaaaczki, rany, pod jakimi nazwami ja tego nie próbowałam wygoooglowac i na to nie wpadłam, suwaczki - dzięki
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań