Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez postanowilam zmienić avatr
a co jak wiosna to wiosna
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym w marcu
Nie było mnie 2 dni bo byłam w delegacji wiec nie nadrobie czytaniaale mocno za nas wszystkie trzymam kciuki
Idę jutro na wizytę do ginekologa, zobaczymy co mi tam powiem. Mam nadzieje ze poopowiada mi trochę o IUI bo w kolejnym cyklu podchodzimykaha, Maja84 lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Nadzieja91 wrote:Zatestowałam rano. Wynik ujemny
Przykro mi, tulę mocnoale nie smucimy się i działamy dalej aż do skutku! Uda się przecież w końcu
fasolki testują naszą cierpliwość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Nadzieja91 wrote:Przynajmniej już wiem, że moja kobieca intuicja szwankuje. Zmylił mnie jakiś inny ból piersi i temperatura (aż tak wysokiej jeszcze nie miałam)
Nadzieja głowa do góry! Ja myśle, ze nasza kobieca intuicja nas czasem zawodzi, bo czytamy o innych dziewczynach, które maja tak jak my i zaszły w ciąże itp. To tylko sprawa, ze wydaje nam się, ze te objawy są jeszcze bardziej nasilone i jakieś inne niż zawszeja widzę to po sobie. Musiałam sobie zrobić na święta przerwę od wchodzenia na forumC od czytania jakichkolwiek artykułów czy opinii bo po prostu miałam tego już za duzo, a "siedzenie" w tym niestety nakręca. Oczywiście od żadnego nie laktoza nie dowiedziałam się tak dużo o cyklu jak z tego forum i pomoc dziewczyn zawsze jest dla mnie nieoceniona, jednak czasem widzę, ze czytanie niektórych rzeczy powoduje we mnie bardzo duże emocje i większe wyczekiwanie a potem rozczarowanie.
-
KARMA wrote:Nadzieja głowa do góry! Ja myśle, ze nasza kobieca intuicja nas czasem zawodzi, bo czytamy o innych dziewczynach, które maja tak jak my i zaszły w ciąże itp. To tylko sprawa, ze wydaje nam się, ze te objawy są jeszcze bardziej nasilone i jakieś inne niż zawsze
ja widzę to po sobie. Musiałam sobie zrobić na święta przerwę od wchodzenia na forumC od czytania jakichkolwiek artykułów czy opinii bo po prostu miałam tego już za duzo, a "siedzenie" w tym niestety nakręca. Oczywiście od żadnego nie laktoza nie dowiedziałam się tak dużo o cyklu jak z tego forum i pomoc dziewczyn zawsze jest dla mnie nieoceniona, jednak czasem widzę, ze czytanie niektórych rzeczy powoduje we mnie bardzo duże emocje i większe wyczekiwanie a potem rozczarowanie.
Czasem warto przestać myśleć o staraniach pomaga to zregenerować siły.
A to że mocno się tu nakręcamy to fakt ale mi z wami tu raźniejPrzynajmiej czuje się w klubie hihi
Ale wiecie co ? Uczę się słuchać swojego organizmu i wrazie czego moge się pochwalić radością, smutkami, obawami, czasem chwilami zwątpienia. Jesteśmy tutaj w jednym celu WSZYSTKIE CHCEMY BYĆ MAMAMI !!Maja84, KARMA lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Mi jakoś zdruzgotał psychikę poprzedni cykl. Wypłakałam się za wszystkie czasy, myśli w głowie miałam tylko takie, że nigdy mi się nie uda zostać mamą, że świat mi się zawali jak nie będę miała dziecka, że jak to dalej żyć, że czas goni itp. Ale się podniosłam i powiedziałam dość! Już nie będę brać żadnych objawów pod uwagę. Nie sprawdzam już szyjki, bo po co mi te nerwy, że miękka jak powinna być twarda, że za nisko jak powinna być wysoka itd. W jednym cyklu bolały mnie piersi, że dotknąć nie mogłam, w innym nie bolały wcale. Co cykl to inaczej. Dlatego po prostu mierzę tempkę, robie testy owu żeby wiedzieć kiedy żołnierzyki mają szansę dopaść moje jajco i tyle. Później niech się dzieje wola nieba. Nasze nakręcanie się i stres z tym związany wcale nie pomagają, a wręcz odwrotnie.
KARMA, Flowwer, kaha, bejb, Gigi lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:A z forum nie zrezygnuję, bo dajecie mi siłę
A faktycznie co cykl to inaczej a ja się uczę słuchać własnego organizmu. Wczoraj intensywny ból jajaca a dziś na @ hahahha biorę to na luzie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja też nie zrezygnuje z forum !!
A faktycznie co cykl to inaczej a ja się uczę słuchać własnego organizmu. Wczoraj intensywny ból jajaca a dziś na @ hahahha biorę to na luzie
Mnie dziś lewe jajco męczy, boooli że hoho
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Mnie dziś lewe jajco męczy, boooli że hoho
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ale przecież nikt tu nie mówi o rezygnowaniu z forum
kto lepiej kobietę zrozumie niż druga kobieta
Maja84, Karolina90 lubią tę wiadomość
-
kaha wrote:Mycha a Ty czemu bedziesz musiala odpuscic? (Im bardziej sie spinasz tym, ze malo czasu na starania tym trudniej bedzie
ja tak mialam, dawalam sobie 3 miesiace staran a jak nie wyjdzie to sie mialam zwolnic z pracy- no zwolnilam sie a po 3 msc zaszlam)
U mnie tez kwestia pracy. Umowe mam do 31.08 i pracu raczej miec dalej nie bede (kebana reforma) chyba ze bede miala ukonczony I trymestr. A na to zebysmy nie mieli przychodu z mojej strony to pozwolic sobie nie moge - bo to bedzke akurat czas gdzie B. rozkrecac bedzie swoj interes. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny