Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:A co twoja dr mówi o tych polipach nigdzie nie moge nic znaleźć same szczatkowe informacje.
Teraz tylko nadrabiać i działać !!! -
kiniusia00 wrote:Flowwer powód to prawdopodobnie mutacja MTHFR, ana 1:320, wysoka homocysteina, antykolagulant toczenia.
Trzymam kciuki za testerkikiniusia00 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Hopeless wrote:To ja zacznę mam bladziocha!
Super!!! Gratulacje Piękna Wiadomośc, aż chce się tez posikać sobiebejb lubi tę wiadomość
-
Jutro jest rocznica śmierci mojej mamy... i tak się zastanawiam, czy nie zatestowac jutro. Piękne bybto było jakby kropek postanowił sie jutro zjawić
bejb lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKARMA wrote:Jutro jest rocznica śmierci mojej mamy... i tak się zastanawiam, czy nie zatestowac jutro. Piękne bybto było jakby kropek postanowił sie jutro zjawić
-
KARMA wrote:Jutro jest rocznica śmierci mojej mamy... i tak się zastanawiam, czy nie zatestowac jutro. Piękne bybto było jakby kropek postanowił sie jutro zjawić
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
KARMA wrote:Jutro jest rocznica śmierci mojej mamy... i tak się zastanawiam, czy nie zatestowac jutro. Piękne bybto było jakby kropek postanowił sie jutro zjawić
Testuj i przynieś nam tu kolejną fasoleczkę Już zaciskam mooocno kciuki, żeby były 2 krechy
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Dziewczyny moje kochane, odebrałam wlasnie wyniki. Pomozecie z interpretacja?
LH- 4,13mIU/ml- normy u mnie w laborat. to 2,4-12,6 dla fazy folikularnej
Prolaktyna- 10,81 ng/ml- norma: 4,79- 23,30 .
Badania robiełam w 3dc.
Co sądzicie? Niby wszystko w normie... -
-
Amy333 wrote:Dziewczyny moje kochane, odebrałam wlasnie wyniki. Pomozecie z interpretacja?
LH- 4,13mIU/ml- normy u mnie w laborat. to 2,4-12,6 dla fazy folikularnej
Prolaktyna- 10,81 ng/ml- norma: 4,79- 23,30 .
Badania robiełam w 3dc.
Co sądzicie? Niby wszystko w normie...Amy333 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Hopeless wrote:Testuj! Ja sobie dziś zrobiłam prezent urodzinowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 14:52
Amy333, Maja84, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Hopeless a mogłabyś się podzielić objawami, jakie u Siebie zaobserwowałaś, skoro już wiemy ze to szczęśliwy cykl?
-
nick nieaktualnyDziewczyny pytanie z innej beczki- czy któraś wie co się podziało z Oluchną? W środku cyklu z przed jakiś 2 miesięcy przestała wprowadzać dane, przestała się odzywać, zniknęła zupełnie z forum, a ja codziennie się zastanawiam co u niej..
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
kaha wrote:Dziewczyny pytanie z innej beczki- czy któraś wie co się podziało z Oluchną? W środku cyklu z przed jakiś 2 miesięcy przestała wprowadzać dane, przestała się odzywać, zniknęła zupełnie z forum, a ja codziennie się zastanawiam co u niej..
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
KARMA wrote:Hopeless a mogłabyś się podzielić objawami, jakie u Siebie zaobserwowałaś, skoro już wiemy ze to szczęśliwy cykl?
-
Maja84 wrote:Robię zupkę a tu nagle słyszę grzmoty... burza i grad, ledwo śnieg się roztopił a tu burza, no szok niesamowite...w marcu haha
Provita-Paliga
⛄⛄⛄