Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
problemik wrote:Mój wyszedł ovu bladzioch.
Staram się myśleć pozytywnie, że uda się. Bo niby dlaczego miałoby być inaczej???
Zarodek piękny- silny bo przetrwał mrożenie. Modlitwa jest silna ze wszystkich stron. Plasterek naklejony - czerwony z żółwikami (mąż to ma niezły ubaw ze mnie). Do tego codziennie świeży sok z plastra ananasa, pomaranczki i grejfruta. Kilka migdałów dziennie zajadam. Progesteronu mam w dawce 600. W tym transferze zastrzyki z fraxiparyny. Plamienie implantacyjne jakby też było.
MUSI SIE UDAĆ!!! Juz 3 lata czekam na ten cud
Pewnie, że musi i uda się !!!!!!!
I nie róbcie dziewczyny tych testów owulacyjnych, bo szkoda nerwów, a one wychodzą naprawdę różnie po owu
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Piękna dziś pogoda była. Wiosna na całego. 12 dpo dziś ale przeczucie mówi że okres przyjdzie więc zdecydowałam się na szkaneczke piwka,
-
staraczka1111 wrote:Piękna dziś pogoda była. Wiosna na całego. 12 dpo dziś ale przeczucie mówi że okres przyjdzie więc zdecydowałam się na szkaneczke piwka,
staraczka1111, bejb lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Farta to będę mieć jak kiedykolwiek urodze dziecko
No toż przecież że urodzisz! I nie "jak kiedykolwiek" tylko "kiedy już"
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Maja jajcory dalej bolą?
Booooolą właśnie nawet się zastanawiałam już czemu tyle czasu i skąd się bierze to, że bolą.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
Maja84 wrote:Booooolą właśnie nawet się zastanawiałam już czemu tyle czasu i skąd się bierze to, że bolą.
Dla mnie ten ból to coś nowego bo lata miałam ciszę więc to pozytywny objawMaja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyMaja84 wrote:Booooolą właśnie nawet się zastanawiałam już czemu tyle czasu i skąd się bierze to, że bolą.
Maja84 lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Niech bola, widocznie piekne pecherzyki sie kształtują. Ja sie wcale na ten cykl nie nastawialam, ale czuje ze bede go najbardziej przeżywać
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Dzisiaj o wiele lepiej, goraczki nie mam takze sadze ze jutrzejszy pomiar vwdzie juz miarodajny.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nadzieja73 wrote:Również czuję się okresowo.Brzuch mnie boli czuję się napuchnieta jak żaba.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Moj dr rodzinny mówi ze jak kobiete nic nie boli to znaczy że jest jedną nogą na tamtym świecie
Dla mnie ten ból to coś nowego bo lata miałam ciszę więc to pozytywny objaw
Hahaha ma trochę racji doktor
Oczywiście, że to pozytywny objaw! Jak jajca bolą znaczy, że pracują!!! Tylko ciekawa jestem czemu już 3 dzień, co tam się takiego dzieje Zawsze jak mnie bolały to tylko pół dnia i po sprawie, a teraz to jakaś mega owulacja hahahahaha Może po tym moim leku, który ma wspomagać owulkę i równać cykle.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nowa na dzielni wrote:Też na studiach chodziłam na wolontariat do takiego i to jeszcze były same dzieciaki odebrane na interwencjach więc w ogole ciężkie historie. Kochane dzieciaki. No takie życie, dla niektórych o wiele smutniejsze niż dla innych
-
-Monika- wrote:Niech bola, widocznie piekne pecherzyki sie kształtują. Ja sie wcale na ten cykl nie nastawialam, ale czuje ze bede go najbardziej przeżywać
Bo to podświadomość tak działa, mówisz sobie wyluzuje a w głębi serca liczysz na to, że jak wyluzujesz to się już na pewno uda
W każdym razie jak się -odpukać- nie uda, to masz nas! Wykrzycz nam się, wypłacz, a potem główka do góry i następny cykl walczymy dalej :*
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Cześć dziewczyny!!! Dołączam do grona. Poprzednią ciążę straciłam pół roku temu, w 8 tygodniu. Ten cykl to nasza pierwsza próba dzisiaj jest 6 dpo. Trzymajcie kciuki. Już nie mogę doczekać się testu. Uwielbiam ovufriend, zawsze czytając można znaleźć wsparcie. I teraz i wtedy gdy straciłam pierwszego dzidziusia. U mnie teraz objawy są, tylko nie wiadomo czy na @ czy dzidzię. Piersi ogromne i bolą, w brzuchu dziwnie. No nic, zobaczymy... Jest tu ktoś teraz kto też nie może opanować chęci testowania? Pozdrawiam!!!
nadzieja73, bejb, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
Mamma-mia wrote:Przykre ss takie historie szkoda tych dzieci...
Maja84, Amy333, Mamma-mia lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Inna, mamy wynik wiazania z hialuronem (HBA) robiliscie? U nas wyszlo 71% (norma >80%).
na fragmentacje czekamy co najmniej tydzien.
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Mmmoni wrote:Cześć dziewczyny!!! Dołączam do grona. Poprzednią ciążę straciłam pół roku temu, w 8 tygodniu. Ten cykl to nasza pierwsza próba dzisiaj jest 6 dpo. Trzymajcie kciuki. Już nie mogę doczekać się testu. Uwielbiam ovufriend, zawsze czytając można znaleźć wsparcie. I teraz i wtedy gdy straciłam pierwszego dzidziusia. U mnie teraz objawy są, tylko nie wiadomo czy na @ czy dzidzię. Piersi ogromne i bolą, w brzuchu dziwnie. No nic, zobaczymy... Jest tu ktoś teraz kto też nie może opanować chęci testowania? Pozdrawiam!!!
P.s. my tu razem świrujemy
Provita-Paliga
⛄⛄⛄