Wiosenne testowanie, MARZEC 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zielona1911 wrote:Test był niby z porannego moczu ale też piłam piwko o 2 w nocy i mocz rano o 6 był wręcz przezroczysty
To tym bardziej jest nadzieja Jutro testujesz? Bo ja już zaciskam mocno kciuki, żeby nieśmiała fasolka się ujawniła u Ciebie
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgłaszam @
Powodzenia kochane :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyproblemik wrote:O co chodzi z tymi testami owulacyjnymi? Jak jest ciąża to wychodzą pozytywne?
-
Jezu az sie sama sobie dziwie...wczoraj do polnocy robilam sobie pazury, a dzis od 8 latam i sprzatam...skad ta energia? Chyba wplyw wiosny ^^
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć. Ja raczej odpadam w tym cyklu.
Wyszła mi niedoczynność tarczycy tsh 4,3.
Ale muszę jeszcze zrobić ft3, ft4, aTG, atpo,
Po cb macica ładnie się już oczysciła ale starania musimy odpuścić. Ginekolog powiedział, że jest duże prawdopodobieństwo, że powtórzyłoby się to też w tym cyklu. Mówił że jedna cb to nie jest powód do wielkiej pani i niepokoju ale jeśli by się powtórzyło kolejny raz to już o czymś świadczy. A u mnie nie tylko to tsh ale jeszcze ten progesteron bardzo niski.
Najpierw powinnam wyregulowac tsh albo chociaż musimy zobaczyć wyraźny spadek. I oczywiście wykluczyć choroby inne choroby tarczycy.
No cóż. Tego się raczej nie spodziewałam bo jak robiłam ok 3 miesięcy temu hormony tarczycy i tsh to było wszystko w normie...
-
nick nieaktualnymycha91 wrote:Jezu az sie sama sobie dziwie...wczoraj do polnocy robilam sobie pazury, a dzis od 8 latam i sprzatam...skad ta energia? Chyba wplyw wiosny ^^
Maja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dostałam doła dla odmiany, żeby tak pięknie nie było na forum
Niby sobie odpuściłam ten cykl i gdy wiedziałam ze jest "owulacja" nie było bo M. się nie chciało i odpuściłam, nic na siłe, powiedziałam sobie co ma być to będzie. Ale im bliżej testowania tym bardziej żałuję, już tyle dziewczyn zaszło w ciąże a ja? Marzec odpuszczam, chciałabym już urodzić w nowym roku zawsze to dziecko starsze -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja chyba przynoszę pozytywna wiadomość. Dzisiaj kreska zdecydowanie ciemniejsza, zrobiłam jeszcze inny test innej marki i tam w ogóle dwie jak byk wyszły. Z tego wniosek, ze HCG chyba rośnie info już nie efekt pregnylu... jak myślicie?
Wrzucam fotkę, żeby nam się tu zazielenilo
-Monika-, Maja84, Gigi, bejb, Kaczorka, E_w_c_i_a, Lady Savage, problemik, Mamma-mia, OjMaryś, Ewi28, kaha lubią tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Jezu az sie sama sobie dziwie...wczoraj do polnocy robilam sobie pazury, a dzis od 8 latam i sprzatam...skad ta energia? Chyba wplyw wiosny ^^
Oj tak wiosna budzi chyba już do życia. Ja też poszłam spać późno, jakoś po 2 i wstałam o 9 pełna energii. Mąż wybył a ja włączyłam muzykę i wysprzątałam chałupkę, też zrobiłam pazurki a teraz się rozmarzyłam,oglądam sobie właśnie bajkę w tv (bo nic nie ma ciekawego ehh) i tak sobie zaczęłam wyobrażać jak mój mały bąbelek ogląda ją ze mną i cieplutko mi się zrobiło na sercu. I jedna myśl mi tylko przyszła do głowy - nie, absolutnie nie depresyjna, odwrotnie - że nigdy przenigdy się nie poddam, nie odpuszczę, jak będzie trzeba to do wyczerpania jajek
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
KARMA wrote:
No nareszcie!!! Cudownie, cudownie, super Gratuluję już oficjalnie i życzę spokojnej, bardzo nudnej i zdrowej ciążuni
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Zielona1911 wrote:Ale owulacjny mam pozytywny. Mega gruba kreska testowa. Tylko ze u mnie takie testy wychodziły non stop od dnia przed owulacji. Widać mój wykres?
W takim razie życzę z całego tak samo grubaśnej krechy na ciążowym
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml