Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Własne miejsce w sieci :)
Odpowiedz

Własne miejsce w sieci :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pietruszek Ekspertka

Wysłany: 26 września 2017, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Swojego czasu byłam tu aktywną forumowiczką, dopóki po prawie 2 latach starań nie udało nam się zajść. Dziś moje małe dziecię ma 6,5 miesiąca i właśnie marudzi, więc ja szybko :)
    Założyłam swoją własną stronę (na fb oraz na wordpress) - chciałabym stworzyć miejsce przyjazne dla kobiet starających się o malucha :) Na razie wszystko jest w powijakach, ale potrzeba serca z mojej strony jest ogromna, dlatego będzie mi bardzo miło, jeśli przeczytacie co tam nabazgram :)
    Nie jest moją intencją tworzenie konkurencji dla tego forum, chciałabym stworzyć ciepłe i przyjazne miejsce w którym kobiety będą mogły dzielić się doświadczeniami, w którym usystematyzuję wiedzę o zachodzeniu i umilę czas oczekiwania na testy :)

Zapraszam Was :)

https://www.facebook.com/Zajsciologia-1521609227869048/

www.zajsciologia.wordpress.com

:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ