X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Własne miejsce w sieci :)
Odpowiedz

Własne miejsce w sieci :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pietruszek Ekspertka

Wysłany: 26 września 2017, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Swojego czasu byłam tu aktywną forumowiczką, dopóki po prawie 2 latach starań nie udało nam się zajść. Dziś moje małe dziecię ma 6,5 miesiąca i właśnie marudzi, więc ja szybko :)
    Założyłam swoją własną stronę (na fb oraz na wordpress) - chciałabym stworzyć miejsce przyjazne dla kobiet starających się o malucha :) Na razie wszystko jest w powijakach, ale potrzeba serca z mojej strony jest ogromna, dlatego będzie mi bardzo miło, jeśli przeczytacie co tam nabazgram :)
    Nie jest moją intencją tworzenie konkurencji dla tego forum, chciałabym stworzyć ciepłe i przyjazne miejsce w którym kobiety będą mogły dzielić się doświadczeniami, w którym usystematyzuję wiedzę o zachodzeniu i umilę czas oczekiwania na testy :)

Zapraszam Was :)

https://www.facebook.com/Zajsciologia-1521609227869048/

www.zajsciologia.wordpress.com

:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ