X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Własne miejsce w sieci :)
Odpowiedz

Własne miejsce w sieci :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pietruszek Ekspertka

Wysłany: 26 września 2017, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Swojego czasu byłam tu aktywną forumowiczką, dopóki po prawie 2 latach starań nie udało nam się zajść. Dziś moje małe dziecię ma 6,5 miesiąca i właśnie marudzi, więc ja szybko :)
    Założyłam swoją własną stronę (na fb oraz na wordpress) - chciałabym stworzyć miejsce przyjazne dla kobiet starających się o malucha :) Na razie wszystko jest w powijakach, ale potrzeba serca z mojej strony jest ogromna, dlatego będzie mi bardzo miło, jeśli przeczytacie co tam nabazgram :)
    Nie jest moją intencją tworzenie konkurencji dla tego forum, chciałabym stworzyć ciepłe i przyjazne miejsce w którym kobiety będą mogły dzielić się doświadczeniami, w którym usystematyzuję wiedzę o zachodzeniu i umilę czas oczekiwania na testy :)

Zapraszam Was :)

https://www.facebook.com/Zajsciologia-1521609227869048/

www.zajsciologia.wordpress.com

:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ