WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBocianiątko wrote:Przyszedł jak zobaczyłam te dzisiejsza datę to stwierdziłam ze dzisiaj jest na to bardzo dobry dzień
Nadzieja dwóch kresek nie zobaczę, cykl był bezowulacyjny
Izape cykle mam zwykle 25-26 dniowe bardzo Ci współczuję atmosfery w pracy... idź teraz na l4, odpoczniesz trochę i poukładasz sobie wszystko w głowie... może to jest rzeczywiście dobry moment na zmiane pracy? Mój lekarz rodzinny powiedział kiedyś "są adresy pod którymi się w ciążę nie zachodzi..." i może coś w tym jest? Zmienisz pracę, otoczenie i wtedy zaskoczy? -
nick nieaktualnyDopiero wstałam po nieprzespanej przez gorączkę nocy musiałam nadrobic trochę snu. Jutro jadę na dyżurkę albo w poniedziałek rano ide do lekarza, na pewno nie wrócę do pracy w takim stanie z 39 stopniową gorączką zastanawiam sie od czego mogło mnie tak rozłożyć bo przecież nie musiałam sie gdzie załatwić
-
Agniechaaaa wrote:Dopiero wstałam po nieprzespanej przez gorączkę nocy musiałam nadrobic trochę snu. Jutro jadę na dyżurkę albo w poniedziałek rano ide do lekarza, na pewno nie wrócę do pracy w takim stanie z 39 stopniową gorączką zastanawiam sie od czego mogło mnie tak rozłożyć bo przecież nie musiałam sie gdzie załatwić
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Moze, bede rozmawiać z lekarzem i zobaczymy
A MOZE TEN ACCOFIL TAK CIE OSLABIL? i cos podlapalas?
p.s zawsze po nim mialas rewelacje wiec moze to on jest winienWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2017, 13:30
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Sprawdzam jak działają te moje wirusy ładnie wygląda ta lista ale mam nadzieję że do końca września jeszcze Was przybędzie
Pozdrawiam Was serdecznieLunaris, summer86, Flowwer, Bocianiątko, Izape_91, KateHawke, Jedna_z_Wielu, Czrna 81, Anna Stesia, Yoselyn82, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaa, zgadzam się z Bocianiątko - pewnie leki schodzą z organizmu a i organizm odreagowuje stres, stąd pewnie osłabienie i choroba. Kuruj się kochana i wracaj do sił
-
OjMaryś wrote:Sprawdzam jak działają te moje wirusy ładnie wygląda ta lista ale mam nadzieję że do końca września jeszcze Was przybędzie
Pozdrawiam Was serdecznieBocianiątko, summer86, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Oj Maryś , tak jak Lunaris pisze wszystkie tu się martwiłyśmy i trzymałyśmy kciuki za Ciebie i Maluszka.
-
nowa na dzielni wrote:Amy, a powiedz mi, mieliście z partnerem 5 lat stażu małżeńskiego? Bo czytałam ze tyle trzeba mieć. Ja zawsze bardzo chciałam adoptować i cały czas bym chciała, M nie jest jeszcze przekonany, chciałby ojcostwo jak sie uda przetestować na własnym Zobaczymy, w każdym razie czytałam ze trzrba być minimum 5 lat po ślubie, my jesteśmy dopiero rok ale razem juz 10 lat, ciekawa jestem czy musielibyśmy faktycznie tyle odczekać w razie czego
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Myss, testuj jutro rano. Test już będzie wiarygodny Trzymam kciuki za dwie kreseczki!
Po jakim czasie udało Wam się z pierwszym maluszkiem?
Chyba tak zrobie, ale boje sie roczarowania, bo przyznam ze sie nakrecilam.
O pierwszego Bąbelka staralismy sie 1,5 roku. -
OjMaryś wrote:Sprawdzam jak działają te moje wirusy ładnie wygląda ta lista ale mam nadzieję że do końca września jeszcze Was przybędzie
Pozdrawiam Was serdecznieAnna Stesia lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Anna Stesia wrote:Iza - to jak w końcu jest? Jesteś potrzebna pracodawcy czy nie, bo wysyłają sprzeczne sygnały Nie znoszę takich ludzi, co myślą, że karty są tylko po ich stronie. Otóż nie są, sama możesz pójśc na L4, możesz zajść w ciąże, możesz złożyć wypowiedzenie.
Bocianiątko pod tym adresem masz racje-w ciąże nie zajdę...
Anna Stesia powiem Ci tylko tyle, ze już mnie szef powinien wywalić z 10 razy conajmniej, ostatnio powtarzał to przy wszystkich, ze w innej pracy by mnie już dawno zwolnili ; ) tylko nie rozumiem czemu on jest taki dobroduszny i tego do tej pory nie zrobił skoro uważa ze sie do tej pracy nie nadaje ?? Pracuje cały czas tak samo ! A on raz jest niezadowolony a raz mnie wychwala ze super... chociaż przeważnie to mnie upokarza a pracuje nas tam czworo + szef i nikogo innego w ten sposób nigdy nie potraktował, a wszyscy w pracy sie mylimy włącznie z nim. Akurat pracuje w takim zawodzie, i do końca roku muszę mieć patrona bo muszę skończyć szkole, a on musi mi wystawić na koniec opinie i trochę to mnie trzyma, ze jak go zrobię na szaro czyli wypowiedzenie i L4 od razu to moze mi narobić przykrości, chociaż ja jemu tez mogę, bo znam gościa który sie by ta sprawa zajął i powiedział ze nie dałby mnie skrzywdzić gdyby coś takiego miało miejsce... a płace za ta szkole i nie chciałabym zeby tyle poświęcenia zakończyło sie negatywna opinia z jego strony : /
Zreszta nie wspomnę o tym ile razy zrobił mnie w ciuła, bo na początku jak sie u niego zatrudniałem to obiecywał ze bedzie płacił mi za szkole. Podkreślam ze do pracy dojeżdżam codziennie 30 km co mi zjada kawał wypłaty i mi sie to nie opłaca, a ze miał płacić mi za naukę to mi sie opłacało i tylko dlatego sie tam zatrudniłam. No i zapłacił pierwsza ratę, a potem stwierdził ze nie wiedział ze to tyle kosztuje i odstąpił od tej umowy: ) nie wspominając o podwyżce która mi dał tylko raz, a miała byc do końca roku. No to pózniej odmówiłam mu jeżdżenia w teren swoim autem bo mi nie wypłacił tej premii w drugim miesiacu i chyba dlatego taki sie zrobił bardzo zwalniający : ) chciałam byc z nim w dobrych stosunkach, ale nie będę zajeżdżała swojego samochodu za darmo. Raz jak obdarlam sobie zderzak w terenie to mi powiedział ze po co mu to mowię. Hehehe. No tak jakby to było jego auto to by chciał wiedzieć pewnie ze ma obdarte : ) poza tym słyszałam od niego teksty ze jestem głupia i beznadziejna a jak mu powiedziałam ze to mobing to udawał debila i ze nigdy czegoś takiego nie powiedział ... mogłabym opowiadać dniami i nocami o tym jaki jest głupi.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualnyJa filie firmy tez mam w innym mieście i póki pracowałam rejonowi znaczy klienci w całej Polsce i samochód służbowy to nie było problemu ale zdegradowanie mnie równa sie z praca stacjonarna bez auta firmowego sory ale po degradacji spadnie mi pensja i wogole niw bedzie mi sie to opłacać juz nie wspomnę o fakcie stary czasu na dojazdu bo jest to Ok godz w jedna stronę....
-
Agniechaaaa wrote:Ja filie firmy tez mam w innym mieście i póki pracowałam rejonowi znaczy klienci w całej Polsce i samochód służbowy to nie było problemu ale zdegradowanie mnie równa sie z praca stacjonarna bez auta firmowego sory ale po degradacji spadnie mi pensja i wogole niw bedzie mi sie to opłacać juz nie wspomnę o fakcie stary czasu na dojazdu bo jest to Ok godz w jedna stronę....
Agniechaaa, musimy cós zmienić w swoim życiu i wychodzi na to, ze bedzie to praca : ) szczerze jestem ciekawa, czy wszędzie jest taka kijowa atmosfera jak u mnie heheStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Agniechaaaa wrote:Dopiero wstałam po nieprzespanej przez gorączkę nocy musiałam nadrobic trochę snu. Jutro jadę na dyżurkę albo w poniedziałek rano ide do lekarza, na pewno nie wrócę do pracy w takim stanie z 39 stopniową gorączką zastanawiam sie od czego mogło mnie tak rozłożyć bo przecież nie musiałam sie gdzie załatwić
Może u Ciebie Paśnik by popatrzył na twoją historię i coś wniosł ? Nie chcesz sprawszić allo Mur i th1/th2 ( test CBA) jeszcze w poniedziałek w Synevo? Oraz KIRy ? Wiem że wykonują w Krakowie te badania a najbardziej wiarygodne właśnie teraz wyjdą póki przeciwciała krążą we krwi.
Przy becie jaki miałaś poziom progesteronu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2017, 15:56
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Cześć,
to dopiero mój 2 cs, więc mam nadzieję, że jako bardziej doświadczone mi pomożecie Od ok. 2 dni brzuch pobolewa mnie jak podczas @, a dziś to już wgl tak jak podczas okresu, tylko że to dopiero za 4 dni - a mam nadzieję, że nie przyjdzie ! ;> czy mogę jeszcze mieć nadziję na || czy już ją porzucić i czekać na okres? Dodam, że nigdy wcześniej nie bolało mnie aż 4 dni przed ;o
Testować chcę 27.09. ;]26 l. / euthyrox 88
-
Izape_91 wrote:Agniechaaa, musimy cós zmienić w swoim życiu i wychodzi na to, ze bedzie to praca : ) szczerze jestem ciekawa, czy wszędzie jest taka kijowa atmosfera jak u mnie hehe
u mnie kijowa atmosfera! nic tylko plakac albo smiac sie...ale to wina pewnych osob ktore nie maja swojego zycia tylko wpieprzaja sie w zycie innych i obgadywanie leci na maksa... dorosle baby powinny zajac sie swoim zyciem, domem, rodzina i wlasna dupa. A nie to co wyprawiaja!
mi to juz lotto, mam to w dupie co gadaja, robia, tylko szkoda ze tak jest bo jednak pracujemy po 12h ze soba. Jakis czas temu powiedzialam co tym wszystkim mysle.
Istne przedszkole! nawet oddzialowa mowila ze nie ma u nas wzajemnego szacunku, wsparcia, ze jedna druga utopila by w lyzce wody itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2017, 16:27
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyeel wrote:Cześć,
to dopiero mój 2 cs, więc mam nadzieję, że jako bardziej doświadczone mi pomożecie Od ok. 2 dni brzuch pobolewa mnie jak podczas @, a dziś to już wgl tak jak podczas okresu, tylko że to dopiero za 4 dni - a mam nadzieję, że nie przyjdzie ! ;> czy mogę jeszcze mieć nadziję na || czy już ją porzucić i czekać na okres? Dodam, że nigdy wcześniej nie bolało mnie aż 4 dni przed ;o
Testować chcę 27.09. ;]
Wszystko jest możliwe, zbiłaś termometr także temp. już nie jest miarodajna. -
nick nieaktualny