WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
panan12 wrote:Witajcie. Dwa dni temu zaczęłam ostatni maturalny cykl i przygodę z letrozolem zobaczymy jak dalej będzie....jaka dawka letrozolu na was zadziałała? Ja miałam przez 2 dni 1 tabletkę potem przez try dni dwie tabletki i potem jedna tabletka#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:u mnie kijowa atmosfera! nic tylko plakac albo smiac sie...ale to wina pewnych osob ktore nie maja swojego zycia tylko wpieprzaja sie w zycie innych i obgadywanie leci na maksa... dorosle baby powinny zajac sie swoim zyciem, domem, rodzina i wlasna dupa. A nie to co wyprawiaja!
mi to juz lotto, mam to w dupie co gadaja, robia, tylko szkoda ze tak jest bo jednak pracujemy po 12h ze soba. Jakis czas temu powiedzialam co tym wszystkim mysle.
Istne przedszkole! nawet oddzialowa mowila ze nie ma u nas wzajemnego szacunku, wsparcia, ze jedna druga utopila by w lyzce wody itp.
Ja nie rozumiem bab ode mnie z pracy twierdzą ze jako człowieka mnie lubią, ale jako pracownik ich denerwuje : ) Haha czegoś takiego to ja nie widziałam jeszcze. Ja jak kogoś lubię i szanuje to potrafię sie do niego zwracać jak do człowieka a nie nawrzeszczał, wydrzec mordę a potem udawać ze wszystko jest Ok i nic wielkiego sie nie stalo. Sorry ale to nie moje klimaty, jak ja widzę ze któraś spieprzyla to brałam i poprawiałam , nic nie mówiłam bo tak chyba szybciej. Ale widocznie niektórzy sa niedowartościowani i musza pokażą ze w gębie sa mocni...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Dziewczyny, powtórzyłam betę i jeszcze bardziej zgłupiałam- 12,7.
Ale jeszcze się nie cieszę, jeszcze wszystko może się wydarzyć...Anna Stesia, Lejka, KateHawke, Czrna 81, nowa na dzielni, Karma88, Lunaris lubią tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Lucia88 wrote:Dziewczyny, powtórzyłam betę i jeszcze bardziej zgłupiałam- 12,7.
Ale jeszcze się nie cieszę, jeszcze wszystko może się wydarzyć...
Trzymam kciuki żeby pięknie rosła! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2017, 18:19
Anna Stesia, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Lucia88 wrote:Dziewczyny, powtórzyłam betę i jeszcze bardziej zgłupiałam- 12,7.
Ale jeszcze się nie cieszę, jeszcze wszystko może się wydarzyć...
Kochana, albo późne zagnieżdżenie, albo późna owulacja, albo i jedno, i drugie. Tak czy inaczej - niech beta ślicznie przyrasta! :-*Czrna 81, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki, że wierzycie!
Ostatnie serduszka były 6.09, więc przy silnych żołnierzykach owu mogła być równie dobrze nawet 10-11.09. Jeśli tak by było to dzisiaj byłby dopiero 12-13dpo.
No nic, w poniedziałek znowu powtórzę betę.
Najgorzej, że też jestem zaprawiona, ale tylko 37,8.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Agniechaa a nie jest teraz tak, że degradacja pracownika nie może być załatwiona inaczej niż przez oficjalne pismo zmieniające? Sms się tu nie liczy, więc siedź na l4 ile wlezie, i korzystaj z 80% dotychczasowej pensji. Tylko jest taki myk, że jeśli po otrzymaniu porozumienia zmieniającego albo wypowiedzenia warunków pracy i płacy nie podpiszesz tego ale też nie zgłosisz pisemnie swoich zastrzeżeń, to przyjmuje się, że się zgadzasz na nowe warunki. Jeśli nie masz historii nagan, możesz też zgłosić inspekcji pracy, że ta degradacja jest formą mobbingu i załatwić -uja
-
Lucia88 trzymam mocne kciuki niech beta ladnie rosnie
A ja dzis prawie caly dzien spie z przerwami, moj M oczywiscie droczy sie zemna co bedziesz w nocy robila, jak mozna caly dzien prawie spac itp. a pogoda deszczowa, senna, dostalam @ wiec tez oslabiona jestem to spieMelevis lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny mam pytanie, dostalam wczoraj wieczorem plamien, w nocy juz mocniej i dzis sie juz rozkrecilo, jesli bym sie zdecydowala podchodzic teraz do crio to wiadomo od jutra leki. Potanie mam takie, do jutra mam L4 jest sens wracac do pracy na 2 tygodnie i potem pojsc znow na 2 tyg na l4 po crio? czy wrocic do pracy, popracowac i potem znow pojsc na wolne?
nie ukrywam ze jakbym chciala podchodzic do crio to sie boje czegos zlapac znow w robocie, zreszta juz zlapalam jakies krosty, smaruje sobie mascia i mi troche lepiej, nie swedzi mnie tak. Ale zeby czegos nowego nie zlapac..
Jak myslicie, co mam zrobic?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2017, 20:22
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn, gdybym była w Twojej sytuacji nie wracałabym na te 2 tyg. Pewnie mają poukładaną pracę na czas Twojej nieobecności.
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Yoselyn, kobieto, siedź w domku... Pogoda ma być dalej o kant potrzyj, więc ludzie zaraz zaczną kichać, smarczyć i prątkować. A przede wszystkim, praca to chyba jednak wcale nie jest dla ludzi
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny mam pytanie, dostalam wczoraj wieczorem plamien, w nocy juz mocniej i dzis sie juz rozkrecilo, jesli bym sie zdecydowala podchodzic teraz do crio to wiadomo od jutra leki. Potanie mam takie, do jutra mam L4 jest sens wracac do pracy na 2 tygodnie i potem pojsc znow na 2 tyg na l4 po crio? czy wrocic do pracy, popracowac i potem znow pojsc na wolne?
nie ukrywam ze jakbym chciala podchodzic do crio to sie boje czegos zlapac znow w robocie, zreszta juz zlapalam jakies krosty, smaruje sobie mascia i mi troche lepiej, nie swedzi mnie tak. Ale zeby czegos nowego nie zlapac..
Jak myslicie, co mam zrobic?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
StaraczkaNika, muszę zaspokoić swoją ciekawość, więc zapytam - ale jeśli nie chcesz, nie odpowiadaj Dlaczego masz wpisane, że Twój mąż stara się od 4 lat a Ty od 3 cykli? Intryguje mnie to
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
A ja znalazłam dzisiaj w aptece nową koleżankę. Na spółę wykupiłyśmy cały zapas infolica po 9 zeta za 20 saszetek, ważnego do listopada. Ona kupila szybko jak ja się jeszcze szarpałam z dopięciem torby, a potem mnie dopędziła i wymieniłyśmy się informacjami. Iiii okazało się, że inofem, miovarian i infolic można pić przy metformaxie, ale miositogyn nie, bo on ma n acetylo cysteine, która się blokuje nawzajem z metforminą. Albo NAC albo meta. To takie info dla innych PCOS-fighters - wychodzi mi na to, że trzeba trzymać się razem, jednak w kupie człowiek mądrzejszy!
Bocianiątko, summer86, Amy333, KateHawke lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:StaraczkaNika, muszę zaspokoić swoją ciekawość, więc zapytam - ale jeśli nie chcesz, nie odpowiadaj Dlaczego masz wpisane, że Twój mąż stara się od 4 lat a Ty od 3 cykli? Intryguje mnie to
-
StaraczkaNika, zatem życzę Wam żeby w klinice szybko pomogli i tym razem już Wasze wspólne pragnienie się spełniło
U mnie parcie na dziecko mam tylko ja niestety na szczęście mąż nie protestuje i wspiera mnie w tym całym wiariactwie. Za to dziś mnie rozbroił.. siedzimy sobie przy winku, w powietrzy wiszą zbliżające się , a ten wypala z tekstem "im człowiek starszy tym mniej chce się dzieci, mi się w sumie wygodnie żyje". Myślałam, że go uduszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2017, 21:07
StaraczkaNika, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Dzięki, Summer. Ja też Ci życzę żebyś w październiku zaciążyła ku pokrzepieniu serc całej wspólnoty staraczek, które nie rozmnażają się jak króliki i patole
A to patrz, ja mam odwrotnie niż Twój mąż. Dopiero teraz sobie jako tako życie ułożyłam, po wieeeelu zmianach pracy wreszcie trafiłam do miejsca, którego nie lubię tylko dla zasady i tylko dlatego, że muszę tam chodzić. Jest wygodnie. No i dopiero teraz zrobiło mi się w życiu jakoś smutno - nie mam już na co czekać, na co się cieszyćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2017, 21:18
lamka, summer86 lubią tę wiadomość