WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje za zapisanie:) powiedzcie mi prosze co zrobic zeby wytrzymac jeszcze te dwa tygodnie do zrobienia testu?? Ja zawszw kupuje super wrazliwe testy i robie je juz tydzien po owulacji.. ostatnik kupilam na zapas 10 sztuk i zostaly mi tylko 3. Spradzalam codziennie rani az do momentu kiedy pojawila sie @. A potem placz..
-
HaniaJ. wrote:Dziekuje za zapisanie:) powiedzcie mi prosze co zrobic zeby wytrzymac jeszcze te dwa tygodnie do zrobienia testu?? Ja zawszw kupuje super wrazliwe testy i robie je juz tydzien po owulacji.. ostatnik kupilam na zapas 10 sztuk i zostaly mi tylko 3. Spradzalam codziennie rani az do momentu kiedy pojawila sie @. A potem placz..
Ostatnio quixxy po 1 zl bo im się termin kończył wynalazlam
Tylko mnie te testy uspokajają. Wiem na czym stoję i mogę planować co dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 21:33
-
HaniaJ. wrote:I tez tal szybko robisz? Ja wiem ze to nie ma sensu ale juz tak bardzo nie moge sie doczekac dwoch kresek ze nie wiem ck robic zeby zajac sobie glowe.
najwcześniej mi 9dpo wyszły bladziochy
-
nick nieaktualny
-
HaniaJ. wrote:Hopeless, a czy to jest prawda ze BoboTest czesto daja falszywy wynik? Mialam kiedys bardzk blada kreske a kilka h pozniej dostalam @.
-
HaniaJ. wrote:Hopeless, a czy to jest prawda ze BoboTest czesto daja falszywy wynik? Mialam kiedys bardzk blada kreske a kilka h pozniej dostalam @.
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Kreseczka byla bardzo jasnorozowa i pojawila sie w kilkanascie sekund. Na 5 dni przed @ mialam plamienia i pobolewal mnie brzuch. Czyli...bylam we wczesnej ciazy, ktora sie nie utrzymala? W nastepnym miesiacu znow mialam plamienia... czy jest opcja ze jest cos nie tak z progesteronem? Bylam u gin i mowil ze to moze byc spowodowane infekcja ktora niby mialam choc cytologia wyszla elegancko..
-
nick nieaktualnyHaniaJ. wrote:Kreseczka byla bardzo jasnorozowa i pojawila sie w kilkanascie sekund. Na 5 dni przed @ mialam plamienia i pobolewal mnie brzuch. Czyli...bylam we wczesnej ciazy, ktora sie nie utrzymala? W nastepnym miesiacu znow mialam plamienia... czy jest opcja ze jest cos nie tak z progesteronem? Bylam u gin i mowil ze to moze byc spowodowane infekcja ktora niby mialam choc cytologia wyszla elegancko..
-
Hej
To i ja do Was dołączam. Poproszę o dopisanie na 24 września
15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Cześć Dziewczyny,
Jak tam nastawienie na wrzesień. Ja też pewnie będę we wrześniu czekać na dwie krechy.
U mnie jest odwrotnie z testowaniem, nie robię tego przed terminem @ bo mam cykora. Wole do końca mieć nadzieje, że się uda.Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się na wrzesień za bardzo nie nastawiam
dwa razy zaszłam w 1 cs wiec na trzeci raz nie liczę
z drugiej strony dzieci zrobione we wrześniu rodzą się w maju. To fajnie. Potem już za gorąco jak dla mnie na końcówkę ciąży
wiec albo teraz albo tak żeby w upały być max w 2 trym
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHopeless wrote:Ja się na wrzesień za bardzo nie nastawiam
dwa razy zaszłam w 1 cs wiec na trzeci raz nie liczę
z drugiej strony dzieci zrobione we wrześniu rodzą się w maju. To fajnie. Potem już za gorąco jak dla mnie na końcówkę ciąży
wiec albo teraz albo tak żeby w upały być max w 2 trym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2017, 10:14
-
Agniechaaaa wrote:Mi juz obojetne aczkolwiek 2 terminy mialam na zime z 1 aniolkiem na luty z 2 na styczen wiec teraz chetnie uslysze termin na cieplejszy okres moze zakonczy sie sukcesem (nareszcie)