WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje za zapisanie:) powiedzcie mi prosze co zrobic zeby wytrzymac jeszcze te dwa tygodnie do zrobienia testu?? Ja zawszw kupuje super wrazliwe testy i robie je juz tydzien po owulacji.. ostatnik kupilam na zapas 10 sztuk i zostaly mi tylko 3. Spradzalam codziennie rani az do momentu kiedy pojawila sie @. A potem placz..
-
HaniaJ. wrote:Dziekuje za zapisanie:) powiedzcie mi prosze co zrobic zeby wytrzymac jeszcze te dwa tygodnie do zrobienia testu?? Ja zawszw kupuje super wrazliwe testy i robie je juz tydzien po owulacji.. ostatnik kupilam na zapas 10 sztuk i zostaly mi tylko 3. Spradzalam codziennie rani az do momentu kiedy pojawila sie @. A potem placz..
Ostatnio quixxy po 1 zl bo im się termin kończył wynalazlam
Tylko mnie te testy uspokajają. Wiem na czym stoję i mogę planować co dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 21:33
-
HaniaJ. wrote:I tez tal szybko robisz? Ja wiem ze to nie ma sensu ale juz tak bardzo nie moge sie doczekac dwoch kresek ze nie wiem ck robic zeby zajac sobie glowe.
-
nick nieaktualny
-
HaniaJ. wrote:Hopeless, a czy to jest prawda ze BoboTest czesto daja falszywy wynik? Mialam kiedys bardzk blada kreske a kilka h pozniej dostalam @.
-
HaniaJ. wrote:Hopeless, a czy to jest prawda ze BoboTest czesto daja falszywy wynik? Mialam kiedys bardzk blada kreske a kilka h pozniej dostalam @.
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Kreseczka byla bardzo jasnorozowa i pojawila sie w kilkanascie sekund. Na 5 dni przed @ mialam plamienia i pobolewal mnie brzuch. Czyli...bylam we wczesnej ciazy, ktora sie nie utrzymala? W nastepnym miesiacu znow mialam plamienia... czy jest opcja ze jest cos nie tak z progesteronem? Bylam u gin i mowil ze to moze byc spowodowane infekcja ktora niby mialam choc cytologia wyszla elegancko..
-
nick nieaktualnyHaniaJ. wrote:Kreseczka byla bardzo jasnorozowa i pojawila sie w kilkanascie sekund. Na 5 dni przed @ mialam plamienia i pobolewal mnie brzuch. Czyli...bylam we wczesnej ciazy, ktora sie nie utrzymala? W nastepnym miesiacu znow mialam plamienia... czy jest opcja ze jest cos nie tak z progesteronem? Bylam u gin i mowil ze to moze byc spowodowane infekcja ktora niby mialam choc cytologia wyszla elegancko..
-
Hej To i ja do Was dołączam. Poproszę o dopisanie na 24 września15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Cześć Dziewczyny,
Jak tam nastawienie na wrzesień. Ja też pewnie będę we wrześniu czekać na dwie krechy.
U mnie jest odwrotnie z testowaniem, nie robię tego przed terminem @ bo mam cykora. Wole do końca mieć nadzieje, że się uda.Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się na wrzesień za bardzo nie nastawiam dwa razy zaszłam w 1 cs wiec na trzeci raz nie liczę z drugiej strony dzieci zrobione we wrześniu rodzą się w maju. To fajnie. Potem już za gorąco jak dla mnie na końcówkę ciąży wiec albo teraz albo tak żeby w upały być max w 2 trym
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHopeless wrote:Ja się na wrzesień za bardzo nie nastawiam dwa razy zaszłam w 1 cs wiec na trzeci raz nie liczę z drugiej strony dzieci zrobione we wrześniu rodzą się w maju. To fajnie. Potem już za gorąco jak dla mnie na końcówkę ciąży wiec albo teraz albo tak żeby w upały być max w 2 trym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2017, 10:14
-
Agniechaaaa wrote:Mi juz obojetne aczkolwiek 2 terminy mialam na zime z 1 aniolkiem na luty z 2 na styczen wiec teraz chetnie uslysze termin na cieplejszy okres moze zakonczy sie sukcesem (nareszcie)