WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
"To" to adaptacja ksiązki Kinga.
Jak ktoś jest fanem tak jak ja to pewnie warto iść. A wygląda na to, że ten film jest duuuuużo lepszy od adaptacji "Mrocznej Wieży".innamorata88 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Karma88 wrote:"To" to adaptacja ksiązki Kinga.
Jak ktoś jest fanem tak jak ja to pewnie warto iść. A wygląda na to, że ten film jest duuuuużo lepszy od adaptacji "Mrocznej Wieży".
mnie zainteresowal zwiastun w kinie, akurat lecial jak bylam na filmie Anabella i stwierdzilam ze musze go zobaczyc... nie dawno w tv tez o tym filmie mowili i tez pokazali zwiastunyMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Agniechaaaa wrote:A ja muszę Wam powiedzieć, ze nie wiem czy bolą mnie plecy w krzyżu czy brzuszek ale mam nadzieje, ze to dobry objaw!
emi2016 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatrzę że u was też zaczyna się sezon zmęczenia jesiennego. Ja na dodatek jutro lecę do ortopedy na zastrzyk. Odliczam też dni do następnego wtorku, bo idę do innej gin. Mam nadzieję że zrobi USG i sprawdzi jak moje pęcherzyki (mam być około 4 dni przed owu).
Amy trzymaj się tam i lepiej idź do lekarza. Ja kiedyś podczas owu trafiłam na SOR. Taki ból był że już mnie chcieli na wycinanie wyrostka brać w trybie pilnym. Za to wszystkie badania mi porobili za darmoAmy333, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Yose tez mnie zwiastun zainteresował ale narazie odpuszczam
inna ale zeby tak szybko??? Nie mam nic przeciwko oczywiście hihihiMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:
A ja melduje pierwsze wyraźne ruchy w końcu się doczekałam!!
Wspaniale
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
xcandyx wrote:Patrzę że u was też zaczyna się sezon zmęczenia jesiennego. Ja na dodatek jutro lecę do ortopedy na zastrzyk. Odliczam też dni do następnego wtorku, bo idę do innej gin. Mam nadzieję że zrobi USG i sprawdzi jak moje pęcherzyki (mam być około 4 dni przed owu).
Amy trzymaj się tam i lepiej idź do lekarza. Ja kiedyś podczas owu trafiłam na SOR. Taki ból był że już mnie chcieli na wycinanie wyrostka brać w trybie pilnym. Za to wszystkie badania mi porobili za darmo
Teraz bol przechodzi bardziej na dół pleców, kurde chyba rzeczywiście skonczne na pogotowiu:(
-
Inna przypomnij mi do jakiej kliniki chodzisz i którego gina ? Bo złota trójka z Provity nie przyjmie nowych pacjentów.
Dziewczyna z Of szuka b.dobrego gina ale który uznaje problemy immunoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 11:44
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:mnie zainteresowal zwiastun w kinie, akurat lecial jak bylam na filmie Anabella i stwierdzilam ze musze go zobaczyc... nie dawno w tv tez o tym filmie mowili i tez pokazali zwiastuny
Ja tam osobiście wolę jego książki. Ale zwiastun tego filmu robi wrażenie i może być ciekawy. Ja na razie nie chcę iść, jeszcze jestem rozczarowana po poprzednimEmilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Flowwer wrote:Inna przypomnij mi do jakiej kliniki chodzisz i którego gina ? Bo złota trójka z Provity nie przyjmie nowych pacjentów.
Dziewczyna z Of szuka b.dobrego gina ale który uznaje problemy immunoFlowwer lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
zubii wrote:Hej kochane :* co prawda nie mam pojęcia co u was...jedynie widziałam, że Aga odlicza dni do bety trzymam mocno kciuki tym razem musi za was cały czas kciuki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 12:03
zubii lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Karma88 wrote:"To" to adaptacja ksiązki Kinga.
Jak ktoś jest fanem tak jak ja to pewnie warto iść. A wygląda na to, że ten film jest duuuuużo lepszy od adaptacji "Mrocznej Wieży".
Dobra jest ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaa mocne kciuki za pingwinka! Nie oglądaj broń boże horrorów bo się wystraszy
U nas w trójmieście od wczoraj piękne słońce, taka jesień to ja rozumiem. Może i do was na południe też dojdzie:)Agniechaaaa, Czrna 81 lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny