WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A później dziwie się że włosy mi wypadają garściami. Dziś ma mi przyjść solgar formuła skóra, włosy i paznokcie 2 op.
Teraz będę 2 mies na antykach więc trochę podkoksuje włosy.Karma88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyzielona YUPI
flo masakra mi tez włosy lecą do tego waga mnie załamuje chociaż udało mi sie sporo spaść prze sierpień kiedy odpoczęłam od leków.
Ale jak juz dzidzia bd na świecie plan na siebie mam mega ostryZielona1911, Czrna 81, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Melevis - o proszę to jeszcze Emilka też jest ze Szczecina z tego co tu ostatnio pisała. A już myślałam, że tu tylko Kraków, Warszawa i Śląsk :p
Amy - ja bym najpierw sprawdziła jajniki. Może po @ jakaś torbiel się zrobiła? Mi tak kiedyś rozpychało.
Yose - wapno spokojnie możesz brać.Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane :* co prawda nie mam pojęcia co u was...jedynie widziałam, że Aga odlicza dni do bety trzymam mocno kciuki tym razem musi się udać !
Trzymam za was cały czas kciuki :*Agniechaaaa, Czrna 81, KateHawke, Flowwer, Jedna_z_Wielu, Madżka89, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny:* Na szczęście mam dziś luzny dzień w pracy, wiec w sumie to tylko siedze i nic nie robie.
Boli z przerwami, na razie jeszcze nic nie brałam. Jak jutro będzie tak napierniczac, to ide do lekarza. Usg gin mam dopiero w ponidzialek, ale teraz tym bardziej na nie czekam- oby nic durnego znowu nie wyszlo:/ -
nick nieaktualny
-
zubii wrote:Hej kochane :* co prawda nie mam pojęcia co u was...jedynie widziałam, że Aga odlicza dni do bety trzymam mocno kciuki tym razem musi się udać !
Trzymam za was cały czas kciuki :*Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyZubii To Jaś ma już ponad tydzień!!! Jak się czujecie, ale chyba dobrze i tak nie daje jeszcze popalić jak masz czas wejśc na forum
A ja witam się ze słonecznego Lubelskiego, bardziej rejony powiatu Zamojskiego, zapisałam się na wizytę która odbędzie się dopiero po 18.
Boję się że mi się ropa zbiera nad cięciem, ale lekarz powiedział że musi to sprawdzic, więc czekamy.
Z tym bólem *jajnika* wybrałabym się do rodzinnego, bo u ciebie raczej pozamaciczna nie jest brana pod uwagę? byłaś u ginekologa i nic nie stwierdził? żadnej cysty?zubii lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny a czy któraś wie co ta u Ojmarys ???
Ostatni wpis poki co dalej z 08.09
OjMaryśHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Slyszalyscie o tym filmie "TO" o tym klaunie? wszedl do kin wlasnie... czy ktos sie wybiera albo widzial juz ten film?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Też się staram update'ować Was tutaj czekamy na wysyp 2 kreseczek.
Mnie już dobija ta pogoda brrrrr
Mam nadzieję, że u OjMaryś wszystko dobrze się zakończy!!
A ja melduje pierwsze wyraźne ruchy w końcu się doczekałam!!Agniechaaaa, KateHawke, Bocianiątko, Flowwer, emi2016, Jedna_z_Wielu, Amy333, Czrna 81, -Monika-, Sarna84, pawojoszka, Lunaris lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Agniechaaaa wrote:Koleżanka była mówi ze całkiem spoko ja narazie daruje sobie horrory chociaż je uwielbiam :p
a ja wlasnie myslalam czy jutro nie isc do kina, sa tanie biletyMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
innamorata88 wrote:Też się staram update'ować Was tutaj czekamy na wysyp 2 kreseczek.
Mnie już dobija ta pogoda brrrrr
Mam nadzieję, że u OjMaryś wszystko dobrze się zakończy!!
A ja melduje pierwsze wyraźne ruchy w końcu się doczekałam!!
no to pierwsze gratki teraz juz beda czesciej i wyrazniejszeinnamorata88 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyinna moge tylko zazdrościć (w pozytywnym sesie) to musi być niesamowite uczucie gratuluje
Yose moze ja przesadzam ale kiedy oglądam horrory spinam dość mocno mięśnie dlatego wole odpuścić sobie takie filmy i emocje tez szaleją wiec ja oglądam same pierdoly albo bajki dla pingwinka
Tak tak przyszła matka Warjatka to jainnamorata88, Czrna 81 lubią tę wiadomość