WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedna_z_Wielu wrote:Patrzyłam ostatnio za tą książką bo skończyłam czytać inną.
Dobra jest ?
Czytałam ją parę lat temu, ale podobała mi się.
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Pęcherzyki nie rosną kicha totalna... W piątek mam monitoring... Nie wiem czy wcześniej coś kontrolować. Wiem że to pierwszy cykl stymulowany bo pisaliście mu już i że różnie może być... Ale ja już tak pragnę być w ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 12:33
-
Hej Dziewczynyyy!!!
Udzielalam sie troche w watku pazdziernik,listopad,grudzien w zeszlym roku. W styczniu zrobilam sobie przerwe od forum i wtedy sie udalo!! Poczatek ciazy byl niestety koszmarny ze wzgledu na mdlosci, wymioty, zawroty glowy itp. ktore meczyly mnie 24h do konca 4 miesiaca.....
Po tym czasie na szczescie wszystko ustapilo bo juz myslalam ze sie wykoncze
I jak troche wrocilam do zycia to postanowilam do Was zajrzec i czytam codziennie!!
Jestescie niesamowiteeee, a na weteranki to nie ma okreslenia... Nie ma na swiecie bardziej zdeterminowanych i walecznych kobitek!!!
TRZYMAM ZA WAS CODZIENNIE KCIUKI!! :*Agniechaaaa, Flowwer, bazylkove, Jedna_z_Wielu, KateHawke, Amy333, Bocianiątko, Karma88, Emiilka, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
Termin porodu - 28 wrzesnia 2017r.
4cs = pozytywny test
1cs- ciąźa biochemiczna -
nick nieaktualny
-
Ataga12 to już za chwilę zwalniasz brzuszek dla któreś z nas ♡ kolejka już się ustawia
Pod serduszkiem syneczek czy córeczka?Ataga12 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dzieki Aga
Termin mam na 28 wrzesnia, a wczoraj mialam wizyte u gina i poki co ponoc nic sie nie zapowiada a siedze juz jak na szpilkach hehe
Synek
Brzuchola chetnie oddam w wasze rece takze dziewczyny szykujcie sie! :*
Agniechaaaa, KateHawke, Flowwer, Bocianiątko, Emiilka, Czrna 81, zubii, Lunaris lubią tę wiadomość
4cs = pozytywny test
nick nieaktualnyAtaga12 wrote:Dzieki Aga
Termin mam na 28 wrzesnia, a wczoraj mialam wizyte u gina i poki co ponoc nic sie nie zapowiada a siedze juz jak na szpilkach hehe
Synek
Brzuchola chetnie oddam w wasze rece takze dziewczyny szykujcie sie! :*Ataga12 lubi tę wiadomość
-
Ataga to już lada moment będziesz tuliła swoje dzieciątko :* Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie a kolejka po brzuszek długa hehe
Ataga12 lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Agniechaaaa wrote:Ja juz sie czaje na Twój brzusio hihihi
Twoj juz zaraz sie bedzie powiekszal takze korzystaj poki mozesz ja sie juz tocze i z dnia na dzien coraz ciezejTermin porodu - 28 wrzesnia 2017r.
4cs = pozytywny test
bazylkove wrote:Ataga to już lada moment będziesz tuliła swoje dzieciątko :* Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie a kolejka po brzuszek długa hehe
Dziekiii przydadza sie bo z jednej strony chce zeby juz bylo po a z drugirj bojeee jak to bedzie podczas porodu i czy dam rade
Ale no staram sie myslec pozytywnie, nie ja pierwsza bede rodzic i nie ostatnia
Czrna 81 lubi tę wiadomość
4cs = pozytywny test
nick nieaktualnyAtaga12 wrote:Twoj juz zaraz sie bedzie powiekszal takze korzystaj poki mozesz ja sie juz tocze i z dnia na dzien coraz ciezej [/QUOT]
To tylko zazdrościć ja to chyba bede doceniać to jak głupia nawet gdyby zdarzyły sie wymioty itp to bym jyz nie narzekała tyle czekam na to wszystko!
ataga Ty juz na dniach będziesz tulić synusia, to takie słodkie imie wybrane?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 13:22
Ataga12 lubi tę wiadomość
-
Ataga12 wrote:Dziekiii przydadza sie bo z jednej strony chce zeby juz bylo po a z drugirj bojeee jak to bedzie podczas porodu i czy dam rade
Ale no staram sie myslec pozytywnie, nie ja pierwsza bede rodzic i nie ostatnia
Pewnie że dasz radę! Właśnie dziś czytałam artykuł o sposobach łagodzenia bólu podczas porodu
http://nieplodnirazem.pl/boisz-sie-bolu-podczas-porodu-oto-5-naturalnych-metod-lagodzenia-bolu/Ataga12 lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Ty juz na dniach będziesz tulić synusia, to takie słodkie imie wybrane?[/QUOTE]
A jakos ciezko z tym imieniem od samego poczatku poki co chyba Wiktor wygrywa
Mimo wszystko zycze Ci abys nie musiala sie meczyc podczas ciazy tylko zebys cieszyla sie jej pomyslnym i spokojnym przebiegiem od teraz az do maja!!Agniechaaaa lubi tę wiadomość
4cs = pozytywny test
panan12 wrote:Pęcherzyki nie rosną kicha totalna... W piątek mam monitoring... Nie wiem czy wcześniej coś kontrolować. Wiem że to pierwszy cykl stymulowany bo pisaliście mu już i że różnie może być... Ale ja już tak pragnę być w ciąży
Ja chce być w ciąży od 15 lat
Niestety życie napisało mi inną historię może i Tobie również.
Mało znam dziewczyn które przy kompletnym braku ovu w 1 cyklu sttmulowanym zaszły w ciążę.
Musisz zdać sobie sprawę z tego że jeszcze długa droga. Bierzesz jakieś suplementy ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyAtaga12 wrote:Ty juz na dniach będziesz tulić synusia, to takie słodkie imie wybrane?
A jakos ciezko z tym imieniem od samego poczatku poki co chyba Wiktor wygrywa
Mimo wszystko zycze Ci abys nie musiala sie meczyc podczas ciazy tylko zebys cieszyla sie jej pomyslnym i spokojnym przebiegiem od teraz az do maja!! [/QUOTE]
Wiktorek ślicznie takie męskie imie
Chciała bym, zeby Twoje słowa sie spełniły
A Ty dasz rade, to normalne ze sie boisz ale wiem, ze pójdzie Ci szybko a jak zobaczysz Wiktorka to o wszystkim zapomniszWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2017, 13:35
Flowwer, Ataga12 lubią tę wiadomość
-
bazylkove wrote:Pewnie że dasz radę! Właśnie dziś czytałam artykuł o sposobach łagodzenia bólu podczas porodu
http://nieplodnirazem.pl/boisz-sie-bolu-podczas-porodu-oto-5-naturalnych-metod-lagodzenia-bolu/
Dzieki, przeczytalam!!!
4cs = pozytywny test
Agniechaaaa wrote:Wiktorek ślicznie takie męskie imie
Chciała bym, zeby Twoje słowa sie spełniły
A Ty dasz rade, to normalne ze sie boisz ale wiem, ze pójdzie Ci szybko a jak zobaczysz Wiktorka to o wszystkim zapomnisz
Obyy!! Dziekii za wsparcie :*
Chyba masz specjakne pozdrowienia od malego bo tak sie teraz wierci ze chyba mi dziure w brzuchu zrobiAgniechaaaa lubi tę wiadomość
4cs = pozytywny test
Flowwer wrote:Ja chce być w ciąży od 15 lat
Niestety życie napisało mi inną historię może i Tobie również.
Mało znam dziewczyn które przy kompletnym braku ovu w 1 cyklu sttmulowanym zaszły w ciążę.
Musisz zdać sobie sprawę z tego że jeszcze długa droga. Bierzesz jakieś suplementy ?