WRZEŚNIOWE TEŚCIORY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Jak boli to znaczy, że człowiek żyje a jak żyje to coś się dzieje! Maluszek pewnie tam sobie wije gniazdko. W końcu musi udowodnić, że jest silniejszy niż go oceniano
Dzis 2dpt jeszcze 8 i wszystko stanie sie jasneCzrna 81, Bocianiątko, Amy333, Lunaris, Mini89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zubii super że synek taki grzeczny i słodki! Co do karmienia to ja z moim synem miałam podobny problem. Po cc w szpitalu wogóle nie miałam pokarmu. Mały płakał bo głodny, pielęgniarki nie chciały dokarmiać bo naturalnie i naturalnie... Pół kilograma spadł na wadze i nie chcieli nas do domu wypuścić. W końcu jednak po tych pięciu dobach wróciliśmy do domku gdzie już czekał Bebilon I naturalny pokarm dopiero w domu ruszył Ale też musiałam dokarmiać sztucznie. Dziś syn jest okazem zdrowia, więc nie martw się! Najważniejsze że próbujesz karmić naturalnie, coś tam zawsze mały wyciągnie
Buziaki dla synusia!Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyDziewczyny, jest tu jakaś z okolic Białegostoku? Szukam jakiejś dobrej ginekolog, ale zależy mi na tym żeby to była kobieta. Niby ta do której chodzę ma dobre opinie, ale jak na mój gust mało mówi. Zapisałam się do jakiejś innej na 19.09, tyle że to ginekolog homeopata i obawiam się że się nie polubimy.
-
xcandyx wrote:Dziewczyny, jest tu jakaś z okolic Białegostoku? Szukam jakiejś dobrej ginekolog, ale zależy mi na tym żeby to była kobieta. Niby ta do której chodzę ma dobre opinie, ale jak na mój gust mało mówi. Zapisałam się do jakiejś innej na 19.09, tyle że to ginekolog homeopata i obawiam się że się nie polubimy.Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyCzrna 81 wrote:Kurde u mnie chyba cykl bezowulacyjny Dzisiaj 16dc, zawsze już był jakiś skok temp a tu cisza, stoi w miejscu Po południu mam monitoring więc się okaże... Aż się boję tam jechać.
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Czy tylko ja po transferze mam problem z zaparciami Yose jak to z tym jest u Ciebie???
A gdzie zniknęła nasza Staraczka ???
jako takich nie mam zaparc, nie chodze co dziennie, a tak to w zasadzie bylo, ale czasami mi ciezko isc do wc a czasami nie..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:jako takich nie mam zaparc, nie chodze co dziennie, a tak to w zasadzie bylo, ale czasami mi ciezko isc do wc a czasami nie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2017, 09:42
-
Karolka12345 wrote:Hejka.
Dziewczyny wirusków już co prawda nie zostawię
Ale 03.09 zwolnił się brzuszek
Która przejmuje ?
Nieustannie trzymam za Was kciuki :*
ja, ja, ja )))))))Karolka12345 lubi tę wiadomość
-
Karolka12345 wrote:Hejka.
Dziewczyny wirusków już co prawda nie zostawię
Ale 03.09 zwolnił się brzuszek
Która przejmuje ?
Nieustannie trzymam za Was kciuki :*
Gratuluję , a co do brzuszka to kolejka dluga haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2017, 09:42
Czrna 81, Karolka12345 lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
Czrna 81 wrote:Kurde u mnie chyba cykl bezowulacyjny Dzisiaj 16dc, zawsze już był jakiś skok temp a tu cisza, stoi w miejscu Po południu mam monitoring więc się okaże... Aż się boję tam jechać.
O której masz wizytę ? Trzymam kciuki, oby jednak była lub się przesunęłaCzrna 81 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Czrna 81 wrote:Kurde u mnie chyba cykl bezowulacyjny Dzisiaj 16dc, zawsze już był jakiś skok temp a tu cisza, stoi w miejscu Po południu mam monitoring więc się okaże... Aż się boję tam jechać.
Ale żeście naprodukowały! Wczoraj zasnęłam po pracy zanim zasnął mój syn dopiero dziś nadrabiam 2 dni Waszego pisania.
Aga niech tam maluszek się mości!
Yos przeszło Ci? kurde takie krostki u nas też były -wykluczyli świerzba ale postraszyli nas ospą... na szczęście jakoś samo przeszło i na ospę mi nie wyglądało ale też część personelu miała. Może to nowa forma grypy w tym roku
Karolka gratulacje szczęśliwego rozwiązania dziękujemy za zwolnienie brzuszka- chętnych tu co nie miara. Jak się czujesz? jak synek? -ten malutki i ten duży? jeśl mi się uda zajść w ciąże to moje dzieci będą z podobną różnicą wiekuCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Ps, dla zakochanych w Outlanderze JEST 1 ODC 3 SEZONU !!!
http://www.efilmy.tv/serial,889,Outlander-2014,sezon-3,odcinek-1.html
StaraczkaNika lubi tę wiadomość