Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaa chyba mnie tez zmotywowalyscie! Lece pod prysznic i wkladam jakas kiece ! Jakie lachony! 🙈🤣🤣
No pieknie! Az mi wstyd ! Ciagle leginy i kokon na glowie jak u sprzataczki...
Niewyspana ty w ciazy to jak sexy mamuska!
Karolcia figura na medal!
Dzis se nawet wyprostuje wlosy... 🙈🙈🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2021, 10:49
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Powiem Wam, że to naprawdę działa na psychikę. 🤪
Chociaż wczoraj wypiłam mało wody i wyjebalo mi cellulit xD dzisiaj muszę nadrobić, żeby jutro zniknął 🤣
Niestety u mnie to tak działa, ale grunt, że to takie chwilowe. Jeszcze.... 🤪
Ostatnio zmieniłam pielęgnację włosów! Kupiłam kosmetyki odpowiednie do porowatości. O dziewczyny!
Włosy mam jak marzenie. Miękkie, nie puszą się jak nienormalne, i mam takie piękne fale, a nie siano 😂
Polecam mocno, ja akurat na początek wzięłam firmę Anwen pod lupę! -
Ja wybralam się ogarnąć papiery przed długą przerwą od pracy. Milo było zobaczyć grupę. Łezka poleciała. W piątek mam urodziny i zamierzam tam wpaść z balonami i cukierkami🙈❤
Laski kazda z nas jest piękna. Dzisiaj nasze święto brzuszkowych mam! Świętujemy i chociaz ogarnijmy sie dzisiaj🙈😂25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Dokładnie, to nasz dzień. A właściwie to każdy dzień jest nasz 🥰
Wróciłam przed chwilą ze sklepu i muszę Wam opowiedzieć.
Pani kasjerka przyglądała mi się cały czas jak kasowała zakupy. I na koniec mówi "ooooj, pani to się synka spodziewa!"
Patrzę, patrzę i mówię, że nie - w brzuszku noszę dziewczynkę.
Na co pada odpowiedź "Niemożliwe! A tak ślicznie pani wygląda, no bajkowo!"
O krwaaaa ..... Dziewczyny... Czuję się jak milion dolców 🤣🤣🤣 Wincy takich słów, wincy! 😂 -
Haha wzruszylo mnie pozytywnie to co napisalyscie 🥺🥺🙈🙈
Takie komplementy to sama radosc, ja jeszcze z domu nie wyszlam ale mam zamiar! Bo musze mamuske odwiedzic..
Moze tez mi powie ze wkoncu sie ogarnelam 🙈🙈
Ja juz tez lekko ogarnieta, tylko kuzwa zimno tu u nas! Nawet 12 st nie ma 🙈🙈🙈
A moj przyszly maz wymyslil mi zajecie.... nie uwierzycie, bo przeciez ja pracuje 3dni tylko a jak reszte pracuje w domu to jego zdaniem mam mase czasu 🙈🤣🤣
Moze jednak nie bedziemy budowac domu, tylko kupimy deweloperke i se wykonczymy 🙈 no wiec kochana, dzwon i pytaj o szczegoly 🤣🤣 myylion zdan na minute, mam myylion obowiazkow 🙈🤣
Ale powiem tak, patrzac na to jak w PL wszystko drozeje to my nigdy sie nie wybudujemy stąd, do tego ten covid utrudnia loty... a malutka w drodze wiec juz czas myslec o domu i za jakis czas gdzies sie usadowic na stale ... moze to i nie glupi pomysl....
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Wincy wincy😂 rozbawilas mnie tym:)
Marien ja pochodzę z Lubelskiego ale żyje w Poznaniu
Na lubelskim mija kumpela kupiła 3pokojowe mieszkanie za 180tys a w Poznania za 300 jakies tam kupisz🙄😂
To jest dramat.niewyspana lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Ja chciałam ostrzec ze w przypływie pozytywnej energii umyłam auto! Także czekajcie na deszcz, w razie czego biorę na siebie cała odpowiedzialność 😂
Marienn, oj to jest zajmujące wiec nudzić się nie będziesz 😂 a z jakiej części Polski jesteś? Gdzie szukacie? -
W kwestii podbrzusza to raczej nie pomoge ale to chyba normalne ze cos rosnie wraz z dzieckiem i potrzebuje wiecej miejsca
Karolina ceny ktore mi podalas to sa ceny wysmienite... nie nalezymy do osob ktore beda szczesliwe z mieszkania w bloku niestety wiec to wogole odpada, oboje cale zycie wychowani w domach i do dzis wynajmujemy dom z ogrodem i nie wyobrazam se miec inaczej.
Kiedys na mysl blizniaka robilo mi sie slabo bo pol zycia za granica mieszkam w blizniaku sasiedzi vi za vi zaplotem i ta totalna cisza wieczorami gdy kazdy boi sie odezwac na swoim ogrodku 🤣🤣 dlatego kupilismy dzialki duze i chcielismy postawic dom ale to jest jakis koszmar jak ten covid mogl pokzyzowac plany... nie zdazamy zarabiac takiej gotowki w jakim tempie ceny rosna w polsce... znalazlam dzis piekny blizniak ostatni dostepny... 450tys :o jestem w szoku... mamy czas do jutra na decyzje...
Okolice krakowa ...👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Dziewczyny totalny wzrusz..
https://zapodaj.net/eb4b0a3f129fe.jpg.html
https://zapodaj.net/2ea64bde188cd.jpg.htmlAnitka lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
No niespodziewalam sie. Bał sie jak zareaguje, ze mogę byc zla. Bo za wcześnie bo coś. . przeszliśmy tyle zresztą same wiecie . Bo tez jesteście po upadkach. .
Dobrze, ze go mam. ❤25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻