Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna33 wrote:Karloina, może tylko ostrzegają co może się najgorszego stać. Nie wiem po co ale Tobie nic nie dolega i tym się ciesz. Zapisz się prywatnie gdzieś gdzie teraz masz blisko i skontroluj w odpowiednim czasie
Niewyspana, a skąd decyzja o sprzedaży? Jakie plany dalej? 😁
Marienn, ja jestem tak grzeczna ze aż nudna 😂 nie będę tu wywlekać brudów rodzinnych ale myśle ze byście się uśmialy za co jestem taka najgorsza 😂😂😂
Chcemy kupić tym razem coś z ogródkiem i garażem/parkingiem. Ale jeszcze rok.
Wiesz co, ja się dlatego cieszę, że tutaj mogę wywlec 🙈 nie znamy się, taka prawda, więc mogę sobie narzekać, zrzędzić i chociaż na chwilę robi się lepiej.🙈 -
Super Marien ze dostalas zwolnienie. Ja się zbieram na basen pochodzić po wodzie;)
Marienn lubi tę wiadomość
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Niewyspana znakomity pomysl ♥️ ja nie wyobrazam sobie mieszkac bez ogrodka, nawet,malutki ale musialby byc...
Nooo jakis duzy balkon by mi wystarczyl ale tylko na troche i napewno szukalabym czegos innego.
Nie wiem jak w waszych stronach ale ceny okolic Krakowa (nie mowie o wsiach tylko wiekszych miastach,ale nie krk) to,jest kosmos...
Nie chce mieszkac daleko od miasta by dojezdzac wszwdzie autem czy wozic dziecko...
Klucz na szyje, i poszedl do szkoly 🙈🙈
Dlatego trzymam kciuki aby wam sie udalo...
Nasza budowa nie rozpocznie sie chyba nigdy, a wszystko co ogladamy w necie to sa domki albo w zlej lokalizacji albo malutkie za kolosalne pieniadze... no ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana 🥳🥳Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2021, 18:05
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Niewyspana, super plan! Ale w mieście, na obrzeżach, czy jakaś wioska? Czy na razie aż takich planów jeszcze nie ma? 😁
Ja dostałam wyniki, mimo przeziębienia, wszystkie w normie. Cukier również w normie wiec nie wiem dlaczego ona jest taka duża.. mam nadzieje ze to nie oznacza nic złego… -
Luna33 wrote:Niewyspana, super plan! Ale w mieście, na obrzeżach, czy jakaś wioska? Czy na razie aż takich planów jeszcze nie ma? 😁
Ja dostałam wyniki, mimo przeziębienia, wszystkie w normie. Cukier również w normie wiec nie wiem dlaczego ona jest taka duża.. mam nadzieje ze to nie oznacza nic złego…
Więc bierzemy pod uwagę miasto, ale też np Pabianice, Rzgów... 😊
Jak już będziemy szukać, to na pewno coś się znajdzie.💪
Hmmm. Nic złego to nie oznacza.
Nadia po prostu jest większych gabarytów i tyle, przecież rodzą się dzieci od 3800 a nawet i powyżej 5kg. A mamy chude.
Moja znajoma 160cm wzrostu, zawsze chudziutka, taki mały duszek.
Urodziła syna 4400 i 61cm.
Żadnej cukrzycy, żadnych problemów ze zdrowiem ani ona, ani synek. -
Super ze macie takie plany, na pewno coś się znajdzie, masz racje 😁 ja uwielbiam zmiany wiec jaram się z Tobą 😁
No właśnie tak ciagle myśle ze przecież jeszcze wieksze się rodzą tak po prostu, bez powodu. Ja się urodziłam mając 62 czy 63 cm wiec może pójdzie w moje ślady 😁niewyspana lubi tę wiadomość
-
Zapomnialam absolutnie napisac NADZIEJA Piekny ten kobinezon w liski ♥️♥️♥️ slodki... 🥰
Ja bede szukala czarnego jednak zeby mi z wozkiem nie kontrastowal 🙈🙈😁😁
Dziewczyny, jesli mialybyscie dziecko okolo 2 miesiecy to poszlybyscie na slub z Dzieckiem i mezem?
Nie mowie o weselu ale slub...
Ogrod, namiot, obiad... we wrzesniu..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2021, 20:50
NadziejaUmiera lubi tę wiadomość
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Zależy.
Zależy jak się zachowuje dziecko, czy wymaga karmienia co godzinę, czy jednak co 2-3. Czy jest bardzo płaczące, czy ja jako matka dałabym radę już po połogu zająć się sobą i maleństwem.
Jak Dianka będzie miała 2/3 miesiące moja przyjaciółka wyprawi chrzciny swojej córki - bardzo chce iść chociaż na chwilkę, ale wszystko zależy również od Diany i od mojego samopoczucia. -
Marienn ale się uśmiałam a propos wizyty😂 ważne że dostałaś l4
Nie umiem chyba odpowiedzieć na pytanie. Zależy jak z karmieniemi samopoczuciem.
Luna to już wiadomo czemu Nadia rośnie szybko jak na drożdżach, od wielu osób słyszałam że genetyka, zależy jak w rodzinie się rodziły.
Niewyspana pisałaś że większe ciuszki będziesz kupować, a sprzedawać z których Diana wyrośnie. Ale tak Od razu ? Może jeszcze się przydadzą?? 😁😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2021, 21:03
Synek
Poród SN 8 października 2021
-
Marienn u nas na weselu byli przyjaciele z 2-msc bobaskiem. Miał równiutkie 2 msc 20.06. Byli na weselu i poprawinach
Mieli pokój i babcię do opieki, odciagniete mleko i bawili sie 2 dni. Malutki co prawda od zawsze był mega grzeczny i spokojny, wiadomo ze wszystko zalezy od dziecka. Ale na sam slub na pewno bym poszła. Chyba ze bym się nadal zle czuła po porodzie, ale mam nadzieje ze po takim czasie juz bedzie ok
-
NadziejaUmiera wrote:Marienn ale się uśmiałam a propos wizyty😂 ważne że dostałaś l4
Nie umiem chyba odpowiedzieć na pytanie. Zależy jak z karmieniemi samopoczuciem.
Luna to już wiadomo czemu Nadia rośnie szybko jak na drożdżach, od wielu osób słyszałam że genetyka, zależy jak w rodzinie się rodziły.
Niewyspana pisałaś że większe ciuszki będziesz kupować, a sprzedawać z których Diana wyrośnie. Ale tak Od razu ? Może jeszcze się przydadzą?? 😁😂
Ja już planuję antykoncepcję po porodzie, jak najszybciej. Za NIC nie zgodzę się na kolejną ciąże.
Nie.
Nigdy.
Nie.
No qrwancka, nie. 🙈🙈🙈🙈🙈
Edit;
O, cycek mi przeciekł 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2021, 21:22
-
No wlasnie troche mi dziwnie bo to dziecko jeszcze sie nie urodzilo, ma sie dopiero urodzic a ona powiedziala juz ze okolo 2msc to za male zeby przyjsc i odmowila.
A mowilam jej ze bedzie miala pokoj caly na gorze w domu, kamere przeciez do stolu i babcie ktore co chwile beda lataly na gore... liczylam sie ze wyjda pewnie wczesniej, ale nie sadzilam ze wogole nie przyjdzie...
Troche mnie to obruszylo...
To wlasnie jest mojego partnera brata rodzonego narzyczona.
Strasznie mnie to zaskoczylo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2021, 21:39
👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marienn wrote:Niewyspana jesli mowa o cycku, to czy to norma ze mi jeszcze nic nie cieklo?
Wam wszystkim tutaj juz cos leci?
U mnie to było dosłownie po kroplece dwa razy i teraz może dwie 😂
To nic nie znaczy. Tak samo jak to, że coś cieknie to "będziesz miała dużo pokarmu!" Nie.
Gówno prawda. To nic nie znaczy.
Więc na spokojnie. -
Jezu drogi jedyną osobą która jest w stanie mnie tak wkurwic to jest moja siostra, która uważa się za alfę i omegę.....
Wczoraj gadamy przez tel i mówię jej że już te ruchy odczuwam coraz bardziej, coraz mocniej.
Ona natomiast na to że to NIEMOŻLIWE żebym czuła ruchy, że sobie wkręcam że czuje ruchy 🤦
No kurde, i jeszcze jej argument "ja byłam 40 tyg w ciąży i ja wiem lepiej" no kurwa mać.... Nienawidzę jak ktoś próbuje mi wkręcić że czegoś nie czuje jak daje sobie rękę uciąć za to.
Muszę przestać z nią gadać bo tak mnie wkurwila że doprowadziła mnie do płaczu, robi ze mnie psychiczną....
Przecież mogę już odczuwać ruchy, prawda? -
Alutka po co się nią denerwujesz. Niektórzy mówią że będąc w drugiej ciąży są bardziej wyczuwalne ruchy dziecka i wcześniej;)
Mówią też że szczupłe osoby czują wyraźniej ruchy.
Różnie mówią Alutka, słuchaj siebie i swojego organizmu;)25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karloina wrote:Alutka po co się nią denerwujesz. Niektórzy mówią że będąc w drugiej ciąży są bardziej wyczuwalne ruchy dziecka i wcześniej;)
Mówią też że szczupłe osoby czują wyraźniej ruchy.
Różnie mówią Alutka, słuchaj siebie i swojego organizmu;)
Ja po prostu ograniczę z nią kontakt do minimum bo jak ma mnie tak denerwować to źle może wpłynąć na moje dziecko.
Ja wiem co czuje i nikt mi tego nie wkręci -
Dlatego ja mam tylko 2 koleżanki A siostry zawsze opierdziele25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karloina wrote:Dlatego ja mam tylko 2 koleżanki A siostry zawsze opierdziele
Ja się cieszę że z Wami jestem, przynajmniej wiem że nie jestem wariatka i że to jest możliwe że czuję już ruchy.
Moja siostra taka jest, ona wie najlepiej, jej dziecko najszybciej się rozwija, a inne dzieci są dziwne i jakieś pewnie opóźnione w rozwoju bo jej mały jest najmądrzejszy i najlepszy i w ogóle naj.